utorak, 11.08.2009.

I još malo....

....informacija....sa promjenom imena otvorio sam i profil na http://www.last.fm/music/seraphus .
Site je jako dobro organiziran, postoji dosta informacija o autoru, pjesmama tako da ću pokušati tamo malo bolje održavat aktualnosti....
Slobodno navratite, ostavite komentare, ocijenite glazbu, dodajte opise, pecite kokice i u biti radite sve što vam srce zaželi :).

| 20:17 | Komentiraj (1) | Print this! | #

Eh da birokracija....

Naime evo nakon skoro 2 godine, google čuda radi pa sam tak i ja skužio da postoji već tip sa umjetničkim imenom Danz - da ne povjeruješ....

I tako ja u potrazi za novim umjetničkim imenom i čovjek ne bi vjerovao kakva su sve imena zauzeta....long story short napokon sam naletio na nešto što mi se svidja i eto službeno danz postaje Seraphus....po wikipediji kažu da je to latinski za vrstu arkandjela - baš nešto što me dobro opisuje hehehehe.....noooooooo daaaaa....eto nadam se da je ovo zadnja promjena imena jerbo sam krepo dok sam našao nešto normalno.....pozdrav svima

| 10:44 | Komentiraj (0) | Print this! | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

Copyright © Ambient place - mail kontakt: Danz





opis slike
Ambient place je blog/website na kojem se nalaze vijesti, informacije i glazba vezane uz mene :). Moje ime je Danijel Horvat, kompoziram glazbu nekoliko godina, nadam se izdavanju albuma (jednog ili više) u skoroj budućnosti.
SVE kompozicije su besplatne za slušanje i osobnu upotrebu. Svaki drugi oblik reprodukcije i javne izvedbe nije dozvoljen, te se ne smije koristiti bez dozvole autora.
.......................................
Ambient place is a blog/website with news, info and music connected to Seraphus. My name is Danijel Horvat and i'm composing music for several years hoping to publish one or more albums in close future.
ALL music is free for listening and personal use only. Any other means of reproduction or public use is strictly forbidden and cannot be done without constent of the author.


opis slike
opis slike opis slike
Linkz
.....................
YouTube Seraphus
.....................
ElConStiDo - jedan od naj bendova sadašnjice
.....................
Seraphus - last.fm
.....................
Jajo vs Rest of Universe :)
.....................
opis slike