trebali bi

29.09.2017.

Todorići i njihov lopovluk privukli su toliku pažnju svih medija tako da nitko nije primijetio poskupljenja i sav šlamperaj koji se događa oko nas posljednjih desetak dana. Ovaj prvi procijenio je na koji način može ostati nedodirljiv, ovi drugi donose zakone navrat nanos i nitko im ništa ne može jer su se dobro zaštitili. Mi taj šlamperaj trpimo jer smo tako naučeni i nikako da shvatimo da svima njima moramo pokazati zube i reći "dosta je bilo šlamperaja".
Bilo bi super kada bi bila osnovana nova stranka pod nazivom "Nezadovoljni građani" jer među takvima ima stručnjaka za svako područje i sigurno si ne bi dozvolili da im neka udruga sugerira kakvu promjenu zakona će napraviti te bi znali da moramo naprijed a ne nazad, znali bi sigurno da nije potrebno prihvatiti zakon kojim se štiti bogataš a ne mali čovjek.
U stranci bi bili svi nepoznati i poneki poznati koji je voljan stvarno napraviti bolji život svima koji nisu otišli u potrazi za poslom u dugu državu ili kontinent, Bili bi primjer drugima jer bi sebi smanjili plače na pola, te bili povezani sa svojim biračima i svi bi zajedno stvarali boljitak u 21 stoljeću a ne nazadovali stotinu godina. Pokazali bi Europskoj Uniji da smo sposobni novac koji smo dobili od nje utrošiti na razvoj područja koji sada propadaju zbog nebrige i nemara i ovih koje smo birali i župana i načelnika općina kojih ima više no što nerazvijeno mjesto ima stanovnika.

Krenulo me pisanje, ali tu ću stati jer znam da moj tekst nikome neće biti zanimljiv jer ja nisam sposobna ništa drugo no kukati.

Oznake: napisala ANDREA

<< Arhiva >>