UŽIVAM

31.07.2017.

Da ja uživam iako to pojedinima nije jasno radim što hoću i kako hoću i ništa mi više nije bitno osim mojih sinova, imam ili nemam meni je isto i super je biti slobodan i uživati u svemu što gledaš oko sebe jer promjeniti ništa ne možeš ali možeš promjeniti sebe i uživati onako kako ti drago

poruka napisana 1. 7. 2016.

30.07.2017.

Ovu poruku sam primila od ....

Najdraža i voljena, ne seko, nego ženo, zavolio sam te i priznajem ti volim te ali nemam hrabrosti ti reći to, da Dea neizmjerno sam te zavolio i vjerovala ili ne svakodnevno si mi u mislima, hmm tvoj D, hvala ti na brizi za mene ali si pretjerala s onih 2,6% alkohola jer imao sam samo 0,01%. Nisam tužan, to samo moje srce plaće od radosti
Mi se znamo već dugo vremena I od prvog trenutka smo se zavoljeli. Koja sam ja budala, ljubav mi se pruža a ja jedem g, Ne Dea Ti si moja ljubav koju sam iznevjerio. Umrijet ću u saznanju da si me voljela i da sam te volio, Dea oprosti mi na tome. Oprosti mi što sam te volio.
I što te volim


to je samo jedan dio poruke i sada mi možeš napisati što želiš ali vidljivo je da ni on mene nije zaboravio, a ja imam dobar razlog da ga ne zaboravljam.

Poruka


bez naslova


Sjedim i razmišljam kako danas provesti dosadnu nedjelju (spavajući, čisteći, čitajući). Ova tišina mi godi iako se u daljini čuje graktanje vrana ja samo čujem tišinu.
Tišina ponekada zna biti moja dobra prijateljica i danas mi baš odgovara biti s njom jer mogu polako u potpunoj tišini odlučiti pročitati redove napisane prije nekoliko mjeseci kada je meni posebna osoba imala nesreću ne svojom krivnjom i sreća da nije bilo težih posljedica.
Saznavši za nesreću njegovu vratile su mi se na tren slike moje nesreće i jedno vrijeme sam imala glas da sam komotno mogla imitirati Vladu Kalembera te od onda svako malo kada se uznemirim ostajem bez glasa.
Tišina ima svojih prednosti barem za mene jer jedino u tišini mogu razumjeti samu sebe, mogu si priznati da sam budala koja pokušava istinom svojom sama sebi pokazati vrijednost, iako znam da istina danas nema smisla jer kada govoriš istinu ispadaš budala jer istinu treba u današnje vrijeme sakrivati od ostalih.

kratka priča

28.07.2017.

U svom životu varao sam, ali volio sam iskreno samo jednom i nisam joj priznao godinama, kada sam je sreo bilo je kasno jer pripadala je drugome. Pitao sam se često dali ga voli, dali ga želi isto kao što je voljela i željela mene koji nikada nisam znao voljeti.
Ni jednu ženu nisam ni volio, ni želio kao nju, ženu kojoj sam nanio bol lažući da nisam sam i da je ona jedina koja me ima. Godinama u drugim ženama tražim nju, njezinu iskrenu ljubav, njezin nježan dodir, pogled, osmijeh nevinog djeteta i znam da to ni jedna druga žena nema, da je ona jedina koja me razumjela koja je znala što volim, što mrzim a ja nju tada nisam volio sve do trenutka kada je gledajući me toplim pogledom rekla da odem i da je zaboravim.
Varao sam i varam dalje ne shvačajući da uistinu samo varam sebe jer njoj koju trebam to ne mogu priznati, jer rekla mi je davno da mrzi samu sebe zato što me je voljela i što će me dok živi voljeti bez prestanka.

napisala Andrea Bosak

Moji dlanovi

27.07.2017.

Pročitavši današnji post moje najdraže blogerice pogledala sam dlanove svoje i gledala u linije desetak minuta a dali na njima imam liniju koju ona spominje pogledajte sami pa možda mi netko nešto i pročita u dlanovima te tako saznam svoju daljnju sudbinu (sigurno nije sretna) tko zna neka mi napiše

ispod njegovog nivoa

26.07.2017.

Čitam maloprije post jedne blogerice i naravno pročitam i komentare ispod napisanog teksta te mi za oko zapne ovaj komentar
>

stefanio, 26.07.2017. 20:33
TI ZNAŠ DA JA NE ČITAM NIČIJE POSTOVE JER SU SVI ISPOD MOG NIVOA!!!

