petak, 22.06.2018.

pogodila sam

Jučer oko pola šest bila sam blizu hotela dubrovnik i razgovarala sa jednom curom koja je kontrolirala cure kako dijele torbice coca cole za kupljenje četiri limenke, s obzirom da sam lajava jednom dečku sam rekla da kupi a on se nasmijao i dao curi dvadeset kuna za kavu ne uzevši limenke a ja njemu zahvalila ovako "ZBOG OVE TVOJE DOBROTE NAŠI ĆE ARGENTINCIMA ZABITI TRI GOLA A ONI NAMA NITI JEDAN" samo se nasmijao i rekao čisto sumnjam te otišao sa osmijehom dalje.

dodatak


(12:59) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (12) (?)


četvrtak, 21.06.2018.

pred utakmicu na trgu

Oznake: moj fotografski uradak


(19:03) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (11) (?)


srijeda, 20.06.2018.

Tako si odlučila

Sada tek vidim kako je doma dosadno biti sam jer jedino što te ispunjava je spavanje čim dulje ako se digneš ranije ili spavaš cirka tri do četiri sata kao ja u posljednje vrijeme tada jednostavno gubiš volju za bilo kakvim radom, gubiš volju za čitanjem, gubiš volju za komunikacijom jer isključiš mobitel da ne bi čuo ni vidio ako te netko zove jer znaš da te ne zove kako bi se družio s tobom nego mu je nešto potrebno a ti nemaš i ne želiš baš ništa imati ni za sebe osim nekoliko šalica kave i duhana kako bi uživao u mirisu kofeina i duhana.
Dani i noći ti sporo prolaze jer odlučio si se na neko vrijeme maknuti od svoje dugogodišnje svakodnevice s obzirom na to da si osjećao uznemirenost zbog svih silnih iščekivanja koje su trebale i koje moraju poboljšati tvoj život koji u nekoliko zadnjih mjeseci za tebe samu nemaj smisla jer ništa te ne zanima osim samoće i tišine. Ni tišina nije dosadna koliko je dosadna samoća ali tako si odlučila jer umorila si se od svoje svakodnevice. Imaš volje nekuda otići na jedan dan ali gdje ćeš otići nisi odlučila jer ako i negdje odeš ne možeš se vratiti isti dan jer novaca nemaš da bi platila noćenje i tako ti preostaje tvoj dom u kojem ti je dosadno ali tišina ti odgovara bar još neko vrijeme.


(10:45) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (8) (?)


utorak, 19.06.2018.

Mora se vratiti majci

Ovo što se danas dogodilo u Splitu totalno je dokaz našeg pravosudnog sustava. Koliko je meni poznato a prošla sam nekoliko sudskih instanci zbog svojih sinova dijete od osam godina starosti ima pravo odlučiti kod kojeg i s kojim roditeljem želi živjeti, kao drugo trebalo bi se uvažiti mišljenje psihijatrijske struke jer ti psihijatri nisu donijeli svoj nalaz na osnovu priče ni jednog ni drugog roditelja nego su napravili niz testova i razgovora s djetetom i nakon konzultacije su donijeli nalaz i mišljenje po osnovi svih testova i razgovora s traumatiziranim djetetom. psihijatri i psiholozi nisu laici, oni su kompetitivni i trebalo se postupiti po njihovom nalazu i mišljenju.
Ovo ništa nema smisla jer dijete ima svoja prava, dijete ima svoju osobnost, dijete razmišlja svojom glavom i po zakonu koliko znam trebala ga je socijalna radnica pozvati na razgovor uz prisustvo bake i djeda te postupiti po nalazu i mišljenju psihijatrijske i psihološke struke a ne dopustiti nasilno odvajanje od majke i njegovog doma koji poznaje.
Sud je mogao ukinuti Ovrhu nad djetetom i zahtijevati da mu baka i djed budu staratelji te mu tako omogućiti sretan život s majkom i ostatkom obitelji.
Ovo što se danas dogodilo u Splitu jednoj obitelji nije smjelo imati ovakav epilog kakav se dogodio.
Nadam se da će se dijete uskoro vratiti u sredinu koju poznaje.


(20:47) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (4) (?)


ponedjeljak, 18.06.2018.

