novi post o blogu linkovi objavljeni postovi
utorak, 13.04.2010.

Plantsim-Seasons

Sim biljke nova su bića koja dolaze u ekspanziji The Sims 2: Seasons. Sim biljke imaju zelenu kožu s tetovažama nalik viticama, posebnu kosu načinjenu od listova ili cvijeta, te žute oči.Kako se rade teško se može objasniti ali dovoljno je to da one nastaju kada sims pretjerano poprska svoj vrt,također ako želite da vaš sims postane Sim biljka(engl.Plantsim) mora imati zlatnu medalju iz vrtlarstva.
Simsi se mogu izlječiti ako od gatare(već je spomenuto u kojem nastavku je dobijete)kupe napitak:Plantophic-C.
Pošto im nedostaju životni stadiji novorođenčeta, djeteta i adolescenta, odrastaju samo kroz tri životna stadija: dojenče, odrastao Sims i ostarjeli Sims. Izuzev razlike u životnim stadijima,Plantsim ima samo tri potrebe: Sunčevu svjetlost, Vodu,te Ljubav . Istovremeno, Plantsimsi su sposobni stvarati potomke iz svojih izdanaka, i otpuštati spore sreće koje povećavaju potrebe obližnjih Simsa. Potomci Plantsima nastali iz njihovih izdanaka posjeduju zlatni bedž u vrtlarstvu, te jednake vještine i osobnost kao njihov roditelj.


Male varke.

Potrebe Plantsima možete zamijeniti nečime drugime.
Sunce-Stajanje,sjedenje ili ležanje pod lampom
Voda-Stajanjem na kiši
cerekLjubavcerek-(Pets) druženje s ljubimcem| 12:33 | Komentari (4) | On/Off | Print | # |
Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se