<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="http://connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
06.04.2009.
Khm, da. Brekači. Jea. :)

Kak ste mi brekačiiiiii, kreketačiiiiii??? :D Da, nemorate okulistu, NOVI POST!!! xD

Ok, ajmo po listi... :D

1. Porta
2. Dnevni DOminik
3. Trenutna opsesija
4. Preporuke
5. Misc.
6. Kraj programa :)

1. Porta

Porta? Ja? Nemoj me zaaaj..zezavat!! Porta? Kada? Sutra? Ja? Zašto jaaaaaaa???????

Aha. Točno moja reakcija. O da, mrzim portu i sve što je vezano uz nju. Naša porta je glavno okupljalište mulaca, a ak se ne okupe onda bar ostave svoje stvari. Ko muhe na govno. -.- Jos je najgore kaj cu morat bit s nekim buljookim, retardiranim, bahatim klincem. Aaaaaaargh.
Ajde, priznajem, cura s kojom sam bila na porti je bila čist oke. Bar sam propustila izlaganje onih retardiranih plakata na onoj retardiranoj biologiji. Da, meni je sve danas retardirano. I inače su svi retardirani al danas su uvredu zaslužile i nežive, pardon, žive ali NEPOKRETNE stvari. Hmmmmm... Nitko zapravo nezna dal su "nežive" stvari zapravo nežive!! Ajmeeeeeee, možda su žive, nam to nemogu reć!! I, i možda, nas jednog dana sve ukokaju jer ih ignoriramo!!!! Aaaaaaaaaa, ak nas odluče ukokat, ja cu si odsjec noge i postat "živa ali nepokretna"!". Mr. stolica, ja sam na vašoj strani!!! :)

2. Dnevni DOminik

1. Hrač-hrač, cing!!! Bljuv-bljuv, hrač cing, thump!

Ukratko, Dodo je danas bio ishračkan. Za detalje pitajte Miceka. :)

3. Trenutna opsesija

Napokon sam iskopala svoje stare starke (haha) iz ormara. Sad ih samo moram ukrasit :)

You spin my head, right round, right round, when you go down down. :) Da. Meni se sviđa hip-hop pjesma :)

Bablgam i čoksobello. :) Moje sjajilo od bablgam i labello od cokseee :) njami

Bajček, brečeki, krekečekiii!!!! :)
20:00 - Komentiraj ( 5 ) Print - On/Off
04.02.2009.
Huh...
Huh...
H faking uh...

Danas smo prvi put upoznali novu profu iz kemije. Nažalost, naš briljantan razred morao je napravit sranje.