Tek sada sam shvatila da je taj bloger zapravo egoističan i da nas sve smatra budalama s obzirom da je on toliko pismen i načitan mi smo ostali po njegovom mišljenju nepismeni nije mi jasno zašto je onda dio ove blogerske zajednice kada smo svi kako sam kaže ISPOD NJEGOVOG NIVOA.

nedostaje...


- Draga gospođice, gdje je nestao vaš divan osmijeh, gdje je nestao sjaj u očima koji je meni starcu kada god sam vas susretao šećući gradom davao volju da se borim sa svojom starošću. Zar nije ljepše biti nasmijan? Nasmiješite se meni starcu lijepo vas molim jer tuga vam ne pristaje nitko se od prolaznika ne može naviknuti da vas gleda bez osmijeha.
Vaš osmijeh liječi i vratite ga brzo.

dosta

25.07.2017.

Nadam se da ću uskoro riješiti trogodišnje natezanje po sudu bez potrebe i da ću imati sve što sada nemam jer dosta mi je čekanja da mi netko pomogne.

Rupe na trgu

24.07.2017.



Svi dobro znamo da je Trg pješačka zona ali dostavni kamioni su svakodnevna pojava po nekoliko puta i svojom težinom stvaraju oštećenja koje zaduženi ni ne vide sve dok jednom netko od prolaznika padom ne polomi noge ili vilicu te ostane bez zubiju


ovo su najopasnije rupe

ps u gradu bi trebali nabaviti vozila za dostavu kakva postoje u Splitu pa tako opasnih rupa u pješačkoj zoni ne bi ni bilo a i ti kamioni ne bi smetali pješacima kod ulaska i izlaska iz dućana isped kojeg se parkiraju zbog dostave nekoliko puta u roku sat i po vremena svakodnevno, naime jedan kamion dođe pet minuta nakon odlaska jednog desetak minuta prije dolaska i tako dva tri puta u određenom periodu a te kocke koje svakodnevno sve više rade polako krater njihovu težinu ne mogu izdržati jer to su kocke za težinu čovjeka a ne teških dostavnih vozila.

nema naslova

23.07.2017.

Sjediš za radnim stolom motaš cigaretu kako bi popila još nekoliko gutljaja jutarnje kave a misli ti lete u smjeru kojem ne želiš jer te slike koje ti se pokazuju nisu dio tvoje sadašnjosti i jednostavno koliko god pripadaju tebi želiš da nestanu jer samo bude prošla vremena koja ti nisu potrebna. Otpijaš još jedan gut omiljenog ti napitka i gledaš dim cigarete nadajući se da će tako sve nestati jer divan je topao dan i trebaš se posvetiti sebi, trebaš smisliti što ćeš raditi ostatak dana jer jedino radom si ispunjena osoba.
Možda bi mogla izaći i sjediti na pješačkom mostu na Savi i čekati noć kako bi vidjela vlak koji se pojavi u duginim bojama kada prolazi Hendrixovim mostom ali na za takvo što nemaš volje.
Imaš volje pisati ali sve što ti prsti tipkaju nije sa smislom i bolje je da i to prestaneš jer bi mogla napisati nešto što nije poželjno za javnost, popi kavu, uživaj u okusu cigarete, napravi si omiljenu hladnu salatu, uzmi knjigu omiljenog pisca i dočekaj večer jer poslije prospavane noći sutrašnji dan će biti ljepši zato što ćeš izaći i susresti drage ljude.

DVIJE LUDE

22.07.2017.

ZA NJEGA

20.07.2017.


veliko bravo za nju

19.07.2017.

Konačno je moja prijateljica došla k pameti, napisala mu je poruku da je promijenila bravu i da ostane tamo gdje je.

Ovo sam morala napisati

17.07.2017.

Pokušavam se osloboditi glavobolje koja je sve nesnosnija jer iz prašine se pojavlju slike koje nikada nisu niti će imati koristi za mene ili bilo koga drugoga. Naviru mi slike stravične nesreće koju godinama skrivam duboko u sebi jer znam da ne mogu vratiti vrijeme unazad da sve bude drugačije no tog kobnog dana kada je nakon godine za mene život postao pakao iz kojeg nikada izaći neću....

