IZGRADIT ĆEMO JOŠ LJEPŠU I STARIJU I ALTERNATIVNIJU NASLOVNICU!

utorak, 24.01.2006.

Priopćenje naše pi ar službe: POSTIGNUT KOMPURIS? KONPURMIS? NEŠTO!

Pi ar služba najpoznatijeg uredničkog deska svih Hrvata sretna je što vam može priopćiti da su posvađane uredničke strane, nakon višednevnih pregovora i opetovanih upozorenja da prestanu sa žvakanjem halucinogenih jemenskih droga, usuglasile stajališta i odlučile dati svom iznimno uspješnom i među rajom omiljenom projektu još jednu šansu.
Kako je osnova svake dobre veze zdrav dijalog i kom....nešto, tako su i ženska i muška strana uredničkog deska stavile na papir osnovne smjernice svog budućeg rada, djelovanja i bivstvovanja:

* redovito se baviti pitanjima Rusina u Hrvatskoj (ž)
* zaprijetiti Espadrili sudbinom Ivana Stambolića ukoliko uskoro ne napiše putopis iz Osijeka (m)
* uzeti pokoji kalašnjikov i pristojne zalihe kata prije polaska iz Jemena (ž)
* zagangati pokoju za uredničkim deskom, u trenucima dokolice (m)
* imati stalnu rubriku posvećenu konceptualnoj umjetnosti (ž)
* pomoći alternativnoj naslovnici da nađe svoj put do šire publike (m)
* poštovati tekovine socijalističkog samoupravljanja (ž)
* slikati se gol u lancima i koži, u marketinške svrhe (m)
* nastaviti rad na Još alternativnijoj naslovnici 1861, kada se za to ukaže potreba kao npr. osnivanje tritisućečetristoiosme udruge za promicanje civilnog društva (ž)
* nastaviti rad na Čistoj još alternativnijoj naslovnici, kada se za to ukaže potreba kao npr. još koji Čondić-skup u Splitu ili još koji Đapićev mandat u Osijeku (Bandić u Zagrebu je neoboriva presumpcija) (m)
* baciti fetvu na islamyfront (ž)
* baciti CD Maje Šuput u smeće (m)

LEGENDA:
m - prijedlog muške strane uredničkog deska
ž - prijedlog ženske strane uredničkog deska

Obje strane se sa osmjehom na licu (što zbog obavljenog posla što zbog bezočnog drogiranja) vraćaju kući i uskoro kreću sa radom. Hvala svima koji su nas bodrili, hvala onima koji su nas naučili novim i ful pametnim riječima, hvala tumačima (jer, kako je poznato, dvoje urednika ne govore istim jezikom), hvala dilerima, hvala akademiji, hvala podatnim i darežljivim Jemencima, hvala Bogu na talentu.

U Saani, Jemen, 24. siječnja 2006.
- 15:39 - Komentari (7) - Isprintaj - #

subota, 14.01.2006.

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST URBROJ: 00023749/01-06

Zbog iznimnog zanimanja javnosti, koje se očitovalo u velikom interesu drugih medija vezanim uz sudbinu ove nekad prosperitetne alternative svim naslovnicama u Hrvata, te zbog enormnog povećanja posjeta od gotovo 50% koje nisu doživljenje još od davnih, svijetlih dana stvaranja ovog malenog bisera u blogoprostoru, obavještavamo javnost sljedeće:

: dvije, do sada susprotstavljene frakcije nekad zajedničkog Uredničkog Deska Jošalternativnijenaslovnice, odlučili su sjesti na zajednički sastanak te za zelenim stolom pokušati riješiti svoje nesuglasice.

: obje su strane svjesne kako se preko nekih događaja ne će moći tako lako prijeći, svima su još žive slike otmice i barem jedno pati od štokholmskog sindroma, koji se očituje u gotovo religioznom kukičanju tabletića

:kako ne bi bilo prednosti domaćeg terena izabrana je neutralna lokacija na kojoj će se održati pregovori: Jemen

: svi su suglasni da će sami pregovori biti teški ali će se voditi u konstruktivnom dijalogu i uz mnogo kompromisa

Sve se ovo čini kako bi našim vjernim te napose novim posjetiteljima pomoglo da razumiju taj zamršeni splet hu-iz-hua na bloghaeru te da pronađu ono nešto svoje, taj svoj ž ne se kva, uz koji će lakše preobroditi životne nedaće.

Krajnji je ishod pregovora još uvijek nepoznat. Obje se strane još jednom obvezuju da će pregovarati in bona fide (iako jedna strana ne razumije što to uopće znači-ona pak zahtijeva da se ide in medias res).

Javnost će pravodobno biti obavještena o daljnjim akcijama.


Dana 14. siječnja 2006.

U Saani, Jemen

još alternativnija naslovnica 1861.
i
čista još alternativnija naslovnica
- 22:44 - Komentari (28) - Isprintaj - #

utorak, 10.01.2006.