Bilo je to pod odmorom, prije kemije. Čim sam ju vidjela, znala sam da će bit problema s njom. Stajala je ispred vrata s imennikom u rukama. Imala je dugu, čupavu, svijetlu kosu i smeđe oči. Bila je poprilično niska. Kao i inače, pohitali smo prema ulazu, kad nas je odlučno zaustavila, rekavši:"Prema pravilu bontona, vi nesmijete ući u učionicu dok razred koji je prije bio unutra ne izađe." Dobro, pomislila sam. Tako je kod svih profesora.
Pričalo se po školi da je najstroža učiteljica u školi. Strožija od Vursterice.
Pod odmorom je tek započela nevolja. Na ploči pisala je titula i ime i prezime nove profesorice. Sad slijedi učinjeno sranje. Neimenovani je njezinu titulu, dipl. ing. prof., zamijenio sa "dipl. ing. strip.", a prezime (koje za moju osobnu zaštitu mora ostati neotkriveno) izmjenio tako da slova u sredini tvore riječ "Jebač". Naravno da se nitko od genijalaca nije sjetio pobrisati "remekdjelo".
Čim je ušla u razred, mislila sam da će početi vrištati, derati se na nas, zapisati nas, možda se i rasplakati... Ali, ništa se od toga nije dogodilo. Mirno je sjela na stolicu, izvadila mobitel, i u tišini slikala umotvorinu na ploči.
Zbunjeno sam ju promatrala. Emocije joj se nisu vidjele na licu, bilo je kao od kamena. Blagim ali hladnim glasom upitala nas je:"Imate li predstavnika razreda?" Borna se, u početku oklijevajući, ustao i rekao:"Taj sam. Zovem se Borna." "Dobro, Borna" - rekavši blagim glasom - "Imaš li mi što za reći?" Podignula je obrve i nastavila gledati u njega. "Ispričavam se u ime cijelog razreda." - rekao je drhtavim glasom.
"Sad se okreni prema razredu. Da, prema njima" - Zapovjedila mu je pokazivajući na nas - "Imaš li im štogod za reći?"
"Mislim da je ovo bilo jako bezobrazno." - rekao je. "U redu, Borna. Možeš sjesti." - podigla je prst i spustila ga prema dolje.
"Koja je bila zadnja nastavna jedinica koju ste učili?" - upitala nas je i izvila usne u nešto što bi trebalo predstavljati osmijeh.
"Vo-vodu." - promucala je Janja.
Sa "osmijehom" na licu, podigavši prst, prizvala je Janju da se ustane. - "Što ste učili o vodi?" - s onim iritantnim smješkom na licu blago ju je upitala.
"Svojstva vode, agregacijska stanja vode... uh... aaa... vrste voda...aaa..."
"Dobro Janja, sjedni" - hladno je rekla i otvorila sljedeću stranicu imenika- "Dominik?"
Dok je ona tako vrtila po imeniku i prozivala, proučavala sam joj lice. NIje bilo moguće da netko koji je doživio ovako ponižavajuće iskustvo ne može imati barem tračak emocija na licu. Ali eto, nema... Je li moguće da ova žena ima kameno srce? Hm...
Moj razmišljanje prekinula je nagla zvonjava.
"Ne izlazite van dok vam ja ne kažem!" - zaderala se da nadglasa zvonjavu.
Nakon što nam je čupavo visočanstvo dopustilo da izađemo iz učionice, odjurili smo u drugu učionicu i dijelili dojmove.
"Strašna je!!!" - uzbuđeno je rekla Anamarija - "Nije strašna, samo se pravi facom da nas zaplaši:" - smireno sam ju poklopila- "Ja je se ne bojim. Drago volje bi joj se suprotstavila, da mi nije stalo do ocjena. Šta će mi napravit? Uspavat me naštrebanim pravilima bontona?" - pogledala sam ju i podigla obrve - "Jedino što me brine je ako napravimo još jedno sranje," - rekla sam, sve ih prostrijeljavši pogledom - "da će Staklenac saznati i onda ćemo gadno najebat. Svi smo mi u paketu." - uzdahnula sam raspremajući torbu.

Čekam taj sudbonosni dan, petak. Slijedeći sat kemije. Sve se bojim da ćemo se moć pozdravit s maturalcem ako nam razrednik sazna za ovo... "Svi ste vi u paketu." - kako bi on govorio.
Nova profesorica me malo podsijećala na zlu blizanku profesorice iz geografije. Obje su bile mlade i nikad se nisu živcirale. Samo što je lice profesorice iz geografije uvijek bilo nekako drago, a lice ove nove profesorice podsjećalo me na lice mramornog kipa.

19:20 - Komentiraj ( 24 ) Print - On/Off
31.01.2009.
Ey ljudeki! Vidim da ste mi bili vrijedni s darovima... Neću vas zakoljat :P rofl

Daaa vidimo... Imam popis stvari koje moram napisati u ovom postu, pa počnimo od samog popisa... smijeh

1. Današnji susret s krdom obožavatelja
2. Dnevni DOminik
3. Odred za čistoću
4. Najava nadolazećih događanja... (ročkasi.. itd.)
5. Preporuka dana/tjedna/mjeseca/godine (ovisi kolko bum bila odsutna :P)
5. Kraj programa

smijeh

(napomena: čista zajebancija napisana prema istinitim događajima smijeh)

Dakle... Kao što lista kaže... Danas smo se ja i Mateja šetale našom "privatnom ulicom", u naš "privatni" Avenue Mall. (glumci=ljudi)
Nakon što smo obavile "privatan shopping", krenule smo natrag u "privatan dom". Kad smo prolazile kraj našeg "privatnog" kontejnera za papir, iz malog otvora ispuzao je sičušni čovječuljak. Uskoro se stvorilo cijelo krdo. Shvatile smo što nam se sprema, pa smo pobjegle u naš "privatni" TAXI. Kroz zatamnjene prozore "privatnog" TAXI-a gledale smo kao se razočarano krdo obožavatelja udaljuje. yes

Dnevni DOminik

Ovaj Dnevni DOminik posvećujem Dodekovim šlapama. Uživajte!