Mašta radi sto na sat


Interesantno je čitati nešto na blogu što kada ponovno pročitaš nema ni početka niti sredine a kraj se ne naslućuje jer opet se pojavljuje početak i takav tekst koliko god zbunjuje pokušavaš čitajući dokučiti koliko mašta u sekundi radi osobi koja je ispisala taj tekst bez početka sredine i kraja. U jednom djelu ima 33, u jadnom 15, u jednom 17, a to sve možeš zaključiti ako pročitaš postove od prvog do zadnjeg i na koncu shvatiš da mašta te osobe radi svašta te da si uzalud napisao svoj prethodni post u kojem jednoj pametnoj blogerici želiš samo pokazati da si suglasna s jednom drugom osobom koja je komentirala jedan od ispisanih tekstova na tom zamršenom blogu, a ona tu čestitku komentatoru nije ni primijetila.
Tekst koji nema ni početka, ni sredine, ni kraja toliko je zamršen da ga nije potrebno ni čitati, pa ni komentirati jer osoba koja ga ispisuje samo zato da bi sebi ispunila dosadu i da iz svoje glave izbaci maštu koja naravno nije nimalo kvalitetna, s obzirom na to da opisuje nešto što ne bi javno smjelo biti objavljeno.
Znam da svi mi pišemo ono što želimo ali ova gospođa ili gospodična (što li je već) trebala bi u svojim tekstovima izostaviti pojedine detalje jer neki detalji nisu primjereni.

za Ane

16.07.2017.

da, baš zanimljivo kako kritičarka nema komentara na njoj napisan komentar, a uvijek voli kritizirati tuđi tekst. Da, baš interesantno kako netko piše tekstove da bi dobio čitanost, a taj tekst nije format teksta za blog nego za knjigu, Da, baš interesantno kako netko ne podnosi istinu koju bloger dijeli s ostalim blogerima i čitaocima istih jer nikako ne želi da se slično ili isto dogodi nekom drugom. Da, baš interesantno kako netko napiše polovični tekst jer nije pročitao nastavak i taj je popularan samo zato što voli kritizirati tuđi uradak.
Da, baš je interesantno čitati tekst kada mašta stvara priču a u toj napisanoj priči ima istine od koje osoba koja ju piše ne bježi, a osoba koja voli kritizirati i veliki je kritičar odmah piše da netko nekoga podupire jer je imala "gospodina savršenog".
Ako kritičarka želi potpunu istinu "savršeni" ne postoji jer ni jedan muškarac nije savršen osim u glavi žene ma koja i kakva žena bila,

Čestitam Kojotici


Kojotica

Šta je ovo? Blog o promicanju pedofilije? Njega i mogu (uvjetno) razumjeti, muškarci često razmišljaju donjom glavom (ali opet, napaliti se na nešto što još ni srednju školu nije vidjelo?) i nisu baš naročito pametni. Ali tvoje roditelje ne mogu. Kakvi to ljudi nagovaraju kćer na bavljenje manekenstvom i dva dana je puštaju na izmišljeni izlet? I ta njegova jadna, tobože od žene zapostavljena dječica. Tko ih vodi u vrtić i oblači dok on neku maloljetnicu hrani škampima? Pa ne idu valjda sva musava i posrana okolo? A ovo sa škampima, da nismo malo previše puta gledali Pretty Woman? Samo čekam kad će se pojaviti svizac i zamotati čokoladu :)))))


Što je dala ispravan komentar jednoj blogerici koja piše blog o svom životu od prije 17 godina jer to je njezina priča njezina intima koju sigurno čitaju i mlađe osobe koje imaju godina kao što je imala onda ta blogerica.
Ne, nisam ni ljubomorna ni zajedljiva niti me golica njezina iskrenost ili mašta ali takvo što pisati moraš primiti kritiku i znati na kritiku odgovoriti. Ta priča je ipak imtima njena i "gospodina savršenog" pa baš svaki detalj nije potrebno iznosti javno jer već sam u donjem postu sve napisala.
https://blog.dnevnik.hr/andrea-bosak/2017/07/1632090633/komentar-jednoj-blogerici.html i nadam se da će blogerica svoju istinitu priču pisati drugačije jer ipak tu priču možda sada čita "gospodin savršeni" i isćekuje da ga netko nakon toliko godina ne proglasi pedofilom.

