Gušt ili obaveza?


Image and video hosting by TinyPic


Naime... ja sam već negdje spomenula da sam ponekad fakat prava feministička bitch i bit ću dok živim rofl

Ali.. ponekad sama sebe 'ulovim' kako pokušavam ugodit muškarcu do kojeg mi je stalo tako da bi najrađe disala umjesto njega da se on brižan nebi mučio još i sa tim.
Dođe mi da pospremim cijelu kuću kako bi mu ugodila, skuham ručak (a kuhat neznam...), operem veš, slickam se, i još na kraju večeri budem njemu lijepa i sexy kak bi dobila nagradu.
Pravi multipraktik kakva bi svaka žena i trebala biti... jelte...

Eh sad... kad to vidim kod drugi cura iliti žena, nejasno mi je malo... imam ponekad filing ko da sve ovo što sam sad ja nabrojala rade jer misle da MORAJU i jer misle da je to njihova dužnost pa makar on cijeli dan sjedio i grijao jajca... one misle da moraju sve to napraviti samo zato što se smatra da to žena u kući mora raditi.
Uh... ne.. nije ovo post o društvu koje je naviklo već smještat žene u sferu privatnosti odnosno obitelji i negiranje žene kao društvenog bića s ambicijama i profesionalnim afinitetima, već pokušavam shvatiti da li i vi kao ja ponekad dobijete želju/potrebu da za NJEGA učinite SVE, i da se ponekad osijećate mrrrviicu 'slabije' od njega čisto zbog one ženske potrebe da vas muško zaštiti od svega i svačega... počevši od malih bubica što letaju na terasi uveče do razno raznih babaroga, čudovišta, provalnika ili serijskog ubojice.

Ja sebe često uhvatim kako poželim napraviti za njega stvari koje bi on sam kao odrastao čovijek trebao raditi.... ali.. ponekad.. isto očekujem i od njega.
Da se međusobno razmazimo.
Da je on spreman usred noći dignut se i trčat za komarcem po kući samo zato jer ga se ja užasno bojim i želim da ga ubije pa makar 2 sata moj dragi mahao krpom po zraku, al želim ga mrtvog! Komarca, naravno smijeh
Isto tako...da zna da sam ja za njega spremna iste stvri raditi.. i ugodit mu kad mu treba... i iako smo oboje krepani od umora, a on samo mmrrviicuu više.. da se ja ponudim sve napraviti od kućanskih poslova za taj dan... jer ga volim i želim da mu je ugodno bez obzira što sve to radim sa zadnjim atomima snage.. al ipak radim, za njega, za nas...

Nego.. di sam stala... aha... gušt ili obaveza.. ženske moje... zašto i dali ponekad imate želju stvarno i biti dobra poslušna domaćica koja će zagrlit svog muškarca kad dođe doma sav umoran s posla i izmasirat ga iako vas vjerovatno već ruke bole od čišćenja i pranja cijeli dan.. i mazit ga i pazit dok on gleda svoj CSI ili tekmu... sve dok navečer ne skupi malo snage.. a onda znamo šta obično slijedi cerek ??
Da li među vama postoji netko ko to sve radi jer misli da mora.. pogotovo.. ako on radi na poslu dnevno više ili teže od vas ili ako vi uopće ne radite?
Osijećate li ponekad stvarno ko da oni od nas očekuju da budemo multipraktik??
Molila bi iskrene odgovore.. jer ovo me stvarno kopka...

Ja točno znam kakvog muškarca tražim.. i već sam se više puta uvjerila da takvi postoje.. samo... uglavnom imaju preko 30 godina.. a meni to ipak malo malčice previše smijeh

A o tome kakvog muškarca tražim i što sve za mene PRAVI muškarac treba imati i znati.. u nekom drugom postu.


18.08.2007. u 19:12 | K | 4 | P | # | ^

<< Arhiva >>


< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Opis bloga


moji zapisi...
moje misli...
moja protestiranja...
moja kukanja...

tu sam ono što jesam... bez glume... just me... and here, I belong to me!

tvrdoglava sam i ne ponosim se time...

hipersenzibilna sam i ponosim se time...

brižna sam i ponosim se time...

inteligentna sam i ponosim se time, iako, ponekad mi dođe da mislim kak je to jedna velika pokora...

želim biti model, al snovi da budem biznis vumen su prejaki da bi jedini moj zadatak u budućem poslu bio da budem lijepa....

želim ze zaljubiti... al vjerujem u onu dobru staru "doći će kad se najmanje nadaš..."

to je to..zasada...

Rujan 2007 (2)
Kolovoz 2007 (7)
Srpanj 2007 (7)
Lipanj 2007 (7)

Rado čitam:


Scream

Kneginjica

Choco

mo'š mislit

Trbuhom za kruhom

materijalistica

Tinchy

Sanjica

Invisible kid

Pjesme












Potpišite peticiju da se mali blizanci Najduček vrate svojim roditeljima.



free web counter

free web counter


online
Online Casino