1. Šlapovoz

U srijedu, na satu kemije, Maroje i Dodo su se (opet) žestoko posvađali.

"Pokušali smo ga urazumiti, ali nije se dao!" - B.A.

Maroje je Dododinju uzeo šlapu, stavio je na svoju stolicu i sjeo na nju.

"Nisam mogla vjerovati da bi sjeo na tako odurnu stvar!!!" - M. "Muhica" H.

Domžnik se tako razljutio da je, željeći izvući svoju šlapu, počeo vući šlapu, stolicu i Maroja zajedno po razredu.

smijeh

2. ŠLAPA, COME HOME!!!

Bilo je to na fizici, poslije sata tjelesnog. Dodi je nedostajala jedna šlapa, i prof. Sherlock Staklenac je proveo istragu. Ispitivao je učenike, sve dok nije došao do očitog zaključka - Šlapa je odlutala! yes Cijeli razred, uključujući i šlapaless Dodeka, tražili su šlapu po školi. Nakon potrage svi su bili tako izmoreni, da se čak nisu ni mogli ustati da odu na mliječni. (bwahahaha!) Na očitu sreću razreda, šlapa je nakraju pronađena - u Darkovoj torbi!

"Šukun bake mi, neznam kako se ta šlapa našla u mojoj torbi! Možda je odlučila spavati zimski san u njoj..."

Odred za čistoću

U petak 29.1.2009. prof. Staklenac upao je na sat geografije, prikladno obučen u bijelu kutu i pufaste roze gumene rukavice, i zatražio 6 dečkiju da mu pomognu. Svi smo ko teleta u šarena vrata gledali kako ih odabire i predaje im pufaste gumene rukavice. yes eek Sat nakon toga, dečki su se vratili, i oduševljeno prepričavali događaje:

"Bilo je tako zabavno!! Napokon sam saznao kojeg su okusa mrtvi žohari!!!" - M. "Jeremija" P.
"Tako sam se uživio u pobjeđivanje zlih zečića prašine! Oujeaaaaaa!! Ili su to bili praščići?"" - L. "Krzz" L.

-----------------------------------------------------------------------------------

10.2. - Matejin ročkas
29.2. Moj ročkas (e kad bi ga bilo... cry, e svejedno ću vas natjerat da mi poklone date, nećete se izvuć!!! :P)

Preporuka dana:

Pjesma: Slipknot - Snuff
Film: Bolt (za vas prave Hrvate... Grom belj)
Serija: Bones (Kosti)
Bend: Avenged Sevenfold

To je sve od mene... mah wave

23:05 - Komentiraj ( 14 ) Print - On/Off
31.12.2008.
Ostavite dar, ili će vam Drvce po noći upast u kuću i zakoljat vas staklenim sigama. smijehGet Your Own! | More Flash Toys

14:26 - Komentiraj ( 25 ) Print - On/Off
23.12.2008.
Kao što naslov zbori (živeo hrvacki zubo) danas je našom dragom Špolji 13. rođendan.

Slavilo ga je u nedjelju. Prvo smo se u 5 sati svi nacrtali kod njega ( ja sam se kompjuterski na paint-u, brže je yes). Mali pohlepnik je odmah odmotavao poklone. nono Ja sam mu kupila onu mini višenamjensku lampicu. (nije to samo za čitanje rofl) Janja mu je kupila nešto baš za njegov uzrast, kutijicu punu malih gumenih kukaca. Bio je oduševljen. Nakon što smo lijepo izgađali Mihaelu, krenuli smo na naš put u nepoznato...um, kino. Špoljin hodnik bio je jako uzak, pa nam je rekao da se vani oblačimo. Na to je Bruno nadodao:"Zračna uzbuna. Siđite s broda." rofl nut:
Naravno, naš siromašan slavljenik nije imamo love za kokice, pa smo morali (ja) švercati jumbo vreću standard slanog čipsa (ona bijela vrećica na kojoj piše samo čips rofl), kroki kroket i krašotice. Na putu do malla nailazili smo na svakakva čudesa, ali najčudesnije je bio čudesan auto kojemu je čudesan prtljažnik bio čudesno otvoren. Došla sam u napast da naše slano blago (čips) strpam u taj prtljažnik. yes (umjesto božićnice rofl) Ali ipak nisam. Kad smo podigli karte i išli u dvoranu, čipsove sam sakrila ispod jakne koju sam nosila u rukama. Ili je čuvar slijep ili sam ja jako dobro kamuflirala taj čips. smijeh yes
Gledali smo "Dan kada je zemlja stajala mirno", film je prejeben. yes

