02.04.2013., utorak

Reciklaža ostataka od Uskrsa

Reciklaža ostataka od Uskrsa

utorak , 02.04.2013.
Pa da ja počnem.
Ostatci se peku u rerni i taman dok budu gotovi, bit će i post, pa sam upload-am fotku.

Predgovor ovom postu bi počel sa pička materina, a oni će znati da to njih ide. Dalje nebum, neg vam evo fotke, pa zaključite jesam li u pravu, ili ne.



Sva sreća pa sam kupil rezervnu i to dimljenu, makar su ta nitrirana sranja najobičniji komad dreka. No kaj češ!



Zel sam dvije stare lepinje, saseckal ih u male kockice, pa nekaj ostataka špeka, pa ti ostatci šunke, pa vezicu mladoga luka.









Zlupal u to šest jajci, pol pikse mladog sviježeg sira (250 gr.),
2 kisela vrhnja, soli, bibera, majčine, origana, bosiljka i
počel mješati......bilo je malkice pre suho.
Dodal sam malo mlijeka....čist sam štel da bude ko beton.....
ono polu suho a kad počneš to vibrirati, tufkati, šljapkati s kuhačom, gore, da dobi onaj mokri štih.





E, tu bi sad nekaj štel reći, svratiti vam pažnju, dati savjet, pa ko nema...
Pošto nisam hobotnica, a isto tako, dok držim nekaj sa dvije ruke,
nemrem kurcem fotkati,
zamolil sam Zmaja da drži rajnglu i špatlu.
Špatla je mrak....silikonska, izdrži tem. do 230 ° NivesCelzijusa,
tak da slobodno vrtiš po tavi...jajca, meso, nekaj.
Ne treba zvati Vraga i zadržavati se, spavati nad tavom.
Njena fantastična fora u skupljanju, pobiranju sa površina, zahvaljujući njenoj savitljivosti.
Ima je za kupiti svuda....samo obratiti pažnju na deklaraciju, da je silikonska i pogledati temperaturu.
Btw...silikon je najneutralniji materijal u kulinarstvu, uz staklo i keramiku.
Samo da znate da neke vrste inoxa puštaju neke otrove u hranu, ma koliko bili inox i ne hrđajući.





Stavil sam onoga pekačeg papira, zlijal to nutra i u rernu.





Sad je uru vremena nutra, idem pogledati, pa se čujemo.

Evo me, jel me čujete?

A jesam se natrpalllllll, mmmmmmmmmmmmmmmmmm









I sad....sada je drugi dan,....to bilo jučer....tek sad odpustil kolač, pita, nadjev,



tek sad oguliš laganica pekačeg papira ispod i onak,
na brzaka u mikrovalnu > optiquick > najmmmmmm
- 19:05 - gukni (15) - štampaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2013 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Travanj 2023 (1)
Ožujak 2023 (3)
Veljača 2023 (1)
Kolovoz 2022 (2)
Veljača 2022 (1)
Travanj 2021 (1)
Studeni 2020 (1)
Lipanj 2020 (1)
Ožujak 2020 (1)
Veljača 2020 (1)
Siječanj 2020 (3)
Prosinac 2019 (1)
Studeni 2019 (2)
Kolovoz 2019 (8)
Srpanj 2019 (1)
Svibanj 2019 (1)
Travanj 2019 (2)
Ožujak 2019 (2)
Veljača 2019 (5)
Siječanj 2019 (4)
Studeni 2018 (2)
Listopad 2018 (3)
Travanj 2018 (2)
Veljača 2018 (3)
Siječanj 2018 (1)
Listopad 2017 (1)
Rujan 2017 (4)
Kolovoz 2017 (1)
Srpanj 2017 (7)
Lipanj 2017 (4)
Svibanj 2017 (2)
Travanj 2017 (5)
Ožujak 2017 (6)
Veljača 2017 (3)
Siječanj 2017 (5)
Listopad 2016 (3)
Rujan 2016 (1)
Srpanj 2016 (2)
Lipanj 2016 (6)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Veljača 2016 (7)
Siječanj 2016 (9)
Prosinac 2015 (3)
Studeni 2015 (1)
Listopad 2015 (12)
Rujan 2015 (6)
Kolovoz 2015 (9)

Komentari On/Off

Box2