Pizza s inćunima i rikulom

utorak , 16.07.2013.

Ovo je jedna ideja za nadjev za pizzu.



Recept za tijesto je uvijek isti.



Sastojci za nadjev:
x otprilike 100ml salse ili pasirane rajčice,
x malo vrhnja za kuhanje,
x 100g naribanog sira (tilzit),
x 70g inćuna,
x 1 paket mozzarele,
x listovi rikule,
x origano za posipanje.



Priprema:
1. Tijesto za pizzu namazati salsom od rajčice. Posuti naribani sir, preliti vrhnjem za kuhanje te rasporediti inćune. Staviti peći.
2. Nakon deset minuta izvaditi pizzu i rasporediti mozzarellu te vratiti još 10 minuta u pećnicu.
3. Prije posluživanja posuti origanom i rikulom.



© Amaterka. Sva prava pridržana.

<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se