"Na tragu Božićnoj sreći"
Pitate se što je Božična sreća? Pa pokloni naravno!! yes
Tako sam ja jučer bila na tragu sreći Božičnog jutra, ali, nažalost, nisam je našla. no cry
Tražila sam na svim poznatim i nepoznatim skrovištima, u svim ormarima, izmweđu svih kutija, u svim kutijama... yes
Jedino mjesto koje nisam provjerila, jest garderoba. no yes
Danas krećem na put ka nepoznatim predjelima naše garderobe... yes
Ako naiđem na bar jednu sreću, khm, poklon, javiti ću vam! yes

mah wave kiss


14:47 - Komentiraj ( 20 ) Print - On/Off
11.12.2008.
Eycheknessness ljudi... =)

Zbog khm, tehničkih, khm problema (nije mi se dalo) vam nisam pisala postove... rofl

Objašnjavat ću vam najsvježija, svježe odmrznuta, događanja u školi... smijeh

1. <_< ...Domestos... >_>

Gledam ja onu reklamu o domestosu i trudnici i nedovoljno kuhanoj ili očišćenoj hrani..yes I nakraju lik kaže:"Zaštitite se, koristite Domestos!!"
A ja kažem:"Aha, znači hranu moramo prati Domestosom?!!?!" rofl rofl

2. Pinča... =)

Znate kaj na engleskom znači riječ pinch? Naravno da ne znate... Znači uštipnuti nekoga...
I tako meni bilo dosadno pod kemijom, i ja uštipnem Paulinušku za ruku i kažem joj:"Aaaa pinča!!!" (pinch ya=uštipnula sam te) I tako cijeli sat... Naravno, pridružio mi se i Mirkec (Mislavček) pa smo je pinčali cijeli sat. Kak smo okrutne... rofl yes (da, OKRUTNE... yes)

3. Moj zaštitni znak... =)

U zadnje sam vrijeme u biljeznicama počela nakog svakog reda pisati ovaj smajlek... :]
Počela sam to raditi i u testovima... U tehničkom sam iza imena, prezimena i razreda, a u testu iz fizike sam nakon svakog zadatka... (retka)
rofl rofl
Ak mi nevjerujete, slikat ću vam test, pa ću vam pokazat... :]

4. Strava i užas tjelesnog... ='(

Ljudeki moji... Utješite me... Ja i par cura smo vidli Dodeka bez hlača... I to dvaput!!! crycrycrycry
Prvi put je bilo kad je izašao na hodnik bez hlača, a drugi put kada mu je Lepinja skinula hlače dok se prčio... yescrycry
burninmadburninmadburninmad

5. Lepinjini geografski biseri

Danas me Leponja zamolilo da ga pitam geografiju prek msn-a... lud
I pitam ja nju... khm, njega, khm... na kojoj je rijeci LONDON... A on kaže:"Na Mississippiju!!" rofl
Opet je pitam:"Koje je grad središte Cornwalla (poluotok u engleskoj)? A on kaže:"Philadelphia!!!!"
Kasnije se predomislio pa je rekao da je središte Cornwalla Bruxelles...
Kad sam je pitala koji je POLUOTOK na jugu Engleske, on kaže, onako samouvjereno:"Irska!!!!"
rofl .rofl:

mah wave

19:27 - Komentiraj ( 28 ) Print - On/Off
03.12.2008.
Dobrodošli dragi čitatelji, u još jedno izdanje Dnevnog DOminika!!!!

