utorak, 17.07.2018.

Luda sam za slatkim

Oznake: moj fotografski uradak


(17:32) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (4) (?)


ponedjeljak, 16.07.2018.

ponosni smo


danas smo pokazali koliko smo jedno

Oznake: moj fotografski uradak


(19:50) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (7) (?)


Stigli su naši zlatni dečki

Oznake: moj fotografski uradak


(15:46) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (3) (?)


nedjelja, 15.07.2018.

Danas i mi navijamo strasno

Nekada davno nogomet i gledanje nogometnih utakmica bilo predviđeno samo za muške jer nogomet je muški sport i tako su pokazivali ženama gdje je ženi mjesto dok se utakmica gleda. Žene su morale smiriti djecu kako u kući ne bi bila dječja buka nego samo njihova jer onda nije svako kućanstvo kao danas imalo tv prijavnik nego su se nalazili kod susjeda koji ga je imao. Žene su bile zadužene za pripremu svega što njihovim muževima treba i postavile su sve to pripremljeno prije početka gledanja utakmice jer one su za vrijeme trajanja napetog prijenosa imale vremena za sebe i bavile su se svojim hobijima (pletenjem, heklanjem, pospremanjem, štetnijom s djecom, čitanjem omiljenih romana) ili su se družile međusobno dok su njihovi muževi uživali u mirisu cigareta, pripremljenoj hrani i naravno gledanjem sporedne stvari ina svijetu (nogometom).
Sva sreća da su se vremena promijenila pa i mi možemo gledati ono što se nekada nazivalo "muškom zanimacijom", te zajedno s njima možemo navijati i uživati u dobrim potezima 22 igrača koji igraju kao jedan.


(13:38) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (6) (?)


POBJEDA JE NAŠA


izvor slike jutarnji list


(12:01) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (2) (?)


subota, 14.07.2018.

Pripreme za sutra

Oznake: moj fotografski uradak


(18:29) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (4) (?)


petak, 13.07.2018.

bez naslova

Za razliku od jučerašnjeg današnji dan je potpuno prazan i dosadan iako imam dobru knjigu koju sam pročitala više od pola nikako ne mogu da pokrenem misli, nikako ne mogu da nešto radim jer sve je totalno glupo. Možda je to zbog sparine u zraku iako sam na to navikla davno prije boraveći sa pokojnom majkom u Manili punu godinu dana, jednostavno mi se priča a sama sa sobom ne mogu imati konverzaciju jer ako je i započnem tada ću na taj način vratiti nešto što polako ponovno spreman na mjesto iz kojeg nadam se neće zadugo izaći osim ako to ja ne zatražim.
Raduje me jedino što su moja prijateljice i njezina kćerkica dobro, što su sretne i uživaju daleko od ne tako davne prošlosti, raduje me što ne susrećem nigdje njezinog bivšeg i nadam se da se skrasio negdje i da je zadovoljan svojim načinom života jer one dvije jesu.
Raduje me što patnja ima svoju svrhu, što nakon nje dolazi svakome sretniji period koji nema kraja.


(23:02) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (3) (?)


Susret

Jučer sam se baš lijepo provela u ugodnom društvu nekoliko sati koji su mi brzo prošli konačno sam uživala i nadam se da ćemo se ponovno sresti te da nam vrijeme neće brzo proći. Hvala ti za radost koju si unijela.
Po povratku kući ugledala sam lijepi grafit i to je moj poklon tebi.


(10:14) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (6) (?)


četvrtak, 12.07.2018.

Veseli ministar


posuđena slika od jutarnjeg lista


(11:30) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (6) (?)


U FINALU SMO

Strategija i taktika dovela nas je do kraja i samo još jedna stepenica treba da pokažemo zajedništvo


(SLIKA S NETA)


(10:40) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (3) (?)


srijeda, 11.07.2018.

Životni put

Na jednom djelu životnog puta ostaneš potpuno sam po drugi puta samo sada ne nosiš sa sobom još nijedan život i tek sada shvatiš da ti ta samoća odgovara u potpunosti jer ne moraš razmišljati o ničem pa ni o sebi prepustiš se danu i uživaš u sebi bez razmišljanja o prošlosti, o sadašnjosti, o budućnosti. Obožavaš tu samoću tu prazninu i uživaš bez misli svaki novi dan, te shvatiš da ta samoća ima svoju svrhu u tvom životu i da ćeš dobiti snagu krenuti ispravnim putem na kojem te čeka tvoja davno izgubljena sreća.