Bloger FreshCaYg je u pravu

To što je gospodin Ivo Sanader bio u publici na prvoj tekmi naše repke ne mora nas boljeti glava niti moramo razmišljati kako je platio ulaznicu on je slobodan građanin i nitko mu ne može zabraniti da ide u Rusiju na svjetsko prvenstvo uživati gledajući našu reprezentaciju koja će stići i do finala budu li dečki igrali s voljom i željom.
Bloger fresh ima pravo bolje bi bilo da razmišljamo o stvarnim problemima a da pustimo Sanadera da navija za naše vatrene.


(11:01) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (14) (?)


nedjelja, 17.06.2018.

Mali Modrić na mom prozoru

Oznake: moj fotografski uradak


(17:15) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (10) (?)


je naša,/najbolja/ bravo

Pobjeda prva je naša, vatreni dobili, ponos i dika su naši reprezentativci koji će od dobivene premije napuniti naš proračun usprkos tome što igraju u stranim klubovima. Bravo za naše nogometaše idemo dalje po zlato jer vatreni su dečki zlatni.


slika sa neta


(10:33) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (6) (?)


subota, 16.06.2018.

znam ja i kuhati

tikvice, meso i pire

Oznake: moj fotografski uradak


(16:31) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (5) (?)


zadovoljna sam

Upitah jučer jednog blogera /koji zanimljivo piše svojim narječjem/ kako da mi tekst bude čitaniji i dobih od njega zanimljiv odgovor, ali ja ne znam sve te zavrzlame /tko koga, tko s kim i kako/ pa sam shvatila da mi je dovoljno pratilaca mog pisanja jer i taj mali krug iskrenih mene raduje.
Možda bih bila čitanija kada bih stavljala recepte ali ja/ nisam ni vrsni kuhar ni slastičar/, možda bih trebala napisati knjigu pod nazivom /moje gluposti/ objaviti tada promociju, možda bih se trebala baviti modom i modnim dodacima, ali ja samo volim trenirke, tajce i velike široke majice / o modi i modnim dodacima ne znam ništa/
Nešto bih morala promijeniti ali ne znam što i zato ću ostati svoja i uživati u pisanoj riječi onako kako znam te biti zadovoljna s ovim brojem pratilaca svog bloga koji imam.
Hvala svima koji pratite moj blog, hvala svima koji ostavljaju iskreni komentar ja sam ja i ostat ću ja ne očekujući ni ništa više ni ništa manje.


(09:30) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (9) (?)


petak, 15.06.2018.

ako uspijem naučiti ću

Panjemaješ po Ruski? Njet a vrlo rado bih voljela naučiti nešto više od zdrastvujće sada navodno dok traje nogomet negdje u gradu postoji brzi tečaj ruskog jezika pa ću prošetati svoje kotače danas po gradu da saznam na kojoj lokaciji mogu naučiti ruski.


(09:17) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (11) (?)


četvrtak, 14.06.2018.

cijelo mjesečni odmor

danas je počeo odmor za žene koje ne podnose nogomet a zašto započeo vrlo je jednostavno
pred muškarca s kojim žive postaviti nekoliko limenka piva, nešto narezaka, malo kruha naravno ako nakon piva koji spada u prehrambeni proizvod ogladni i on neće ni primijetiti da se izašla sa svojim društvom a neće ni primijetiti u koje vrijeme ste se vratila doma jer biti će zauzet sa gledanjem emisije koja će analizirati utakmice koje je gledao urlikajući na svaki zabijen gol tako da će susjedi pomisliti da zvukovi dolaze iz obližnjeg kafića a ne stana pored njihovog.
Raditi ćete tih mjesec dana sve ono što ne stignete inače kada nije svjetsko nogometno prvenstvo, uživati ćete.


(20:44) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (6) (?)


danas ću

...zahvaljujući jednom pročitanom tekstu na blog prije od prilike pola sata konačno nakon dužeg perioda oprati oči suzama. Hvala ti Meco što si mi omogućila da se isplačem.


(08:25) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (11) (?)


srijeda, 13.06.2018.

poklon

Oznake: moj fotografski uradak


(19:59) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (6) (?)


danas se šećem gradom

Za otprilike sat vremena idem do trga jer moram nešto obaviti jer ta zavrzlama se riješiti ne može ako ja nisam prisutna a moram vam i priznati da mi je počeo nedostajati žamor ljudi pa možda svratim i na omiljenu kuglu sladoleda ako nađem vremena.
Moji kotači i ja konačno idemo šetati.


