Zanimljivo nezamislive stvari

27.07.2007., petak

Image Hosted by ImageShack.us

Serija koja nijednog muškarca nije ostavila ravnodušnim!

Pitam se postoji li neki muškarac koji nije nikad gledao seriju Bračne vode? Ja sam osobno obožavatelj Al bundy-a i smatram ga carem
ovog stoljeća.


Al Bundy

Al Bundy je ime glavnog lika američke humoristične serije "Bračne vode". Serija se emitirala od 1987. do 1997. godine.

Ala je glumio glumac Ed O'Neill (12. travnja 1946.) U seriji se prikazivao život tipične američke obitelji. Al Bundy je najbolji američki prodavač cipela. Njegova žena Peg utjelovljuje sve osobine koje dobra žena i domaćica nikad ne smije imati. Kroz seriju su gledatelji upoznali niz osebujnih likova poput susjeda Bundyevih, D'Arcyevih, Alovih prijatelja iz udruge "Ne, gđo.!" i žena koje dolaze u njegov dućan. Al je vječiti gubitnik, ali nam postaje simpatičan jer nikad ne odustaje. Ima sina Buda kojeg djevojke ne podnose iako on smatra da je zgodan, i kćer Kelly, promiskuitetnu umjetnu plavušu koja je u vječitoj potrazi za bogatim dečkom.

U prošlosti je Al bio uspješan, glavni sportaš izmišljene srednje škole Polk. Igrao je američki nogomet, a najveće postignuće mu je postizanje četiri polaganja u finalu srednjih škola. Mogao je ići na koledž, ali je upoznao Peg, napio se, zaprosio je i svemu je došao kraj. Kako je Peg bila trudna, Al je odustao od fakulteta i zaposlio se u prodavaonici cipela.

Rijetko jede jer Peg gotovo nikad ne kuha. Strašno obožava striptiz-barove. Vozi prastari Dodge.

Mrzi svoju punicu, ali njegov punac, Efrum mu je nekako drag. Al Bundy je jednostavno ikona pop-kulture.
Image Hosted by ImageShack.us


Beskoristan podatak:
DAVID FAUSTINO, poznatiji kao Bud Bundy iz legendarne humoristične serije "Bračne vode", proveo je noć u zatvoru jer je floridska policija kod njega našla veću količinu marihuane. Da bi stvar bila gora, kad je vidio plavce, propali glumac pokušao je pobjeći kroz prozor od automobila.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.