dodatak blog na kojem je kojotičin komentar

Komentar jednoj blogerici


Moram ti priznati da sam pročitala sve tvoje postove koje si ispisala do sada i jako mi je interesantna tvoja priča koja je nadam se takva kakva je jer je tvoja. Sigurna sam da nećeš pročitati moj tekst ali moj komentar tebi bit će i moj post jer si mi dala temu za pisanje čitajući tvoje ispisane tekstove.
Koliko sam shvatila danas imaš 33 godine i ovo je priča iz tvoje prošlosti, te je i "gospodin savršeni" isto a možda se i varam. Znam da to pišeš zbog sebe (možda se ponovno varam) ipak je to dio tvoje prošlosti. Imaš samo 33 i zgodna si, sigurno se baviš poslom koji voliš, vjerojatno je danas "gospodin savršeni" dio tvog života ili se varam, a mislim da se varam, da si tada našla osobu koja ti je u vrijeme odrastanja pružila sve, te sada imaš život bez "gospodina savršenog" i sama sebe ispituješ dali si ti negdje pogriješila kada si ga nakon određenog vremena izgubila. (ako si ga izgubila). Ako ti pomaže da sagledaš sve piši o "gospodinu savršenom" ali moraš isto tako znati da ćeš dobiti kritike od nekih koji će čitati tvoj tekst, jer pisati o oženjenom još tome savršenom gospodinu nije poželjno to će ti napisati kritičari a ja ti ovo pišem iz vlastitog iskustva jer i ja sam davno imala "gospodina savršenog" naravno oženjenog i on je i dalje za mene savršen ali izbjegavam pisati o "gospodinu savršenom" da ne bih morala u komentarima čitati kritike na račun svoje prošlosti. Ovdje naime ima osoba koje saznaju sve pa tako će na svoj način saznati i njegovo ime i prezime koje ti naravno nigdje navela nisi pa ako je "gospodin savršeni" u braku bilo sretnom ili nesretnom ti ćeš biti ta koja će zbog svoje iskrenosti biti kritizirana.
Piši dalje ako ti je tako lakše ali izostavi neke detalje jer ti detalji su samo tvoji i tog "gospodina savršenog".

Ponovit ću ti još jednom i ja sam imala "gospodina savršenog" i još uvijek je u mojim mislima i iz mojih misli nikada moj "gospodin savršeni" neće izaći iako imam neku drugu životnu stazu isto kao što ima moj "gospodin savršeni".

jesam da...

14.07.2017.

Odlučila sam da ću ove godine iza Velike Gospe provesti nekoliko dana od jutra do mraka na Jarunu čitajući knjigu u hladovini krošnje jednog drveta s obzirom na to da koliko god sam imala volje otići na more ta volja je ishlapila jer na moru nije baš ugodno boraviti sam. Znam i osjećam da će mi sada neki reći da prestanem kukati jer nisam jedina koja je sama i moram im odmah napisati da podnosim dobro tu samoću ali da je odlazak i boravak na moru ugodniji ako imaš nekoga pored sebe i ne nisam mislila na muškarca kao što sada pojedinci koji me prate misle.
Bila bih sretna da mogu povesti i prijateljicu koja "uživa u tome što je suprug vara", ali ona radi i tek ima godišnji u rujnu tako da može dijete pratiti do škole s obzirom da je prvašić.

baš čudno

13.07.2017.

Interesantno je čitati blogere jer pojedini tako lijepo pišu i taj tekst može biti jako poučan. Sigurna sam da su mnogi napisali i neku zanimljivu knjigu te da su njihovi postovi isto jedan dio teksta. Zanimljivo je čuti da jednu blogericu malo malo netko plagira i da ona neprestano aludira na drugu blogericu koja ima toliko svojih divnih tekstova pa čisto sumnjam da joj trebaju tuđi da bi stavila pod svoje ime i prezime jer ipak je ta osoba s dosta svojih napisanih tekstova.
Naravno da plagiranje postoji i da nije u redu uzeti dio ili cijeli tekst kao da si ga napisao ti ali naglašavam da je sve moguće ali da se optužuje nekoga bez provjere uzastopce za plagijat a ta osoba svaki svoj tekst potpisuje jednostavno je užasno.
Postoje sigurno načini da se plagijator pronađe bez optužbe stalno jedne te iste osobe koja ima toliko divnih tekstova svojih i nisu joj potrebni tuđi.

Istina

12.07.2017.

Pokušajte

11.07.2017.

