utorak, 19.06.2018.

Mora se vratiti majci

Ovo što se danas dogodilo u Splitu totalno je dokaz našeg pravosudnog sustava. Koliko je meni poznato a prošla sam nekoliko sudskih instanci zbog svojih sinova dijete od osam godina starosti ima pravo odlučiti kod kojeg i s kojim roditeljem želi živjeti, kao drugo trebalo bi se uvažiti mišljenje psihijatrijske struke jer ti psihijatri nisu donijeli svoj nalaz na osnovu priče ni jednog ni drugog roditelja nego su napravili niz testova i razgovora s djetetom i nakon konzultacije su donijeli nalaz i mišljenje po osnovi svih testova i razgovora s traumatiziranim djetetom. psihijatri i psiholozi nisu laici, oni su kompetitivni i trebalo se postupiti po njihovom nalazu i mišljenju.
Ovo ništa nema smisla jer dijete ima svoja prava, dijete ima svoju osobnost, dijete razmišlja svojom glavom i po zakonu koliko znam trebala ga je socijalna radnica pozvati na razgovor uz prisustvo bake i djeda te postupiti po nalazu i mišljenju psihijatrijske i psihološke struke a ne dopustiti nasilno odvajanje od majke i njegovog doma koji poznaje.
Sud je mogao ukinuti Ovrhu nad djetetom i zahtijevati da mu baka i djed budu staratelji te mu tako omogućiti sretan život s majkom i ostatkom obitelji.
Ovo što se danas dogodilo u Splitu jednoj obitelji nije smjelo imati ovakav epilog kakav se dogodio.
Nadam se da će se dijete uskoro vratiti u sredinu koju poznaje.


(20:47) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (2) (?)


ponedjeljak, 18.06.2018.

Bloger FreshCaYg je u pravu

To što je gospodin Ivo Sanader bio u publici na prvoj tekmi naše repke ne mora nas boljeti glava niti moramo razmišljati kako je platio ulaznicu on je slobodan građanin i nitko mu ne može zabraniti da ide u Rusiju na svjetsko prvenstvo uživati gledajući našu reprezentaciju koja će stići i do finala budu li dečki igrali s voljom i željom.
Bloger fresh ima pravo bolje bi bilo da razmišljamo o stvarnim problemima a da pustimo Sanadera da navija za naše vatrene.


(11:01) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (14) (?)


nedjelja, 17.06.2018.

Mali Modrić na mom prozoru

Oznake: moj fotografski uradak


(17:15) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (10) (?)


<< Arhiva >>

Image and video hosting by TinyPic
Design by teuta