Recepti, putopisi, priče... by Amaterka

11.11.2011., petak

Mesna štruca sa sirom i punjeni krumpiri

Nisam dugo ništa objavila pa evo što sam danas kuhala: mesnu štrucu sa sirom i punjeni krumpir.
Krumpir začiniti (sol, papar, vegeta) i staviti na malo ulja peći u pećnicu na 200C sat vremena. U međuvremenu umijesiti mesnu štrucu i ispeći.
Mesnu štrucu umijesiti od 400g mljevenog mesa, jednog jaja, 2 žlice krušnih mrvica, peršina i malo soli, papra, vegete. Kada se svi sastojci stope pobrašniti i razvaljati, a po sredini rasporediti malo gaude, ne previše da ne izađe iz štruce pri pečenju.



Nakon sat vremena izvaditi krumpir iz pećnice, udubiti ga žlicom kao košaricu. Krumpir koji se odstrani pomiješati s komadićima parmezana i vrhnjem te tom smjesom napuniti udubljene krumpire. Krumpir vratiti u pećnicu da se smjesa zapeče. Krumpir pri posluživanju posuti s peršinom.





- 18:08 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< studeni, 2011 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Prosinac 2017 (7)
Studeni 2017 (8)
Listopad 2017 (3)
Rujan 2017 (6)
Kolovoz 2017 (1)
Lipanj 2017 (1)
Srpanj 2016 (3)
Prosinac 2015 (3)
Studeni 2015 (2)
Listopad 2015 (6)
Rujan 2015 (5)
Kolovoz 2015 (6)
Srpanj 2015 (2)
Veljača 2015 (1)
Siječanj 2015 (1)
Prosinac 2014 (3)
Srpanj 2014 (2)
Lipanj 2014 (2)
Svibanj 2014 (5)
Travanj 2014 (2)
Ožujak 2014 (2)
Veljača 2014 (1)
Siječanj 2014 (5)
Prosinac 2013 (4)
Studeni 2013 (7)
Listopad 2013 (1)
Rujan 2013 (1)
Kolovoz 2013 (3)
Srpanj 2013 (6)
Svibanj 2013 (1)
Travanj 2013 (1)
Veljača 2013 (1)
Siječanj 2013 (3)
Prosinac 2012 (2)
Kolovoz 2012 (2)
Srpanj 2012 (7)
Lipanj 2012 (8)
Svibanj 2012 (11)
Travanj 2012 (7)
Ožujak 2012 (9)
Veljača 2012 (9)
Siječanj 2012 (13)
Prosinac 2011 (11)
Studeni 2011 (7)
Listopad 2011 (10)
Rujan 2011 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

PUTOPISI

PRIČE I OSTALI TEKSTOVI

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se