Slušamo ovih dana često da se treba kloniti sunca, da treba piti dosta tekućine da treba unosit vitamine u organizam, da sve to treba, ali isto tako treba znati neke stvari. Naime davne 1982 boravila sam duži period u Manili na Filipinima jer kao što znate moja pokojna majka pokušala me na bilo koji način dovesti u prijašnje stanje pa je i odlazak u Manilu bila jedna od opcija, Tamo sam boravila dosta vremena i temperatura u hladovini je 40 stupnjeva Celzijusa a vlaga u zraku ogromna s toga su nas stanovnici podučili da vodu koristimo za kupanje i spremanje hrane, a nikako za piće. Ne nije voda bila zagađena nego postoji jednostavni razlog koji je nama nezamisliv.
Naime po ovako visokim temperaturama i da organizam izdrži temperaturni šok treba konzumirati mlaki čaj s malo ili ni malo šećera, mlaki, kakao, ili mlako mlijeko tako organizam neće osjetiti temperaturni šok a vi se nećete pretjerano znojiti i pasat će vam boravak na zraku i uživat ćete u toplini sunčevih zraka bez problema.
Ah, umalo zaboravih pokušate jesti čim više kiselkastog voća.

poskupljenje

10.07.2017.

struje, pa će plin, pa će voda, pa ponovno hrana a primanja će ostati ista
ništa me ne ćudi što je svaki treći građanin blokiran jer kako ta poskupljenja platiti koja rastu svaka dva mjeseca jer tako je vlada potpisala.
Imam osjećaj da nisu ni čitali što potpisuju jer i bez čitanja oni znaju da će mali čovijek platiti račune kada dobe crkavicu od plače ili mirovine.

Otišla bih samo da mogu i da mi netko vani da posao, ovo je fujjjjjj

Čini mi se da je zaboravio

09.07.2017.

Ministar zdrastva valjda ima percepciju da smo mi Švicarska ili Njemačka pa imamo enormna primanja, on je čini mi se zaboravio da su naša primanja ispod standarda jedino su dužnosnička primanja super visoka s obzirom da oni rade kako rade i plačeni su i kada ne dođu na radno mjesto jer mi kao njihov poslodavac njima za njihov nerad ne možemo dati otkaz sve dok nisu raspisani novi izbori. Ministar zaboravlja da sa malim plačama i mirovinama nismo u stanju plačati veću participaciju.
Imamo vrhunske liječnike koji znaju raditi svij posao, ali za svoj posao kada odu izvan granca lijepe naše su bolje plačeni. Teško je biti liječnik kod nas jer samo pacijenti cijene lječnika ali pacijent nema sredstava da riješava gubitke u zdrastvu ali svi koji su na vlasti bilo s koje strane uvijek popunjavaju gubitke preko leđa malih ljudi jer nitko se do njih ne želi ni ne mora odreći visokih primanja za svoj nerad jer znaju da im poslodavac (to smo mi) neće dati otkaz slijedeće četiri godine.

Kako pomoći


More, more, treba mi more, treba mi miris morske soli jer sve mi to pomaže da istrpim boli u svojim mišićima ali to što mi treba ne mogu si priuštiti kao mi većina jer nemam vikendicu na moru ni ljubavnika kao što prijateljičin dragi ima ljubavnicu a nju nije u stanju odvesti ni do Bundeka nego joj natovari obaveza koje mora obaviti dok on uživa uz more u naručju druge koja mu njegove usluge plača, a moja prijateljica ni od tako zarađenih novaca s njegove strane nema koristi jer on kada se vrati lumpa sa svojim društvom dok god te novce ne potroši.
Zdrava je može se kretati i nije mi jasno zašto ne krene za njim i ne iznenadi i nju i njega na kućnom pragu te koja plača njenog dragog ostavi mu kofer s njegovim stvarima ispred ljubavničinih vrata i ode malo uživati u moru te se vrati kući mirnija i sretnija.
Da imam mogućnosti odvela bih i sebe i nju na dva dana odmora jer nije lako gledati njene suze i znati da tu svoju patnju ona sama ne zna okončati.
Svaki puta kada on ode uživati ona dolazi k meni jer "nitko me ne razumije kao ti" - ponavlja mi u razgovoru po nekoliko puta i plače a ja samo šutim jer sto god da joj predložim i kažem ona će reći " ja to ne mogu".

Jučer - dim s Jelenovca

08.07.2017.



sukljao je gusti crni dim i na nabu iznad trga

Možda bi mogli jednom (dodatak)

07.07.2017.

Jutarnji post nisam postavila zbog polemike nego prosto s toga što bi bilo lijepo ponoviti blogersko druženje, a uz promociju prve blog knjige zaboravila sam napisati da je prvo druženje blogera bilo na Bundeku uz roštilj a to je zajedno sa Novom tv napravio Ribafish i bilo je zanimljivo druženje starih i novih blogera.
Na promociju knjige i prvu i drugu (bile su organizirane dvije) došlo nas je dosta, ali moram biti iskrena da mi se druga promocija više dopala jer onaj prostor u kojem je bila ima posebni ugođaj a i svi koji smo se tamo zatekli bili smo opušteniji više no na prvoj promociji.