DAN ŠESTI - The Conclusion

Radje bh da me s jedne strane napadne čopor bijesnih lisica, a s druge strane aktivisti Pete nego ovih dvoje koji su se počupali. Ovo ne znači da ja odustajem ... naprotiv, svoju borbu nastavljam da drugim frontovima i još jačim intenzitetom ... samo napuštam ovaj blog, razočaran malim odazivom "za pravu stvar". Svaka čast pojedincima koji i tako nemaju svoj život pa su dolazili čitati ovaj blog, i koji su pokazali barem minornu zainteresiranost da se lik i djelo uredničkog deska još alternativnije stranice nastavi ... ali eto, neke stvari ipak dođu svom kraju.

S ponosom i uzdignute glave ću nositi ovu maicu, i nadam se da ću u ovom orktunom svijetu pronaći još istomišljenika i sljedbenika !

Image Hosted by ImageShack.us


Krizni stožer za obranu i branjenje digniteta Jošalternativnije naslovnice
Predsjednik i najvažniji član
Ingo
- 13:07 - Komentari (9) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 09.01.2006.

Dan peti

Dok su taoci krepavali i hrkali, ja sam ih morao cuvati, ... i sta cu, malo gledao TV. Kad tamo, neka emisija o genetici. Kako sam ja terorist nadprosjecne inteligencije, odlucih se pogledati emisiju. Odmah sam na pocetku vidio da tu nesto ne stima, jer sve su govorili drugacije nego sam ja u skoli ucio.

Svi znamo da smo mi djecaci bolji i pametniji zao sto imamo XY kromosome, a djevocice su glupe i bezvrjedne jer imaju dva puta isti X kromosom. Za vas koji neznate, kromosomi su nekakve pizdarije u stanicama koje sadrze gene, a geni vas odredjuju onakvim kakvi ste.

No, tu sad dolazi zaplet radnje. Naime, vecina genetskog koda se nalazi u X kromosomu. Taj kromosom je gigant veliki kromosom. Uz X kromosom ... nas muski Y kromosom izgleda kao patuljak. Zasto je to tako, nitko nezna, ... ali tvrde da je to zbog toga sto u Y kromosom i nema bas puno gena. Pokusali su to slikovito objasniti neukom puku, pa su rekli da si mi sad zamislimo te gene kao spagu koja bi se protezala od new yorka do moskve. Od cijele te duzine, samo prvih 20tak km bi bio Y (muski) kromosom, a ostatak zenski X kromosom. Dakle, iz toga bi proizaslo da je taj zenski kromosom dominantan, i da on u biti odredjuje vecinu karakteristika koje osoba ima. Nadalje ... prvih 3 metra tog niza bi bio gen koji odredjuje spol djeteta.

E, sada dolazimo do onog sokantnog otkrica. Tih prvih 3 m genaa se 'aktivira' tek nekih 10tak dana nakon zaceca. Ako se aktivira, bit ce djecak, a ako se ne aktivira, bude djevojcica. Sto analogno dovodi do zakljucka da je zametak, embrij .... po defaultu zenskog roda ... a tek aktiviranjem odredjenog gena postaju djecaci. Odnosno, taj gen jedino jajnicima kaze da ce biti jaja, i onda oni testosteronom odrade sve ostale razlike.

Analogno tome, Eva nikako nije mogla biti napravljena od adamovog rebra, nego je jedino moglo biti obrnuto. Mi muskarci postajemo samo devijacija zene, koju ista ta zena stvara.

Boli me glava od razmisljanja, idem se malo izivljavati na taocima. ...
- 09:46 - Komentari (9) - Isprintaj - #

nedjelja, 08.01.2006.

Dan četvrti - UPDATE

Križni stožer za obranu i branjenje digniteta "josalternativnijanaslovnica" dobio je novu članicu. To je bivša submisivna članica, samo preobučena u dominu.

Image Hosted by ImageShack.us



Njena želja za dominacijom i ponižavanjem, može se sasvim lijepo isčitati iz njenih očiju.

Ostalo je još malo vremena...




- 14:16 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Dan četvrti

Kako su taoci počeli pokazivati turski sindrom (nešto slično kao amsterdamski, samo što uz to kašlju i kišu), dopustio sam im da odu na proslavu Božića. Totalno su se pripitomili i poistovjetili sa svojim borcem za obranu digniteta ove stranice, tako da sam siguran da će se vratiti.

Moja nesuđena tajnica ... koja je inače i u slobodno vrijeme domina (osim samnom, tu je vrlo submisivna), ih je dodatno izmučila svojim kulinarskim novotarijama i muški dio uredničkog deska nahranila i napojila te pridonjela je da spas potraže u mojim skutima. Shvatili su da im ja želim samo dobro i da ih tuđe sunce nikada neće ugrijati. Neupućenima ... tamo su uz obilno hranjenje i opijanje, morali i pjevati na glas.

Polako se počela vraćati komunikacije izmedju muškog i ženskog dijela uredničkog deska. On je njoj rekao "pijana kravo", a ona njemu opalila šamar. Što možda na prvi pogleda i ne izgleda kao prava komunikacija, ali s njene strane je to određeni vid neverbalne komunikacije. Kad ne može pronaći riječi kojima bi argumentirano odgovorila, obično pribjegava nasilju. Taj šamar je izraz ljubavi i poštovanja za razliku od snažnog udarca nogom u jaja kojem obično pribjegava.

