Aneta - Riječ putovanje. Život je putovanje. Zato mi ne putujemo da bismo pobjegli od života, već da on ne pobjegne od nas. Putujemo zajedno. - Aneta Beskrajna svijest - Prečica do sna - Blog.hr

ponedjeljak, 12.06.2017.

Beskrajna svijest


Postoje noći u kojima nam Mjesec ne da oči sklopiti. Um teškom mukom vuče kapke, a misli lutaju gustom tamom grada, poskakuju preko krovova. Ljubav je moćnica magije.

Vrijeme je bilo divno; mjesec je sjajio, rijeka je blistala a vazduh je bio miran i blag. Zaveo me taj spokoj. Mjesec je želio ples. Radnja je slijedila želju. Ništa se nije vidjelo, samo je tekla rijeka osjećaja protkana blistavim nitima, opasana bijelom šumom osmjeha. A gore iznad moje glave svijetlio je mjesec usred plavkastog i mliječnog neba.

Naši putevi su se ukrstili. Neizbrisivo. Ukrstili za ono što izgleda trenutak. Trenutak za ono što će još dugo ostati u dubinama svijesti, ne znajući da su misli utisak koji je ostavio duboki trag.
Jedna zvijzda je zasjala i dogodio se jedan Susret poslije kojeg smo postali putnici na istom Putu.

- 11:05 - komentari (19) - print - Beskrajna svijest -

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se