novi post o blogu linkovi objavljeni postovi
petak, 16.04.2010.

MixedSim

Vjerovatno ste se nekada zapitali što bi ispalo da spojimo sva bića iz svih nastavaka The Sims 2.Pa mi smo se potrudile da vam to pokažemo i da se zaista u uvjerimo što nastane.
Za napraviti MixedSim-a potrebni su vam(ako nemate sve bolje ne pokušavajte to raditi):
The Sims 2 Seasons
The Sims 2 Nightlife
The Sims 2 Pets
The Sims 2 University


NAPOMENA:Ovo radite isključivo sa simsima doba adult!
1.korak:>:Kada ste napravili simsa u Create a family(nemojte ga baš posebno uljepšavati),uselite ga u kuću i nemojte ga baš obogatiti,to neće biti potrebno.
2.korak:>:U predhodnih par postova objasnile smo vam kako napraviti koje biće,no u ovome slučaju nećete ih tako raditi nego ćete skinuti neke napitke ovdje.
3.korak:Nađite napitak s kojim se radi Plantsim,i dajte to simsu da popije.
4.korak:Zatim nađite napitak s kojim se postaje vampir,pa to dajte simsu da popije.Dobiti ćete Vampsim(tako smo ga mi nazvale;vam-kao vampir,a sim-kao Plantsim)to je sims sa vampirskim zubima i cvijetom na glavi.
5.korak:Opet nađite napitak samo napitak s kojime se radi vukodlak.Kada sims to popije dobiti ćete simsa koji izgleda ovako:Ima smeđe krzno,vampirske očnjake,i cvijet na vrhu glave.
6.korak(neobavezno):Upišite šifru:unlockCareerrewards,kada vam se otključa onaj telefon znate što treba činiti.Kada ponovno oživite simsa trebao bi vam doći sims koji vuče svoje udove po podu.Ako vam to tako nije došlo nešto niste dobro napravili.A ako vam je tako došlo,čestitamo!

Sada možete uživati sa još jednim novim bićem u simsima:MixedSim!
PREPORUKA:Ako želite možete napraviti i vješticu,sa Apartment life-om.

Molimo sve posjetitelje i čitatelje ovog posta da ne kopiraju ovaj post na svoj blog jer je ovaj post u poptunosti osmišljen i testiran s našim trudom.Ako već želite imati ovaj post molimo vas da nas obavijestite i pitate za dopuštenje.Hvala!

Ovako izbledaju simsice kao biće u raznim ekspanzijama:(oprostite što je slika mala)



| 12:34 | Komentari (1) | On/Off | Print | # |