Samo danas!!! Posebni prilog - "Tjelesni na DOminikov način"

1. Dodo je kobilaaaaaaaa

Pod tjelesnim nam je došla neka babetina iz atletike, i tjerala nas da preskačemo kozliće. (fala bogu da nisam vježbala) rofl
I ide Dodo preskakat, a Mislav se zadere:"Dodo, kobilo jedna!!!" rofl smijeh Tak da vam je Dodo kobila, a Paula Divlji konj. =) wink
Naravno, nije ni on dobio nadimak... Marka (iphonekid-a) odsad nazivamo Naruto ili Ninja. =) smijeh yes

Hm... Dvojbim se da počnem pisati "novine" o našem dragom Krzz-u... rofl yes

Aha!yes Evo, anketa za one koji ga poznaju i nepoznaju... Napisat ću par pričica o njemu u ovom postu, a vi odlučite dali da nastavim pisati... I predložite mi neko ime... yes Moj stvaralački um previše stvara danas i nemože se odlučiti za ime... rofl

1. Crna moruzgva

Bilo je to pod jučerašnjim satom glazbenog, kada je Jeremija (Marin) ponio svoju crnu kapu s dreadlocksima i rozim perlicama. rofl
Naravno, Lepinja i Krrrrrrrrrrrrzz su se cijelo vrijeme otimali za tu črnjkapu (odsad je tako zovem wink)... Kad je profesor zaprijetio jedinicama, Krzz je rekao:"Sve je u redu profesore, jer JA sam crna moruzgva!!!"

2. Yo, rastah-mon! Ali nema dima... cry

Opet pod glazbenjačom (kak bi Mislav rekao...) Krrz je stavio onu ridikulus črnjkapu... Ali ovaj put, kapa je došla sa besplatnim uzorkom trave!!! Tako smo ja, Krrrrrrrzz, Mislav i Jeremija pušili travu... rofl (moš' mislit') I ja "uvučem" i kažem:"Ali nema dima..." A Krrrrrrrrrzz kaže:"Eh, pa to ti je tako, ah yeah rastah-mon... Wau,weeau,wiaeuuuuuuu...." rofl

To je sve od mene za danas... Javite mi što mislite o novoj ideji... mah wave13:00 - Komentiraj ( 25 ) Print - On/Off
30.11.2008.
30.11.2008.
Evo me pplčeki... Drago mi je kaj ste me poslušali i niste mi davali puno kommova... rofl

Sad da vam ispričam kaj se desilo sutra...(khm, jučer, khm) smijeh

Išle ja i Lepinja van... Prvo smo obišle sva "popularna" mjesta nalaženja, pa zajebavale Leleta, pa provaljivale u školu... smijeh I srele mi Janju...yes
Janja je šetala Tonku pa smo i mi išle s njom. Malo bla-bla tu i tamo, i mi smo bile "pozvane" na klizanje. rofl
I mi išle kod mene i dosađivale se... I Gracia odnekud izvadi neku ljubičastu bilježnicu i kaže:"Kety, ajmo napravit spomenar-leksikon!!! smijeh!"
I išle mi to radit... Uzmemo mi tuševe u boji i počele ukrašavat... (NE želite vidjet na kaj to liči... rofl)
Sve je bilo ok, dok mi Leponja nije prolila crveni tuš po podu... yes eekbang
Ugltočkica, poslije sati čišćenja mog poda...bang nazvao nas je Brunči i išle smo se nać s njim i Zekom... Tak mi "proširile" vijest o klizanju, i ni 5 ni 6, Brunči i Zeko su bili "pozvani" na klizanje!! yes
Al trebalo je love za to... I lepa je naravno išla u Travno po lovu, pa smo mi išli s njom doma...yes
Ali, našoj se Lepinji nije dalo ić dužim putem do stanice (Avenue mall) pa nas je natjerala da idemo od crkve, onom mračnom cestom usred ničega...burninmad Trebali ste nas vidjet... Nas 4 tamo trčimo uz cesticu, i na najmanji zvuk vrištimo... A kako sam se ja prepala kad je ispred nas prohujao neki čovac na biciklu... cry I mi hodamo, i hodamo i hodamo... I na svako svijetlo auta deremo se:"Zeko, ne idi prema svijetlu!!"yes
Ali, eto nevolje... Usred ceste stao je automobil... I mi se usrali:"Kaj će nas sad neko silovat?!?crycrycry"
Mi pretrčali pored auta... Ja se okrenem, a ono neki čovac izašo iz auta... Ja se ne sjećam kad sam zadnji put tak puno trčala... Pfff...yes headbang
I išli mi na bus do Travnog... (nismo imali karte naravno... rofl) Lepinja uzela lovu,a li imali smo jedan problem... Zekin tata mu nije dao da ide na klizanje... cry
Nakon pola sata nagovaranja , uspio ga je nagovoriti da ide!!! yes smijeh

