petak, 11.08.2017.

Put

Pokušavam danas dokučiti koliko su moji preci krivih poteza napravili jer pojedini ljudi govore da se njihovi krivi potezi vračaju na sljedećim generacijama i čini mi se da je to sve zahvatilo mene i moje sinove a svatko od nas je određen da nosi terete i naravno da ih iznosi do kraja. Čak sam čula da je sve negdje napisano i da je tako kako piše a mi smo samo ti koji smo tu da izvršimo napisano.
Idemo stazom koju smo odabrali i ta staza nema putokaze. Putokaze si stvaramo sami i naravno uvijek negdje skrenemo krivo, skrenemo nekim novim putem ali i vraćamo se nazad jer put kojim smo prvo krenuli je nas put jer ipak smo dio puta obložili srećom.


(08:18) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (6) (?)


<< Arhiva >>

Image and video hosting by TinyPic
Design by teuta

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se