(12:49) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (4) (?)


ponedjeljak, 09.07.2018.

Hvala im

Toliko smo ovih dana zaluđeni dobrom igrom naše reprezentacije kojoj samo korak nedostaje da osvoji medalju i da ih na glavnom trgu dočekamo sa najvećim ovacijama jer su nam svojom igrom omogućili da ne razmišljamo kako sve više stanovništva odlazi, kako farmaceutske tvrtke potražuju novac od bolnica jer su u gubitku zbog neplaćanja pa ćemo ponovno mi pomagati kupovanjem skupih lijekova s obzirom na to da će se ponovno mijenjati lista lijekova i više od jedne trećine će biti maknuti s liste lijekova koja se ne plaćaju na listu plaćanja.
Toliko smo ovih dana zaluđeni crveno bijelim kockicama da nas ništa drugo ne zanima a svjesni smo da nas je svakim danom sve manje.
Hvala im što nas raduju, što nam pokazuju kako samo zajedno možemo doći do cilja koji smo zamislili.


(18:18) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (8) (?)


nedjelja, 08.07.2018.

Nojeva jaja

Svaka čast našoj reprezentaciji. Neka mi auditori oprosti ali ponovit ću sinoć izrečenu rečenicu od strane Joška Jeličića nakon završetka dramatične utakmice od početka pa do samoga kraja "Vi nemate muda, imate nojeva jaja".
Tako se igra, sve čestitke igračima i izborniku Daliću koji je stvorio u kratkom roku homogenu ekipu.


(10:06) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (8) (?)


subota, 07.07.2018.

Idemo po zlato

Oznake: moj fotografski uradak


(23:02) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (5) (?)


Ja već navijam

Oznake: moj fotografski uradak


(12:40) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (3) (?)


petak, 06.07.2018.

Trener svih trenera i moja malenkost, poklon


(15:51) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (12) (?)


četvrtak, 05.07.2018.

Pripremila sam se za subotu


(23:14) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (6) (?)


BAŠ LIJEPO PIJEVUŠESnimljeno prije dva mjeseca na trgu

Oznake: moj fotografski uradak


(09:52) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (7) (?)


srijeda, 04.07.2018.

blokirana sam

Pokušavam sama sebe natjerati već nekoliko dana da izađem van iz stana, da malo odem do grada ali nemam snage iscrpljena sam od spavanja samo po dva sata jer ni spavati ne mogu zadnjih nekoliko mjeseci. Ne, baš o ničemu ne razmišljam, glava mi je totalno prazna jednostavno me svakodnevne stvari ne zanimaju. U glavi mi se napravila čahura i jednostavno ne podnosim ništa vanjsko uživam u čitanju dragih blogera, u gledanju zanimljivih serija na netu, u čitanju knjiga i pisanju sve ostalo mi je višak čak mi se ni jesti ne da u totalno sam blokadi i ta blokada me veseli.


(09:19) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (15) (?)


utorak, 03.07.2018.

samo za vranju

Ni ja ne vidim video na tvom blogu ali sigurna sam da autor istog traži da mu platiš autorska prava pa će pusti da ga javno reproduciraš, nije to prvi puta tako se dešava svugdje gdje autora videa ne pitaš za pravo prijenosa na neku drugu lokaciju interneta
Prije no što kopiraš kod vide pročitaj ispod sitnim slovima piše da autor ne dozvoljava kopiranje koda ni prenašanje istog na drugu lokaciju znači trebaš autora pitati za odobrenje ili platiti pa kopirati


(16:18) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (3) (?)


