25.06.2016., subota

Luka se zove

Luka se zove

subota , 25.06.2016.
I veslat će četverca na Unizverijadi.
Zadnji,.....zadnji!
Ali moja Sinčina!
Mojaaaaa!!!!!!




- 14:33 - gukni (7) - štampaj - #

22.06.2016., srijeda

Roba sa griješkom, grješkom, greškom.

Roba sa griješkom, grješkom, greškom.

srijeda , 22.06.2016.
A nisam uspjel odoliti, ta 29 kuna.
Sva sreća, pa na sebi nemam tih "strelica",
a da ih imam, bilo bi ih pregršt.

Volim je i te njene nesavršenosti i te njene "kockice".
Taj gorkasti okus "tonika" u ustima,
to izaperem sa malo Gin-a i "Zero Killed".





Veli mi Lik u dućanu, da original košta 700 čuna.
Baš tolika Rvatina nisam, makar sam Krkan!!!
- 12:36 - gukni (2) - štampaj - #

20.06.2016., ponedjeljak

Kamen mudraca

Kamen mudraca

ponedjeljak , 20.06.2016.
Heureka!
No ne mislim trčati gol po Zabregu.
Uglavnom, bez jebe, onak objektivno, spečem doma na šparetu roštilja,
tak dobrog i ukusnog, kaj vas 70 % nije sposobno napraviti na pravom roštilju vani, u prirodi, exterijeru.
Odgovorno tvrdim!!!!!

Guss grill tava, je čudnovata, a i tekući dim dolazi do punog izražaja.
Jeneća vratina, napacana solju, biberom, senfom, češnjakom, uljem
i ono, kaj se stalno borim sa svojim seljoberima doma....
3-4 min jedna strana, toliko druga, na najjačem ringu (plinskom).
-Jooooj, još je krvavo
-ma mama ti krvava, to je sok iz mesa!!!!
Sočan i ukusan.




Epohalno, jako ukusno i ne zapaženo!
Mislim, jebite se, sa svojim macama, pesekima, Mamićima i pičkama materinama!!!!!!!
- 18:50 - gukni (2) - štampaj - #

17.06.2016., petak

Dolazak savršenstva

Dolazak savršenstva

petak , 17.06.2016.
Lava tava, gus, marinirana vratina, tekući dim,
bruskete od kruha, dal. začina, češnjaka i masl. ulja.
Šalata....rajčica, mocarela, bosiljak, dal. začini, m. ulje.











Radi se o experimentu.....kako izvesti roštilj pod napom, na šprhetu u stanu.
Tekući dim je došao do izražaja 100 %!!!!!


- 17:28 - gukni (2) - štampaj - #

16.06.2016., četvrtak

Idioti! Da vas pitam!?

Idioti! Da vas pitam!?

četvrtak , 16.06.2016.
Ova idiotarija od ove države sa svima svekolikim idiotima.
Dokle bu to trajalo, idioti jedni?
- 19:45 - gukni (6) - štampaj - #

04.06.2016., subota

Metar kafe

Metar kafe

subota , 04.06.2016.
Sam da se javim.
Metar kave za Ekipu.



Radi se, nema se vremena, pa jedna pizza štruca, punjena ćevapima i sirem. Genijalno. Bosanski calzone!



Inače, ne gledam vijesti i čist mi je O.K..
Mišljenja sam, dakle, šupka imam, da je svijet otišel u
tri lijepe pizde materine!



- 13:36 - gukni (4) - štampaj - #

< lipanj, 2016 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Srpanj 2017 (6)
Lipanj 2017 (4)
Svibanj 2017 (2)
Travanj 2017 (5)
Ožujak 2017 (6)
Veljača 2017 (3)
Siječanj 2017 (5)
Listopad 2016 (3)
Rujan 2016 (1)
Srpanj 2016 (2)
Lipanj 2016 (6)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Veljača 2016 (7)
Siječanj 2016 (9)
Prosinac 2015 (3)
Studeni 2015 (1)
Listopad 2015 (12)
Rujan 2015 (6)
Kolovoz 2015 (9)
Srpanj 2015 (6)
Lipanj 2015 (8)
Svibanj 2015 (9)
Travanj 2015 (7)
Ožujak 2015 (7)
Veljača 2015 (10)
Siječanj 2015 (15)
Prosinac 2014 (4)
Studeni 2014 (6)
Listopad 2014 (14)
Rujan 2014 (9)
Kolovoz 2014 (4)
Srpanj 2014 (10)
Lipanj 2014 (13)
Svibanj 2014 (20)
Travanj 2014 (12)
Ožujak 2014 (21)
Veljača 2014 (22)
Siječanj 2014 (18)
Prosinac 2013 (4)
Studeni 2013 (9)
Listopad 2013 (8)
Rujan 2013 (6)
Kolovoz 2013 (14)
Srpanj 2013 (17)
Lipanj 2013 (18)
Svibanj 2013 (15)
Travanj 2013 (20)

Komentari On/Off

O čemu je blog?

tralalala

serendanje

eto o čemu


-------------------------------


Jedan idiot je jedan

idiot!

Dva idiota su dva idiota!

10.000 idiota ....

su politička stranka!



-------------------------------











Box2

Box3

Knockout




















































Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se