utorak, 16.01.2018.

Zaštite od anonimca nema

Sloboda govora i izražavanja naravno bez poticanja mržnje u današnje vrijeme mora biti dozvoljena i ne bi trebalo tolerirati vrijeđanja bilo koga na bilo koji način ali postoje osobe koje to čine sustavno bez ikakvih posljedica jer one vrijeđaju anonimno kada god i kako god požele, a kada se braniš od takvih osoba s ispravnim argumentima tada ispadaš budala i većina ti se smije jer s anonimnom osobom se nije potrebno upuštati u bilo kakvu komunikaciju jer naravno takva osoba je uvijek u prednosti zbog dopuštenog joj maltretiranja bez osnove.
Koliko god branili osobi da vrijeđa ona će naći načina da to radi jer tako hrani svoj ego pokušavajući vas ušutkati u vašoj istini koju uistinu znate samo vi jer nikada nigdje niste niti ćete istinu iznijeti u cijelosti.
Pokušat ćete biti tolerantni i pristojni jer ne želite se spustiti na nivo osobe koja je sklona vrijeđanju znajući da od nikoga na ni jedan način osim vašom pristojnošću nećete biti zaštićeni jer od anonimca i njegovog vrijeđanja nitko vas zaštititi ne može jer ne postoji takva mogućnost.


(23:59) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (1) (?)


Znala sam da moja E može sve

.. i sretna sam jer je operacija dobro prošla. Draga moja E jaka si ti i sve si izdržala, znaj da mislim na tebe i u mislima te grlim jako jako, veliko bravo za junaka koji će uskoro ponovno pisati lijepe tekstove i divne reportaže iz japana. Ostavljam ti ovdje posebnu ružu jer i ti si posebna.


(14:14) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (6) (?)


ponedjeljak, 15.01.2018.

za Markićku i njoj sličnima

Odavna smo se izborili za prava samostalnog razmišljanja, za odabir načina života bez nametanja tuđe volje, bračnom zajednicom se smatraju i parovi koji nemaju vjenčani list i djeca rođena u takvom braku su djeca rođena iz ljubavi. Odavna imamo pravo odlučiti sami dali želimo ili ne želimo crkvena pravila, dali želimo raditi ili biti domaćica. Imamo svoju slobodu odabira. Bog je ljubav i on voli sve iako su drugačijeg opredjeljenja.
Istospolne zajednice su isto tako prihvaćene u našem društvu i Bog ne osuđuje nikoga tko je drugačiji, On ne zahtijeva da se moli svakodnevno 24 sata kod Njega nema pravilnika koji se svi mi moramo pridržavati nego nam je dao pravo odabira.
Po Vama bi gospođo Markić trebalo sjediti ispred oltara i čekati da nam On da On pošalje sve što nam je potrebno za cijeli mjesec života, po Vama bi trebalo ostati u braku na nasilnikom jer on je glava obitelji, po vama bi djeca trebala moliti Boga da otac ne tuče majku jer jedino je On može spasiti od batina. Po Vama bi gospođo Markić trebalo biti 18 stoljeće bez prava na odabir i način života, bez emancipacije žena jer žena je za vas gospođo Markić samo ona koja će biti doma, rađati i trpjeti zapovijedanje i odlaziti u crkvu tražiti milost Božju. Markićka draga potpuno ste u krivu jer svi mi imamo prava odabira kako i s kim ćemo živjeti, hoćemo li rađati ili voljeti isti spol kao što smo mi jer odavno samo se izborili za pravo odabira i načina života kako nam drago te nametanje nekih pravila u današnje doba za mene nema smisla a razlog je vrlo jednostavan

i samohrani roditelji, istospolne zajednice, psi, mačke ili nešto drugo za mene je obitelj a u crkvu ne moram ići da bih izmolila svoju molitvu ako mi se moli.


(15:04) zamiriši Image and video hosting by TinyPic (16) (?)


<< Arhiva >>

Image and video hosting by TinyPic
Design by teuta

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se