(09:03) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (5) (?)


utorak, 12.06.2018.

odgovor na jučerašnji komentar

Da, moj otac se davnih osamdesetih godina na ostavinskoj raspravi odrekao majčinog djela u moju korist ja sam tada bila malodobna i to piše na riješenu o nasljeđivanju a on to godinama nije mijenjao usprkos tome što je samo nekoliko mjeseci iza doveo drugu ženu koja me je morala trpjeti jer sam išla u školu pa dobivala stipendiju i mirovinu ode majke te su ta sredstva zajedno koristili a ja da bih imala džeparac morala sam početi raditi, radila sam i išla u školu jer primanja koja sam primala koristili su za hranu i režijske troškove a svoja primanja su čuvali za svoj luksuz.
Po svim uredno dostavljenim kopijama u spis predmeta ja sam dobila pravomoćno rješenje u cijelosti a maćeha pravo žalbe naravno s opaskom da mora dokazima opovrgnuti pravomoćno rješenje. Iako sam vlasnik polovice već po zakonu ona mi ne dozvoljava pristup jer smatra da je to što je moj otac stekao s mojom majkom davnih sedamdesetih njezina bračno stečena imovina što naravno nema nikakvog smisla jer u spisu stoje dokumenti koji pokazuju istinitost svih mojih navoda.
Sada čekam ročište suočenja s njom i naravno tražim dokaze s njene strane jer ja sve dokaze imam crno na bijelo i oni se nalaze i u spisu predmeta.

Ne, meni ne treba sve davala sam joj polovicu i više no što zakonski može dobiti ali ona neće ona hoće sve iako zna da je ušla u već postojeće pa čak i spavala u krevetu koji je moj otac kupio zajedno sa zakonitom suprugom davnih osamdesetih, ni jedne se stvari mamine nije riješio dugi niz godina osim mene jer sam se devedesetih udala iz inata ali ne ocu nego je taj inat druga priča koja ne bih voljela da se bilo kome dogodi.

Pitaš se sigurno kakve je medicinske dokumente iskoristio kod otkupa? Doživjela sam saobraćajnu nesreću i ostala osoba s trajnim invaliditetom a te dokumente nisam ponijela sa sobom kada sam se selila iz stana jer sam ga svakodnevno podsjećala na ženu koju je volio a umrla je i pored druge nije mogao imati kopiju voljene žene.

link teksta na kojem se nalazi komentar kojem ovako današnjim postom dajem odgovor http://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak/2018/06/1632145737/iscrpljuje-me.html


(09:12) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (11) (?)


ponedjeljak, 11.06.2018.

iscrpljuje me

Iščekivanje poziva za ročište ostavine me iscrpljuje jer čekam poziv kako bi se suočila s maćehom koja se ne da dokazati i koja uporno misli da su nekretnine koje je moj pokojni otac stekao s pokojnom majkom samo njezine, a ja već Sudskim rješenjem od 1985 imam zakonsku polovicu koju mi ni sada nakon četiri godine od njegove smrti maćeha ne dozvoljava koristi. Jednostavno mi nije jasno kako osoba od osamdeset godina starosti naravno bez nasljednika iz sebe može biti toliko pohlepna i nedokazana.
Ja nisam kriva što joj on nije pismeno ništa ostavio, nisam kriva što se svega odrekao u moje ime 1984, a to nije nigdje kasnije nakon našeg razmimoilaženja opovrgnuo i ponovno vratio sve sebi. Nisam kriva što m je ona pomogla kod otkupa stana i naveo da otkupljuje kao samac, te iskoristio moje medicinske dokumente kod otkupa.
Nisam kriva što sam slična pokojnoj majci i što pored druge nije mogao imati kopiju pokojne žene, a najviše nisam kriva što sam mu kćer i koja po zakonu ima pravo što ima te moram dokazivati sve što dokazuju dokumenti.
To iščekivanje me iscrpljuje i jedino pišući i gledajući serije na netu imam unutarnji mir, ne izlazim van jer mi odgovara tišina moga stančića i moj mali balkonski vrt.


(09:17) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (12) (?)


nedjelja, 10.06.2018.