Na klizanu... E tu je bilo svega i svačega... yes
Prvo je bio problem naći broj klizaljki... Nakon mnogo razmišljanja odlučila sam se za broj 42 (!) smijehAli, pošto se tamo tako jako boje da im netko ukrade klizaljke, morali smo ostavit dokumente... Lepa nas je spasila, jer je imala pokaz... (hvala!!!!) belj cool kiss
Kad sam ja stala na led.. jao, jao, jao... XD
I počnem se ja klizat... Lijepo, polako... Pa napokon se "zagrijem" i počnem brzat... I eto nevolje...cry
Neki mali baci mi se pod noge i ja na jednoj nozi prokližem pored njega... Za dlaku sam mu prste zrezala... bang yes
Trebali ste vidjet Zeku... To je bio smijeh... Jadnik je sigurno nekih mali milijun puta pao...yes rofl
A najbolje mi je bilo ovo:
Neki lik dođe ispred mene:"Mala, ajde makni se!" I prokliže ispred mene...eek
Ja se začudim i idem ga ganjat... Dođem blizu njega i uhvatim mu se za kapuljaču... yes I on se nastavi klizat i ne kuži uopće...roflroflrofl
Ja se pustim, gurnem ga, prokližem i kažem:"Makni se!!" belj
Kako sam se ja trgala kad sam vidla neke srednjoškolce kak padaju, jedan za drugim... Domino efekt... rofl rofl

To bi vam bilo sve od mene, za jučer... smijeh

mah wave
13:20 - Komentiraj ( 12 ) Print - On/Off
29.11.2008.
Evo, javlja vam se Lolekica sa novim vijestima iz svijeta Našega DOminika! yes
Isptičavamo se zbog zakašnjena, nekome (meni) se nije dalo pisati... rofl

Današnja priča dogodila se jučer pod satom kemije. smijeh

"Sve je počelo kad je Maroje rekao DOminiku da pere zube četkom za wc..." rekao nam je svjedok Marko Š. koji želi ostatu anoniman... rofl
"Pale su teške uvrede, pogotovo one o njihovim starješinama..." - rekao je.. hm.. rekao je... zaboravila sam... smijeh

Ugltočkica, ispričati ću vam, dragi pplčeki, kako je sve to išlo...

*arhgjkajkjkfhem*

Miha je Dodeku uzeo stolicu, a Dodo se skoro rasplakao i klecao je na koljenima neko vrijeme... eek
Onda ga je Maroje počeo zajebavat kak on ide s bakom pucat petarde po kvartu... eek
Pa se Lepa Brena (dominik) naljutio i počeo vrištat... eek
"Dodekova baka je James Bond"
"Maroje, tvoja baka je pozirala za Playboy.."

^^Kao što vidite, bilo je gadno, da nemamo tak dobru profu, bili bi zapisani...

Samo danas, specijalna rubrika u Dnevnom DOminiku...

- Tjedni Domjan-

D: Moja se mačka ne glasa mijau...
F: Nego?
D:Prr, prr...
F: Aha! Kad ti se mačka počne glasat, ti se pitaš kad će joj ponestat benzina...

rofl

D: Jel vi znate kak se golubovi glasaju?
Ja: Gu, gu?
D: Ne, nego, "Ku-puj kruh, ku-puj kruh..."

rofl

E ovako, pošto je ludilo s komentarima, ja neću pisat novi post ako ovaj post zaradi VIŠE od 5 komentara.
Znači, ako budem imala 6 komentara, ne pišem post slijedećih 5 mjeseci!!!! Jasno? rofl

mah wave

13:09 - Komentiraj ( 10 ) Print - On/Off

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

*Links*


Malo slika:

priLag0diLa: miSs smiLe deSiGn Designer: bw0ken smile
x