Takva sam

Osoba sam koja voli brbljati, koja voli slušati, koja podnosi kritike i koja se brani i brani druge kada uvidim da je to potrebno jer ne podnosim nasilje bilo koje vrste. Svi smo mi različiti i imamo drugačiji stav gledišta nekih stvari i situacija od drugih, neki su naučeni neke stvari o sebi sakriti , neki ih vole podijeliti s drugima, neki smo bedasti, neki su normalni, a to je sve dio života koji naravno volim živjeti.
Svi mi imamo svojih mana i vrlina, imamo grešaka i puno dobrih stvari, svi mi pokazujemo sebe onako kako znamo, neki od nas dijele s drugima svoju istinu, a neki svoju istinu skrivaju i od samih sebe, ali ljudi smo i znamo kako postupiti u kojoj situaciji.
Ako skrivaš istinu onda je super svima odgovaraš, a kada istinu izneseš ili ju napišeš ili ju izgovoriš tada te pojedinci napadaju jer im tvoja istina smeta, tvoja istina boli jer oni imaju istinu svoju koju ne dijele ni sami sa sobom jer ona mora ostati skrivena od njih a i od drugih.
Kada ti treba pomoć ispadaš kreten što si pomoć tražio javno jer većina misli da je njihova pomoć otišla u krivom smjeru i tada odlučiš iznijeti istinu, pokazati tu istinu ali ponovno ispadaš budala, ponovno te napadaju a ti se branih i ispadaš nekulturan i bahat a uistinu si samo dobro povrijeđen od strane pojedinca koji te napada jer to je njegovo pravo, ali ti, ti se nemaš pravo braniti nego moraš šutke trpjeti iznesene laži o tebi o tvom životu jer moraš shvatiti da je napad najbolja obrana i od samoga sebe.

Blog je nešto što obožavam jer volim citati, volim saznavati nešto što drugačije ne bih saznala volim komunikaciju a toga na blogu ima ma kakva god komunikacija bila ona mi odgovara jer volim ljude i druženje a putem bloga sam dobila dosta prijatelja s kojima je divna komunikacija i onda kada me netko napada zbog moje napisane istine
.


(09:43) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (6) (?)


ponedjeljak, 02.07.2018.

BUDUĆOJ MAMI BLOGERICI

Moj komentar na tvoj tekst koji se nalazi na naslovnici bloga

Vidi draga ovako da ti odgovorim jer sada vidim da je tvoj tekst na naslovnici a to znači da administrator bloga ima dobro srce pa ti tako zajedno s nama koji smo pročitali tvoj vapajući tekst želi pomoći da shvatiš da se moraš trgnuti jer moraš pomoći prvenstveno sebi kako bi mogla na ovaj svijet donijeti zdravu bebu kojoj ćeš pružiti ljubav i sve što možeš.

Sretna si što u toj tvojoj muci imaš roditelje i svoj topli dom i da nije lako ne imati bratu za tenisice, ni za litru mlijeka, nije lako biti udata za osobu koja je daleko sada kada ti je najpotrebniji i koji je pristao da te ženi ali sve mi se čini da je to napravio samo zato da dijete nosi njegovo prezime a tebi i tvojima je prepustio ostalo.
Vjeruj mi ja sam prošla gore nego ti. Nisam imala ni krov nad glavom, ni roditelje, a bratu nisam htjela kvariti njegov bračni život te sam sama podnosila trudničke dane i da znalo se dogoditi da samo promatram prolaznike kako jedu jer sam prvu plaču morala dati za podstanarski stan.
Nisam mogla djetetovog oca tražiti bilo što a tebi to zakon omogućava i napravi te korake raspitaj se, poslušaj savjete koje si dobila i kreni jer to nerođeno dijete nije krivo što mu je otac debil ono je tvoje dijete, raste ti pod srcem i bori se da ima sve što mu je potrebno a prvenstveno majku koja mu mora pružiti najnužnije.


(10:09) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (6) (?)


nedjelja, 01.07.2018.

lako je kritizirati pokušajmo joj pomoći

Da lako je, jer niste vi u toj poziciji nikada bili, niti ćete biti, niti će ne daj dragi Bože biti netko iz vaše uže ili šire obitelji. Ova mlada gospođa iznosi u javnost svoj problem u nadi da ćemo je barem mi koji je ne poznajemo savjetovati i podržati da izdrži sama jer ju vjerojatno u njezinom okruženju kritiziraju svakodnevno pa na ovakav način pišući što joj se događa traži utjehu od nepoznatih osoba koje sigurno neće susresti.
Daj te joj savjete a ne kritike jer njoj su savjeti potrebni s obzirom na situaciju, ja da mogu bih je savjetovala ali ne mogu jer sam svoje prvo dijete podizala sama bez ičije pomoći i sretna sam imam nekoga koga volim svim srcem i borim se jer imam snage, ona vjerojatno snagu gubi i zato nemojmo kritizirati nego joj pomozimo savjetima kako bi na svijet donijela zdravo sretno dijete.

Savjeti će joj pomoći da krene dalje

http://blog.dnevnik.hr/www-somethinglikecarry-com/2018/06/1632148375/ono-kad-nemas-ni-za-mlijeko.html


(10:28) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (5) (?)


<< Arhiva >>

Image and video hosting by TinyPic
Design by teuta