Svinjski file u umaku s paprikama

utorak , 01.09.2015.

Ideja za ručak s ljetnim namirnicama. Sastojci su samo nabrojani jer kada kuham nemam vremena vagati, a i sve dodajem otprilike.
Sastojci: svinjski file, paprike, feta sir, naribani edamer sir, umak od rajčica (šalša), sol, papar, čili papričica, origano, listovi bosiljka, maslinovo ulje.


Priprema:
1. Na zagrijano maslinovo ulje začinjeno jednom čili papričicom staviti peći papriku i meso.
2. Kada paprika i meso dobiju boju, začiniti solju i paprom te dodati umak od rajčica i feta sir.
3. Par minuta prije serviranja po mesu posuti naribani edamer sir da se rastopi.

Oznake: paprike, svinjetina

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se