Raste i lubenica na balkonu mom

imam mini lubenicu već

Oznake: moj fotografski uradak


(10:30) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (13) (?)


subota, 09.06.2018.

prvi plodovi mog balkonskog vrta

Oznake: moj fotografski uradak


(17:41) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (7) (?)


moje mišljenje

Svakom ispisanom riječi i rečenicom ako malo bolje razmislite pišući blog pokazujete sebe i svoje vanjsko i unutarnje ja. Svi smo mi samo ljudi koji vole pisati i pismeno se izraziti onako kako mu misli diktiraju. Vrijeđanje i ponižavanje bilo koga s mojeg gledišta nije normalno jer svi mi razmišljamo na drugačiji način i trebamo shvatiti da provokacije postoje ali baš da se nekoga vrijeđa zato što ima drugačije mišljenje od nekoga to nije normalno. Svi smo mi samo željni pisane komunikacije i druženja ako je to ikako moguće jer kultura izražavanja mora biti prva s obzirom na to da ne znamo tko sve prati naše pisanje.
Ako i imamo pravopisnih grešaka to ne znači da smo nepismeni, ako i mislimo drugačije i imamo drugačiji stav na neku temu koja je vezana uz nešto što pojedincu smeta nismo zaslužili verbalni napad jer to je ipak naše mišljenje određene teme koju smo napisali ili pročitali.
Ovdje ima toliko različitosti i svatko bira ono što mu odgovara čitati a provokatori su ti koji će pokušavati da nas uvrijede i nisu svjesni da svojim provokacijama samo pokazuju kakve su osobe uistinu.
Izdržat ću napade pojedinaca na ovaj moj tekst jer iznijela sam svoje mišljenje koje se sigurno kosi s mišljenjem pojedinaca.


(07:15) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (11) (?)


petak, 08.06.2018.

Pokušajte biti tolerantni

Čitajte koga volite čitati, komentirajte ako osjetite potrebu da taj pročitani tekst s vaše strane treba biti komentiran ili ostanite bez komentara na pročitani tekst. Štitila sam Luki napisavši tekst potpore njoj jer ona je samo na svom sada zatvorenom blogu napisala svoje mišljenje na temu koja nekim blogerima diže kosu na glavi. Zbog moje obrane Luki već nekoliko dana na jednom blogu gledan svoju fotografiju za koju me taj bloger nije ni pitao dali je smije postaviti na svoju stranicu bloga, a sada koliko znam to pitanje se mora postaviti jer to je ipak moja fotografija izložena na tuđoj stranici bez mog pristanka.
Dosta puta sam bila meta ali ja sam uporna i idem dalje onako kako meni paše, pišem onako kako znam i biram koga ću čitati, koga komentirati jer blog je javni dnevnik i odraz je osobe koja ga piše, a svima nama se ne može sviđati sve nego biramo tekstove koji nas privuku svojim sadržajem ako mi neki tekst nije po volji ja ga neću ni komentirati jer blatiti nečiji način izražavanja nije u redu
Moj komentar blogeru

u zvijezdama piše
Lucid-Theatral sada ćeš se možda naljutiti na mene ali fresh ima takav stil pisanja kakav ima a provokatora ima svugdje nisi ni svjestan koliko sam ja puta bila popljuvana zbog masu svojih tekstova i istine iznesene na blogu, ali sam uporna i neću odustati pisati jer volim komunikaciju i pisanu riječ
svakoga od nas nešto smeta branila sam luki i branit ću svakoga tko treba obranu svakodnevno se moja fotografija vidi na jednom blogu iako je došao zakon o zaštiti privatnosti ta osoba otvara blog za blogom usprkos gašenju svih blogova sa strane uredništva hr on i dalje tjera po svom jer je takav kakav je.
Svi smo mi samo ljudi sa svojim pravima i svojim mišljenjima pa tako i fresh koji reagira kako reagira


08.06.2018. (18:29)
-


(18:52) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (10) (?)


Naputak novim korisnicima bloga hr

Pokušat ću u samo nekoliko rečenica objasniti svima koji su otvorili svoj blog po prvi puta na blogu.hr jer sam sasvim slučajno otvorivši na fresh listi naletjela na nove blogere čiji su tekstovi zanimljivi. Bilo bi dobro kada bi administratori postavili na početnu stranicu da novi blogeri sami sebi moraju postaviti komentar ispod svog teksta kako bi im blog bio vidljiv čitalačkoj publici i da jedino ako su registrirani te postave komentar na tekst koji su oni napisali tada mi možemo čitati i komentirati njihove tekstove i tako se možemo i virtualno družiti i naučiti nešto jedni od drugih i jedni o drugima.
jednostavno postavite komentar ispod svog teksta poslije objave i tako će vaš blog biti pristupačan čitalačkoj publici i blogerima blog.hr, ugodno vam pisanje i druženje s nama svi koji ste otvorili svoj prvi blog na ovom linku http://blog.dnevnik.hr/

Nadam se da sam vam bar malo pomogla kako bi nastavili pisati svoj internetski dnevnik i druženje sa drugim blogerima.


