interesantno baš

13.04.2018.

325 tisuća je blokiranih osoba (dodajte još po 4) jer u prosjeku je četveročlana obitelj pa ćete uistinu vidjeti koliko je osoba bez djela prihoda zahvaljujući zakonu koji pogoduje pojedinim skupinama i za takvo što nema masovnog okupljanja ni u Zagrebu ni na Rivi u Splitu. Ali ćemo se okupiti oko skupine koja ni ne zna odgovor za rodnu ideologiju koja je

Rodna ideologija je termin - nastao u katoličkim krugovima[1] nakon 2000. godine - za skup ideja, očekivanja i djelatnosti koji je u zadnjem desetljeću XX. stoljeća proizašao iz tzv. feminizma trećeg vala
(copy s interneta) jer crkva je uvijek bila i želi biti glavna samo što i ti koji o tome govore uistinu ne znaju odgovor. Konvencija će biti ratificirana bunili se neki ili ne a Zakon o ovrhama će ostati isti jer nikako da se velika masa skupi i tako okupljeni zatraže hitno mijenjanje zakona koji je masu obitelji doveo na dno.

Oznake: moje mišljenje

bez naslova

12.04.2018.

Znam da ću nakon ovog napisanog teksta biti napadnuta ali na napade sam navikla i u ovom tekstu ispod ću samo iznijeti svoje mišljenje.

Ova i ova, ovo i ovo, ona i ovo. Kako će tko odabrati svoj način života i s kim to je pravo čovjeka da sam odluči jer svi smo mi samo poprimili gene svojih roditelja, baki i djedova ali ti geni ne odlučuju kako ćemo i s kim ćemo živjeti jer svaka osoba je individua i razmišlja svojom glavom. S toga crkva ne može određivati kako ćemo živjeti jer nije srednji vijek a koliko me pamet služi i u davnoj povijesti je bilo ovo i ovo, ova i ova i ova i ono. Kako se to želi deklarirati ovisi o osobi a ne o nečem nametnutom s bilo koje strane.
Samohrani roditelji su isto obitelj jer nisu svojom voljom postali samohrani roditelji nego postoji razlog istog. Postoje osobe koje vjeruju u Njega i one koje ne, koje idu u crkvu, koje ne a nametanje crkvenih pravila isto je nasilje nad osobama koje nisu sklone crkvi ali ipak imaju svoje vjerovanje.
21 je stoljeće, doba tehnike i obitelj je obitelj bez obzira koliko i kakvi članovi obitelji bili jer ako ne pustimo djecu da odlučuju sama kako i s kim će živjeti kada za to dođe vrijeme tada mi koji smo ih odgajali postajemo nasilnici nad vlastitim djetetom.
Naravno tokom njihov odrastanja učimo ih vrijednostima života i različitostima ali oni u određenoj dobi odlučuju sami jer počinju samostalni život onako kako oni žele naravno sa svime što smo ih mi kao roditelji (dva ili jedan) učili tijekom zajedničkog života a s kim i kako će oni živjeti ne možemo im mi nametati to djeca odlučuju sama.
.

Oznake: moje mišljenje

<< Arhiva >>