hi Kate,we have to go back !!! - Midnight in the garden of good `n evil - Blog.hr
Best of d best

Image Hosted by ImageShack.us

EVANGELINE `KATE` LILLY

Image Hosted by ImageShack.us

CLIVE OWEN

Image Hosted by ImageShack.us

CHRISTIAN BALE

Image Hosted by ImageShack.us

SCARLETT JOHANSSON

Image Hosted by ImageShack.us

DENZEL WASHINGTON


Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Midnight in the garden of good `n evil

subota, 08.12.2007.

Kate,we have to go back !!!


Image Hosted by ImageShack.us

Tko je vise ostao u cudu nakon posljednjih scena?...
jedna od navodnih slika iz 4 sezone



Finale 3s LOSTa

Odbrojavali su se dani i redale teorije koje je redom D.Lindelof (jedan od producenata) u svakom narednom interwiu rusio.Finale je doslo,zaprepastilo te uvuklo vec poznati Lostovski osjecaj pod kozu sveopceg neznanja i strasne panike.
Kako postoje stotine sitnih pitanja ovaj ce se post ciniti kao da je neko izvrsio prepada na policijsku stanicu br.13 ..dakle sljed misli ide ovako.
Na kraju prve sez. doznajemo da prezivjeli s `Oceanic flight 8151 nisu sami na otoku`,onda upoznajemo prezvijele iz repa aviona (pop.tailes) da bi nakraju 2 sez. upoznali i `otherse` i onda nakon jos mnogih misticni-tajnih-neobjasnjivih scena i ostalih residenta otoka (Desmnod,Rousso..) dali je moguce da nas serije neupitno vodi ka necem visem.`Other others` se odma uveo naziv na forumima fanova Losta i pitanje je zaista sta Ben misli kad kaze Jacku sve ces nas ubit..-they are the evil ones-..
No da se vratimo na pricu Jack predvodi prezivjele (njih 44 o tome kasnije) do radio tornja koj vec 16 god. pusta Russovine france signale mogucim spasiteljima.Ono sto do sad nismo znali je da u Glass station,podvodnoj stanici dvoje othersa cuva i blokira signale s otoka.
U tu istu stanici Charlie i Des ulaze sa Desovom vizijom da Charlie ovjaj put mora umrjet kako bi se drugi spasili.
U isto vrijeme na otoku Jin,Bernard i Sayid dizu u zrak 7 Othersa ,no ipakih tropjca zarobljavaju...

Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image
Hurley kao heroj.

..no ne zaduho Hurley u `hiipie` kombiju uletava i `saves the day `tako da udara autom jednog dok ostale Sawyer i Sayid dokrajcuju nemilosrdno....Ispod mora Mikhail dolazi u podvodno stanici i dize sebe u zrak (?) i Charlie mora brzo reagirati te instiktivno zatvara vlastita vrata dok uspostavlja vezu sa ..Penny ..Des u ocaju gleda kako Charlie umire sa zadnjim rijecima ....Not Pennys boat......

Image Hosted by ImageShack.us
neizmjeran trenutak tuge...dali je Charlie zaista trebao umrjeti..

To znaci da je Naomi netko (ko neamo poima) drugi a opet uskrsnuli Locke se budi na (pazite ovo )Waltovo prividenje i zabija noz u leda Naomi i odlazi jer se neusuduje upucat Jacka.
Nakon toga javlja se glas koj kaze da je Mikowski i cini se da je spas na vidiku.
No `vracamo` se u buducnost gdje Jack u alkoholiziranom i nesretnom stanju s dugom bradom moli Kate da se vrate ,ona samo odlazi autom dok Jack se dere..Kate,we have to go back!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Napokon poziv i spas je na vidiku ..ili ipak....