(07:55) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (11) (?)


četvrtak, 07.06.2018.

u omiljenom napitkuSRCE U JUTARNJOJ KAVI

Oznake: moj fotografski uradak


(15:26) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (6) (?)


srijeda, 06.06.2018.

Prije i sada (na putu do stana mog)

Oznake: moj fotografski uradak


(16:30) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (12) (?)


Vrača se k meni

Uskoro, da uskoro ću nadam se okrenuti novu stranicu i biti sretnija jer još samo nekoliko koraka trebam ići da bi sreći otvorila vrata svog života. Da to je istina, sreća mi se vraća uskoro i ne neću je više nikada nikome dati, pa čak niti na posudbu jer sreća se niti daje niti posuđuje to sam konačno naučila i zato mi se uskoro vrača moja sreća koja je dugo bila izgubljena.


(08:53) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (11) (?)


utorak, 05.06.2018.

hvala ti majko moja

Ne nisam zaboravila da bi ti danas napunila 80 godina i da toliko bi bilo svjećica na torti koju si voljela a nisi smjela jesti zbog šećerne bolesti pa si u radila minijaturnu i učila mene kako se ona radi ali ja nikada nisam tu tortu radila jer ta torta bila je samo tvoja. Hvala ti anđele to si mi podarila život, što sam većinu toga naučila od tebe, hvala ti što mi kao anđeo daješ snagu da prebrodim sve krivine života svog.
voli te tvoja kćer


(17:36) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (5) (?)


ponedjeljak, 04.06.2018.

Priuštila sam si danas

...dvije kugle sladoleda od lješnjaka konačno

Oznake: moj fotografski uradak


(18:26) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (11) (?)


nedjelja, 03.06.2018.

Priča koju nikada neću završiti

Gledajući ljude oko sebe odlučila je da će ostati sama jer ljubavi u sebi više nema za nikoga pa ni za sebe, jer koliko god je ljubav lijepa i draga, bol ljubavi ostaje zauvijek i koliko god da se trudiš ta bol ne prestaje, Koliko god da se trudiš ponovno voljeti to nije lako jer sjena čovjeka kojem si dao sve i koji je uzeo sa sobom sreću nikada te neće napustiti a ni vrijeme se ne može vratiti, jer da se vrati sigurno bih postupila drugačije i ne bi dozvolila sama sebi da zavoliš osobu koja to nije zaslužila.
Ne, on nije sreća i nije željela vratiti njega u svoj život nego je željela da ima svoju sreću koju je on odnio jer nije imao ništa a ona je imala sve ono što je njemu bilo potrebno da krene ispravnom stazom života. Da, krivim stazama je išao, mučio se jer nikada mu ništa nije polazilo za rukom osim laganja i to tako bijaše sve dok nije kod odlaska izgovorio ovo: - Moglo nam je biti lijepo stalno da ti nisi napravila glupost i znaj da nikada nećeš više biti sretna a zajedno smo mogli imati sve.-
Sve vrijeme ona je bez riječi gledala u ulazna vrata, čekajući da on izađe jer nije mogla pokazati njemu koliko se gadi sama sebi, a to gađenje nikada nestati neće iako će se ona truditi da nakon nekog vremena krene dalje bez gorčine u duši koju je napravio on svojim lažima. Svjesna je bila da je pogriješila jer mu je vjerovala ali taj period njenog života je bio napisan a nitko ga nije mogao obrisati jer ne postoji gumica za brisanje sudbine.
-Ostavio sam iza sebe njoj gorke uspomene, ukrao sam joj sreću jer ja nisam imao ništa a ona je imala sve ono što mu je trebalo da budem ono što sam danas.
Pokušala je krenuti dalje ali ne uspijeva jer iza sebe sam ostavio okove koje nitko nikada maknuti neće. Otišao sam daleko, a tu gdje jesam prošlost me proganja i traži da je oslobodim okova a ja to ne mogu. Ne, ne mogu je osloboditi sebe jer ono što je ispisano ne može se izbrisati lako.
Jednom mi je pokojni prijatelj pričao o ženi koju poznaje i koja je kako draga i lijepa ali nije sretna jer se tuga vidi u njenim očima, htio ju je pitati zašto u sebi nosi toliku tugu ali nije znao kako. Gledao ju je svaki dan i pokušavao progovoriti, ali kada mu se nasmiješila smiješkom djeteta s tugom u očima zaboravi je što je želi pitati. Tražio sam da mi kaže njezino ime ali je šutio te me nakon nekog vremena pitao samo "Dali sam ikada u životu vidio plave oči poput bistrog neba i osmijeh sretnog djeteta?"

napisala Andrea Bosak

Oznake: moja nedovršena priča


(18:44) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (4) (?)


