Hladna ljetna pašta

petak , 07.08.2015.

Kako ne bih bila predosadna s putopisima iz Pariza, a imam još toliko toga za ispričati, napisati, pokazati, jedan post koji je zapravo putopis iz kuhinje. ,,Recept'' koji donosim je totalno jednostavan, ljetni, osvježavajući i prikladan ručak za ovo toplo vrijeme. Mi vrlo često ovu tjesteninu nosimo na plažu u plastičnoj posudi.


Sastojci: tjestenina (penne rigate ili fusilli), tunjevina iz konzerve, rajčice (pellati), feta sir, majoneza.
Priprema:
1. Skuhati tjesteninu prema uputama na kutiji/omotu.
2. Skuhanoj tjestenini dodati tunjevinu, nasjeckane rajčice, feta sir i malo majoneze.
3. Sve dobro pomiješati da se svi sastojci sjedine i dobro ohladiti prije posluživanja/jedenja.


Oznake: tjestenina, rajčice, tunjevina

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se