Sta sve to znaci,jeli moguce imati vise pitanje nego sada.Jedno je sigurno Lost i dalje drzi nevjerojatnu misticnost iako se uzasno puno toga odgonetava.Ono sto sve buni sada je tko su ti `evil ones` koje Ben spominje,dali Ben cuje Jacoba i ko je uopce Jacob,Sto se desilo s preostalo 3 clana Dharme,koliko je `othersa` ostalo i hrpu drugih...
Ono sto su cinjenice da je prezivjelih s originalnog trbuha aviona 37 (bilo ih je 48 plus pilot),da se rodio na otoku Aaron i da su Michael i Walt ko zna di (ali je sigurno da ce se vratit) i da je zasad umrlo 10 od prvotnih 48plus).
Dakle kad tih 37 uracunamo Bernard (jedini `tailes` ostalih 13 su oteli othersa do tog samo 6 se zna da su zivi.)onda Desmond i Rousso koji su odavno vec na otoku te 4 Othersa...Alex i Karl te Juliet,takoder ubrajam i Bena jer je trenutno zarobljenik-dakle 44.),treba i reci da je 18 prezivjelih jos neimenovano. S druge strane pretpostavljam da je Othersa ostalo oko 20tak (kad pribrojim otete `tailese`) i oduzmemo sve ubijene iz finalne epizode,takoder treba reci da je Richard prakticki jedini well-know od zivih othersa,ali i da ko zna dal je Mikhail zaista mrtav jer nekako uantoc svemu uvijek se pojavi ziv. Na kraju pitanje je ko su Naomi (dali je mrtva) i Mikowski ,neki other others ili ...te kako to da se bas Penny javila kad je Charlie ugasio blokiranje signala i dali ce zaista se pojaviti helikopteri koji ce odvest Claire i bebu kao sto Des vidi u viziji.

Image Hosted by ImageShack.us

Locke potpuno gubi kontrolu ili je shvatio nesto sto zasad neznamo.

Ipak mozda i najvaznije pitanje je od kud su dosli Richard i prvotni stanovnici koji su s pomoci Bena pobili 40tak znanstvenika iz Dharme...Producenti zestoko pobijaju teorije o cistilistu ili izvanzemaljcima...time zapravo nas bacaju u neke neotkrivene djelove maste....jasno je samo da je Lost tek na sredini i da nas ocekuju jos 3 misticne godine i svakako odbrjavam dane do pocetka veljace i starta 4 sezone....iako neki jos tvrde da 3s nie zavrsila....Najvaznije sto je Lost uvelike podignut na misteriji knjizevnosti pa je svaki lik kao neki pisac ili njegova knjiga....najvanzije epizoda zadnja se zove Through the looking glass...sto je djecja knjiga o Alisi i njenom korkau u drugi svijet....we`ll see

Od ostalog

Trenutno na listama box-offica vladaju Zacarana (cini se fantays romnt.komedija) i Beowulf (vrlo nalik 300 s aj jaj jaj Angelinom Jolie).Ceka se veliki mozebitni hit Polarna svjetlost pram romanu Phila Pullmana kojeg vec mjesecima katolicki svecenici u Americi i Kanadi osuduju na lomacu i slicne smao njima poznate gluposti jer se kao opet vrjeda bit krscanstva (koja bi bila u lomaci valjda)...sjecmao se svi suludih `Zavjetnih` ljudi kako pokusavaju sabotirati i Harry prije par godina pa se postavlja pitanje -Zar se crkva zapravo najvise boji-- djece...ili mozda nevinosti koja ona predstavljaju,no uglavnom ceka nas i new Will Smith kao zadnji covjek na svijetu u strip hit filmu ` i am legend` te nova super suradnja Johnny Deep-Tim Burton u Sweeney Toddu o legendranom frizeru ubojici (ocekujem mnogo).
Za kraj da spomenem da pohvalim i domacu produkciju,prije par tjedana pocela se prikazivati solidna krimi serija `Dobre namjere` a moram priznat da je sasvim solidna i da se da pogledat (prvi put to kazem za nesto domace) te ko nije jos se stigne ukljucit u pricu o razlicitim ljudima iz cesto visih slojeva drustva i narvnom onom sto vidamo cesto na Dnevniku kriminalnom miljeu.
Sve je mracnije iako je tek 13 sati pa gasim pomalo komp i gledam prema prozoru dok mi usima jos zuje Jackove rijeci....Kate we have to go back !!!


- 12:25 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

LOST 4th season begins in:


Image Hosted by ImageShack.us


VI VERI VENIVERSUM VIVUS VICI

Image Hosted by ImageShack.us


IDEAS ARE BULLETPROUF