Ana Šesto- photography

četvrtak, 03.12.2009.

Otvorenje izložbe " Leptiri za Leptire"

U prepunoj galeriji Cro Art Photo Club-a večeras je otvorena prodajna izložba fotografija Ariane Meleš -Miljević i umjetničkog nakita Andreje Šćurić.
Dvije umjetnice odlučile su udružiti zajedničke snage te pomogle Udruzi Debra
u nabavci osnovnog pribora za njegu rana "djece leptira" odnosno pacijenata koji su oboljeni od teške kožne bolesti, bulozne epidermolize.


Photobucket

Photobucket

Photobucket


Ariana Meleš- Miljević umjetnica koju najviše inspirira makro fotografija, hrvatskoj se javnosti prestavila još 2008. godine kao pobjednica na natječaju časopisa National Geographic u kategoriji " Životinje".
Andrea Šćurić mlada dizajnerica također javnosti već poznata pod umjetničkim nazivom Amorfia izrađuje umjetnički nakit od posrebrene žice i poludragog kamenja. U protekle četiri godine često je izlagala u sklopu raznih događanja diljem Hrvatske, a ovoga puta učinila je to humanitarne svrhe .



Izložba i prodaja radova nastavit će se i nakon zatvaranja izložbe 16.12, u prvoj hrvatskoj 3D galeriji "Leptir" koja se nalazi na web stranicama udruge Debra.
Ako ste zainteresirani za kupnju mozete se javiti na broj telefona Udruge 01/4555200. Sve uplate vršit će se izravno na žiro račun Udruge Debra ( 2481000-1120011104), a radove će biti moguće preuzeti po zatvaraju izložbe u prostorijama Udruge u Zagrebu (Prilaz Gjure Deželića 30.)

www.debra-croatia.com
Amorfia-Nakit
www.croartphotoclub.hr


- 23:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.