Love Actually Is All Around Us

13.04.2007., petak

Vrijedi Li Umrijeti Zbog Ljubavi? (3/7)

Ljubav ubija... Ubiti Iz Ljubomore...

U njoj se nalazio osjećaj koji joj je davao snagu. Iznutra kao da je bila prazna. Nije ju bilo briga za ništa drugo osim da njega osjeti u svome naručju. Željela ga je ljubiti, grliti, imati... Imati samo za sebe. Ali to nije mogla sve dok je on bio u naručju druge žene. Drugu je ljubio, grlio, s njom djelio postelju, smijao se i plakao, zajedno su odgajali djecu... Znala je da je se mora riješiti. I da je u njenom naumu ništa ne može zaustaviti...
Tako se jedne noći odlučila kradom ušuljati u njihovu spavaću sobu. Popela se po gruboj fasadi do balkona. U krevetu su ležali oboje. Soba je zaudarala po znoju. Bilo je očito kakav je događaj prethodio. Sada je samo trebala naći način kako će ga zaokupiti tako da ostavi suprugu samu u sobi. Dosjetila se i gurnula jednu od tegli preko ograde. Zvuk slamanja keramičke tegle odzvanjao je cijelom vilom. Trgnuli su se iz kreveta, a on je otišao provjeriti što se dogodilo. Ona je bila u polusnu. Sve je išlo po planu.
Ušuljala se do kreveta. Bio je okružen ružičastim tilom,a prekriven tamno plavom plahtom od satena. Ona je bila prekrasna. Pune usne i besprijekoran ten. Koža joj je bila kao baršun, a mirisala je na lavandu i ružmarin. No znala je da je se mora riješiti. Uzela je bat koji je uzela od kuće, a koji joj služi za ubijanje zečeva koje nakon toga njena majka prodaje na tržnici. Djevojka ju je pogledala i prije nego li je uspijela vrisnuti, vrat joj je bio slomljen.
U njoj je nastupilo zadovoljstvo. Sada napokon može biti s njim i ništa ju neće spriječiti u njenom naumu. Ljubav koja se pretvorila u opsesiju joj je totalno pomutila pamet i prikrila savjest. Nije ni shvaćala što je učinila. U glavi joj je bila samo misao kako se riješila smetnje...

Slijedećeg je dana tržnicom kružila vijest o tome kako je barun ubio svoju suprugu u snu tako što joj je slomio vrat. Što li je to učinila..?

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.