novi post o blogu linkovi objavljeni postovi
petak, 14.05.2010.

Provalnik

Sigurno vam se znalo dogoditi(a ako i nije jednom će vam se dogoditi) da vam dođe provalnik.Pa ovako:

-Provalnik je NPC sims koji je u igri od početka serijala The Sims.On se noću šulja oko kuće dok sims/ica spava.Te pokušava ukrasti što vrijednije predmente iz kuće.Može uzeti bilo koji predmet koji se nalazi u kući pa makar bio veći od njega samoga.Sve što ukrade stavlja u vreću i pokušava i dalje krasti(ako želi još stvari).Provalnika može zaustaviti jedino policija,no ni policija koji puta nije toliko brza da zaustavi provlanika te on odlazi sa svim stvarima što je ukrao.Policiju može zaustaviti vaš sims pozivajući ih preko telefona(manja mogučnost da će provalnik uspjeti pobjeći),i instaliranjem alarma koji se automatski uključuje kada provalnik uđe u kuću(veća mogučnost da se provalnika uhiti).U Sims-u 1 provalnik je mogao biti samo muškarac no u Sims-ima 2 i 3 provalnik ustvari provalnica može biti i žena.U The Sims 2 open for busines provalnik može posjetiti i vaš dučan ili drugi vaš lot.Isto kao u ubičnom simsu doći će obučen kao provalnik,no on neće krasti ako mu se nešto baš jako ne svidi(kao u stvarnom životu :))) ).No pokuša li nešto ukrasti vaš sims može pozvati policiju koja će provalnika uhititi.
Pored provalnika vaš sims je onemogučen braniti se jer se prestraši i pobjegne,a ako ne pobjegne provalnik ga gurne i on padne na pod bespomoćan da ulovi provalnika.
Ako želite zaustaviti provalnika u kređi ili instalirajte alarm ili pazite da vas provalnik ne vidi kada zovete policiju jer će pobjeći.

| 14:07 | Komentari (4) | On/Off | Print | # |
Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se