Mesna štruca sa sirom i punjeni krumpiri

petak , 11.11.2011.

Nisam dugo ništa objavila pa evo što sam danas kuhala: mesnu štrucu sa sirom i punjeni krumpir.
Krumpir začiniti (sol, papar, vegeta) i staviti na malo ulja peći u pećnicu na 200C sat vremena. U međuvremenu umijesiti mesnu štrucu i ispeći.
Mesnu štrucu umijesiti od 400g mljevenog mesa, jednog jaja, 2 žlice krušnih mrvica, peršina i malo soli, papra, vegete. Kada se svi sastojci stope pobrašniti i razvaljati, a po sredini rasporediti malo gaude, ne previše da ne izađe iz štruce pri pečenju.



Nakon sat vremena izvaditi krumpir iz pećnice, udubiti ga žlicom kao košaricu. Krumpir koji se odstrani pomiješati s komadićima parmezana i vrhnjem te tom smjesom napuniti udubljene krumpire. Krumpir vratiti u pećnicu da se smjesa zapeče. Krumpir pri posluživanju posuti s peršinom.




<< Arhiva >>

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se