Znakovi pomirenja postoje. Sada treba biti samo strpljiv i pričekati da vrijeme učini svoje.


PS Muški dio se i dalje deblja

- 01:03 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 07.01.2006.

Dan treći



Ovi "analni" će odmah primjetiti da dan drugi ne postoji. Nije to zbog toga što je moja volja i želja za pomirenjem i ponovnim skladom splasnula, nego me jučer uhvatilo u krstima dok sam prao prozore, pa mi je bilo teško sjediti.

Dakle, ova tragedija biblijskih prporicija nije ostala ne zapažena u blogosferi. Lukavo sam postavio brojač, pa sad redovito pratim sve posjete. Mnogi dolaze šutke odati počast bivšim posvađanim urednicima deska najbolje alternativne stranice na svijetu.

Drugi pak ostavljaju komentare i solidariziraju se s odmetnicima, a nisu ni svjesni da time samo otežavaju njihovu situaciju.

Vrijeme teče, vrijeme neumitno teče ... a meni pomalo ponestaje metoda kojima bi ih mučio. Otvoren sam za nove prijedloge i željno očekujem nove sugestije.

Skalich je još uvijek gladan i prilično radražen, a espadrili sam osim što sjedi u poderanim čarapama još i odlijepio nokat (oni umjetni), što ju ni malo ne čini i urbanom. Njen stilist joj ništa ne može pomoći.

Neznam kako ... ali nekako mi je uspjela uteći i pokušala napisati nešto na odmetničkoj 1861 stranici ... ali se iz samog teksta vidi da je očajna i sama.
- 14:07 - Komentari (3) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.01.2006.

Dan prvi

Talačka i tkalačka kriza se nastavlja. Taoce za sada još hranim. Stožer za obranu i branjenje digniteta turboalternativnestranicenasvijetuiokolici zbog malog odaziva blogera u spašavanju deska, odlučio je uskratiti hranu muškom djelu uredničkog deska, a ženskom djelu poderati čarape.

Kako će izdržati ove agonalne muke, saznat ćete sutra !


- 09:32 - Komentari (13) - Isprintaj - #

srijeda, 04.01.2006.

Manifest

Očajan i shrvan od boli, odao sam se kukičanju i pletenju tabletića za moj monitor (gore desno ... jel dobar ?), jer više nisam pronalazio smisla u ovom ojađenom životu nakon raspada uredničkog deska. Njihove trzavice i neslaganja bole. Raspadom i dijeljenjem na Čistu još alternativniju naslovnicu i Još alternativniju naslovnicu 1861. moj život kakvog pozanjem približio se kraju.

Instinkt samoodržanja me prislio na ovaj korak, te sam odlučio oduzeti im vlast nad ovim blogom koju su vrijedne ruke stvarale danima, i pokušati spasiti što se spasiti može.

Molim vas da o ovome ne obavještavate policiju, vatrogasce, domove umirovljenika, azile za dikobraze i ostala nadležna tijela, jer bivši urednički desk držim kao taoce.

Od vas tražim samo razumjevanje i podršku našem uredničkom desku, kako bi se nasljeđe, naša očevina i djedovina sačuvala, a ne dijelila. Konačno je naša težnja od stoljeća 7 ispunjena, i sada možemo svi uspravno stati i reći IMAMO BLOG. I NE, naši se twinsi neće srušiti, stajat će ponosno i objavljivati još mnogo postova.

Krizni stožer za obranu i branjenje digniteta Jošalternativnije naslovnice
Predsjednik i najvažniji član
Ingo


Image Hosted by ImageShack.us


PS Dok ova talačka kriza ne bude okončana, prisiljen sam temeljito promijeniti izgled ovog bloga. Zavijeni u crno, čekamo rješenje. Nakon primljenih čvrstih jamstava da će Jošalternativnijanaslovnicaodalternativnenaslovnice nastaviti živjeti i dalj, vratit ćemo vam i boje (za sada samo žuta, jer ju neznam makntui)!


ajde, sad da vas vidim ... u muci se poznaju junaci !!!


- 14:40 - Komentari (6) - Isprintaj - #

utorak, 03.01.2006.

priopćenje za javnost od strane našeg pi ara

Poštovani,
sigurno smo da već neko vrijeme primjećujete nemale trzavice među članovima uredničkog deska. Nažalost, dužni smo vas obavijestiti da proces pomirbe nije uspješno okončan i da su se koncepcije ženskog i muškog člana uredničkog deska počele izrazito udaljavati jedna od druge. Razilaženje u idejama i vizijama za budućnost ove najposjećenije naslovnice u Hrvata dovelo je do podjele a dvije frakcije: Hrvatsku čistu još alternativniju naslovnicu i Još alternativniju naslovnicu 1861.

Nadamo se da razumijete naše razloge i pozivamo vas da sami izaberete kojoj struji se prikloniti.

Zbogom

nekadašnje uredništvo.
- 15:37 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>