hi Through the looking glass - Midnight in the garden of good `n evil - Blog.hr
Best of d best

Image Hosted by ImageShack.us

EVANGELINE `KATE` LILLY

Image Hosted by ImageShack.us

CLIVE OWEN

Image Hosted by ImageShack.us

CHRISTIAN BALE

Image Hosted by ImageShack.us

SCARLETT JOHANSSON

Image Hosted by ImageShack.us

DENZEL WASHINGTON


Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Midnight in the garden of good `n evil

ponedjeljak, 10.12.2007.

Through the looking glass


Proslo je vec par dana od megaspektakularnog finala 3 sezone `Losta` i ja se i daljem osjecam posve izgubljeno.Hvatam kalendar i trazim,brojim dane do 6.2 kada pocinje (tesko je izustiti bez uzbudenja) 4 sezona te sam htio-nehtio-morao pod svaku cijenu potraziit neke glasine o tome st ce se dogadati u prvim epizodama.Evo sto sam od tih nagadanja pohvatao:

Image Hosted by ImageShack.us
Kate Austen tesko da ima lijepse

Dakle prva epizoda:

Jedno je sigurno zvati ce se `The begining of the end` i to mi je jos povecalo tjeskobu radi ocitog potpunog krivog `spasavanja`,no uglavnom...
Na setu snimanja primjecen je Dharma van ili kako ga Sawyer zove Hippie car,a bas ce Sawyer navodno biti centar prvih zbivanja.No tek sekundu kasnije pojavljuju se `cvrsti` dokazi od `ko-zna-kakvih` isceprkanih izvora da ce Hurley neocekivano dobiti centar za prvu ep. ,dakle ono sto je nakraju zakljuceno je da ce prva epizoda-e biti vezane uz Sawyera i Hurleya te mozda jos neke likove .Sawyer ce navodno u flashbacku ganjati policija i slicno,dok se za Huga nis nezna. Lindelof otkriva da ce Hurley imati jos jedan istinski hero-moment u 4 sezoni te i iz drugih izvora naznacava se da bi mogao odigrati kljucne uloge,mozda i zbog veze sa Charliem a kako je on preminuo prve epizode ce se baviti tom tragedijom ali i nadolazecim `krajem` jer epizoda se zove po onom sta ben kaze Jacku: "This'll be your last chance, Jack. I'm telling you, making that call is the beginning of the end."
Nagada se da ce Hurley biti iskljucen zbog Charlieve smrti i postani `like Sawyer` puno samotniji.

Image Hosted by ImageShack.us
Hugo Reyes `Hurley` neocekivani heroj posve nerjesivih `brojeva`


Druga epizoda neimenovana navodno se bavi drugim dvojcem Jack-Locke,a pazite ovo..dolazi novi lik Charlotte za koju se kaze da je sportski tip,te zabavna al ogradena od dubljih osobina (nezna se dal je ona jedna od 18tero neimenovnaih survivora ili mozda iz repa aviona `tailesa`,ili je pak clan nagadnja postojanja other-othersa) i smatra se da bi mogla postat regular cast.Takoder jedni cak imaju i navodni scenarij prema kojem je Charlotte clan Frightera (navodnog Naominog broda-al znamo da je Penny sama rekla da ju nezna,dakle broda nema ili ima? ) te da se budi na otoku gledajuci nekoliko glavnih likova.
Sljedece epizode trebale bi se baviti redom" treca Sayidom,pa cetrvta s Kate,5 koju jedva cekamo s Desmnodom i njegovim vojncikim danima....neki cak kazu neobjasnjivo starim uniformama britanske vojske,dalje 6,7 biti ce o Julliet,JIn `n Sun i posljednja navodno objavljena 8 bavit ce se povratkom Michaela kojeg smo cekali sezonu i pol i sto je neobicno Libby ce igrati ulogu u toj epizodi,nagadam zbgo nekog cudnog flashbacka .
Takoder treba reci da ce 4 sezona imati pocetak i kraj i da ce uz Charlotte doci i Russel ,momak opcinjen magijom i mistikom,odlican matematicar u kansim 30tim ,za kojeg se podrjkelo nezna a pojavljuje se mozda cak i odma u prvim sekundama 4 sezone.Sve u svemu previse nagadanja i toliko puno dana treba proci...ipak jedva cekam.

Druge strane medalje
Tesko se baviti nekim drugim zbivanjima nakon `Through the looking glass`-a ali uglavnom pon. je dakle i vrijeme za novi poredak box-officea:
Prvo mjesto ocekivano iako s ne previse zarade zaradilo je `The Golden Compass` iz trilogije `Njegove tamne tvari`pisca P.Pullmana ciju sam knjigu poceo citati tek jucer i zasad mi se svida to mracno (crkveno) okruzenje i mid-evil vlada ,a i dobra mi je ideja daemona (neke vrste vlastite zive enrgije) koja nas sljedi posvuda i prica s nama (alter ego moze se reci).
Uglavnom 26milijuna za njega ,a gl.uloge su odigrali odlicna Nicole Kidman i daniel Craig sto cine pricu puno ozbiljnijom nego sto bi se reklo na prvi pogled.Od ostalih filmova niko se neistice,manje--vise svi oko 50m i vec spominjana filmsha ostvarenja.
Za kraj kad (i ako) prode Lost mania vracam se ostatku filmskog svijeta,a i poboljsat ce se boxevi,takoder nadam se da ce mi se rjesit problem pri komentiranju ,zasad to za drugi put nesto novo.

Image Hosted by ImageShack.us
Lyra oko koje prica plese..zasad jako obecava




- 14:02 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

LOST 4th season begins in:


Image Hosted by ImageShack.us


VI VERI VENIVERSUM VIVUS VICI

Image Hosted by ImageShack.us


IDEAS ARE BULLETPROUF