za Markićku i njoj sličnima

15.01.2018.

Odavna smo se izborili za prava samostalnog razmišljanja, za odabir načina života bez nametanja tuđe volje, bračnom zajednicom se smatraju i parovi koji nemaju vjenčani list i djeca rođena u takvom braku su djeca rođena iz ljubavi. Odavna imamo pravo odlučiti sami dali želimo ili ne želimo crkvena pravila, dali želimo raditi ili biti domaćica. Imamo svoju slobodu odabira. Bog je ljubav i on voli sve iako su drugačijeg opredjeljenja.
Istospolne zajednice su isto tako prihvaćene u našem društvu i Bog ne osuđuje nikoga tko je drugačiji, On ne zahtijeva da se moli svakodnevno 24 sata kod Njega nema pravilnika koji se svi mi moramo pridržavati nego nam je dao pravo odabira.
Po Vama bi gospođo Markić trebalo sjediti ispred oltara i čekati da nam On da On pošalje sve što nam je potrebno za cijeli mjesec života, po Vama bi trebalo ostati u braku na nasilnikom jer on je glava obitelji, po vama bi djeca trebala moliti Boga da otac ne tuče majku jer jedino je On može spasiti od batina. Po Vama bi gospođo Markić trebalo biti 18 stoljeće bez prava na odabir i način života, bez emancipacije žena jer žena je za vas gospođo Markić samo ona koja će biti doma, rađati i trpjeti zapovijedanje i odlaziti u crkvu tražiti milost Božju. Markićka draga potpuno ste u krivu jer svi mi imamo prava odabira kako i s kim ćemo živjeti, hoćemo li rađati ili voljeti isti spol kao što smo mi jer odavno samo se izborili za pravo odabira i načina života kako nam drago te nametanje nekih pravila u današnje doba za mene nema smisla a razlog je vrlo jednostavan

i samohrani roditelji, istospolne zajednice, psi, mačke ili nešto drugo za mene je obitelj a u crkvu ne moram ići da bih izmolila svoju molitvu ako mi se moli.

<< Arhiva >>