Ovaj post sam napisala samo zato da se pokušamo dogovoriti za jedno jesensko druženje i nisam ni znala da je u pripremi druga blogerska knjiga, te bi sada voljela da saznam neke detalje

1 kome treba uplatiti 60 kuna za tiskanje teksta
2 kome treba poslati tekst koji želiš da bude u drugoj blogerskoj knjizi

Možda bi mogli jednom


Prije dvadesetak minuta otvorila sam u editoru slike koje su postavljene na mom blogu i pronašla sam snimljene kada je bila promocija naše prve blog knjige te sam u svojoj glavi izvrtjela film i moram vam priznati da mi nedostaje taj smijeh i žamor dragih blogera.
Znam da je sada sezona odmora, da je vruće ali na jesen, možda na jesen bi mogli ponovno organizirati druženje blogera jer sigurna sam da postoje osobe koje vole druženje i izvan društvenih mreža.

Otišla bih sigurno

06.07.2017.

samo da ne bolujem od cerebralne paralize koju sam zadobila usljed nesreće jer znam da bih negdje drugdje radila i imala za život ali čim si bolestan nigdje nisi potreban pa ni ondje gdje si rođen. Iako si školovan i imaš volju i želju raditi jednostavno koliko god se trudiš nitko ti ne želi pružiti priliku da se dokažeš jer ti si osoba sa invaliditetom druge kategorije s obzirom da zbog svojeg invaliditeta nisi mogao nikako sudjelovati u obrani lijepe naše i ti nemaš prava normalno živjeti.
Otišla bih sigurno što dalje i tamo živjela i uživala od svog rada samo da mogu.

Vratiti će se Ane

05.07.2017.

Zašto pojedini blogeri misle da je Ane odustala od bloganja, nije samo je uzela malo pauze jer ipak je ljeto pa se odmara na svojoj najdražoj plaži a tamo sigurno nema internetske veze. Ona je temperamentna i ono što misli to i napiše u komentarima blogera, a svi smo mi samo ljudi pa možemo ili ne moramo prihvatiti mišljenje osobe koja nas komentira.
Svi mi imamo svoje ja pa tako i Ane koja će se vratiti blogu na jesen sigurno jer napunit će "baterije" i ponovno pisati pod istim ili drugim nikom.

p.s. Stefano i ja sam ovdje sa svojim punim imenom i prezimenom a ne samo ti i Ane.

S ni jednom generacijom nije dosadno

04.07.2017.

Obožavam deminutive, obožavam se ponašati kao da mi je dvadeset kada sam u blizini mlađih osoba jer tako im se može lakše prilagoditi i razumjeti, jer današnja mladež je drugačija no što smo bili mi (svaka generacija je drugačija, jer je i sve ostalo drugačije).
Mišiću, lutkice, mediću, golućiću, okeco, kokica,
Mamlaz, bitanga, munjola, tutlek, mulec - tako se govori kada ti netko pili mozak, ali to izgovaraš sebi u bradu jer se ne želiš zamjeriti drugima koji nisu ni mulci ni tutleki.
Kak ste kaj mladi gospon? - ako je gospodin u godinama jer onda ti uzvrati smiješak.
Obožavam i stariju gospodu i milostive jer od njih možeš saznati dosta pametnih stvari i u njihovom društvu nikada nema dosade.

SRCE OD PJENE

03.07.2017.

SLUŠAM JE VEČERAS I PJEVUŠIM

02.07.2017.

Glavobolja


Kada u nedjelju ustaneš u pola dvanaest onda ti se ništa ne radi jer izgubio si polovicu dana a i glavobolja je prisutna pa ti čak ni prva "jutarnja kava" nije istog okusa ni efekta kao kada se probudiš u normalno vrijeme buđenja. Bolje bi bilo da si tulumario večer prije pa nakon dobrog tuluma toliko spavao ali nisi jer imaš godina kada se ne tulumari iako imaš dušu osobe od dvadeset i pet godina.
Sada ćeš trpiti glavobolju koja je uzrokovana dugim spavanjem i sama sebe ćeš izjedati jer nisi orna za bilo što pa ni za čekanje određenog sata kada ćeš ponovno uči u carstvo zbrkanih snova.

Pogodi tko sam ja

01.07.2017.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>