Poruka za LUKI

Trebala si ostaviti blog i samo uzeti pauzu od pisanja istog jer gašenjem bloga samo si pokazala neistomišljenicima da su jači od tebe i tvog viđenja pojedine teme koja je naravno izazvala konflikte i polemiku. Dobro znaš da je povijest i da je taj režim bilo takav, ovaj režim ovakav ali opet ponavljam da je povijest povijest i neka se povjesničari bave tom tematikom koja je uzburkala polemiku i na kraju svega zbog uvreda rezultirala gašenjem tvog bloga koji si pisala dugi niz godina.
Nadam se da ćemo se sresti u gradu kada naravno ti budeš imala vremena i otići na sladoled zajedno s tvojom mezimicom a do tada uživaj u onome što voliš i javi se ponekada nama koji smo voljeli tvoje pismeno izražavanje i tvoje fotografske uratke.

UŽIVAJ


(10:47) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (8) (?)


subota, 02.06.2018.

neki su otišli

Sada sam tek vidjela da je Luki potpuno zatvorila svoj blog na kojem su se lijepi tekstovi dali pročitati jer pisala ga je dosta dugo godina, ni Lavica, ni Zagrebački Dekameron ni Kojotica više ne pišu, možda oni i pišu ali nikoga ne komentiraju jer na taj n način ne ulaze u konflikte s blogerima a ovdje da baš ovdje postoje osobe koje vole prepirke i uživaju ako netko odustane od pisanja.
Blog je stvoren za iznašanje svojih misli u obliku onakvom kako odgovara osobi koja ga piše i po mom mišljenju svatko od nas i od čitalačke publike bira tekst koji mu odgovara zbog načina izražavanja osobe koja je taj tekst napisala. Vrijeđati ili omalovažavati osobu čiji smo tekst na blogu pročitali nije korektno ni poželjno jer svatko na svom blogu ima pravo napisati tekst za koji smatra da je ispravnog gledišta teme posta koji je odlučio objaviti na uvid blogerima i čitalačkoj publici. Znam da su klikovi važni ali zbog klikova ne bi smjeli vrijeđati i omalovažavati osobu koja je napisala tekst onako kako želi. Komunikacije mora biti ali pokušajmo sami sebi a i drugima koji nas čitaju pokazati da imamo kulturu pismenosti i izražavanja bez provociranja i vrijeđanja osobe čiji smo tekst pročitali a mi se ne slažemo s njegovim izlaganjem.

Bloger je uvijek bloger i možda jednom ponovno oni koji su otišli nešto i napišu.


(07:07) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (9) (?)


petak, 01.06.2018.

Možda ovo potakne komunikaciju

Voljela bih napisati tekst koji bi bio čitan od strane svih koji čitaju blogove ali kako napisati takav tekst ne znam pa molim sve koji to znaju da mi daju savjet kako takvo to napisati. Možda bih trebala pisati ovakav post da bi potakla komunikaciju

Beba Bebić
19. ožujka
Gospodine Kolakušiću iskreno se nadam da pročitate bar nekoliko objava u grupi koja je otvorena kao podrška Vama i istini koju ste jedino Vi progovorili iako ste sudac a sudstvom vlada državni aparat iako bi sudstvo po pravilu trebalo biti neovisno od politike, ali to kod nas nije slučaj.
Pišem Vam ovaj tekst u nadi da ćete Vi potaknuti ljude da se udruže i konačno masovno izađu na trgove svojih gradova jer zbog neimaštine ne mogu doći do glavnog grada i mirno prosvjedovati i tražiti da se donese hitna izmjena zakona koji nas je zahvaljujući zakonskim lihvarima pretvorio u robove države za koju su mnogi poginuli ili izgubili zdravlje.
Da, znam postoji ovršni ustanak i nekolicina ljudi koja se bori da se ukine ovršni zakon ali treba nam netko poput Vas koji će stati uz nas kada izađemo na ulicu. /copy/.

Možda bih trebala kukati ali ni za kukanje nemam volje.


(19:09) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (3) (?)


hvala ti Kemo


(12:00) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (2) (?)


<< Arhiva >>

Image and video hosting by TinyPic
Design by teuta