alejandroland

12.01.2007., petak

Uikend (prošli)

Pa eto prošlo skoro tjedan dana a ja se tek sad sjetio pisat... Iđosmo ja, Kuzma i Alexx na more u subotu. I tako ođosmo na jednu poziciju koju sam si sam odabrao jer sam u to doba bio jedini u odijelu. Alexx nije mogao u more jer nema prikladno odijelo a Kuzma je ostao s njim na brodu ispušavati cigare. Postoje topla braća, braća po oružju a njih dvoje su definitivno braća po cigarama. Eros mi je posudio jednu zračnu pušku kako bi ju testirao i eventualno se odlučio za kupnju slične, tempest 2000 sa peterozubom. I tako skočih i čeprkah po rupama. Nakon nekoliko minuta sam skibio hobu u rupi i napenalio ju, sve bi bilo super da treba samo upucat a ne i vadit. Kad sam ju počeo čupat osti su se izvukle iz nje kao iz maslaca. Pa jebate! Odmah sam joj zario osti još jednom u glavu, kako bi imao signalizaciju u slučaju da odluči napustiti rupu dok ja idem po drugu pušku. Izgnjurio sam i viknuo da mi bace drugu kratku pušku (onu koju inaće koristim). Lijepo sam ju napenalio i izvukao kako Bog zapovjeda. Nisam se trudio previše oko dokrajčivanja oktopoda već sam ga samo predao Pušačima na brodu. (postoji filmić kako ju dovršavaju, traje oko 4 minute :-)). Nastavio sam s pretraživanjem a Pušači su me brodom pratili. Nakon 15tak minuta naišao sam na rupu od ugora. Pokazao mi se nakratko i nijesam stigao pucati. Zaranjao sam neko vrijeme i nikako nisam mogao beštiju nagovoriti da se pokaže. Rupa je bila uska prolaza a pizdun se sakrio u krovu, tako da mi se baš nije dalo uvlačit glavu u njegovu kuću. Nakon 15-20 urona sam se već izmorio kad na jednoj daljoj rupi skibim ja njegov rep. Rupa je bila malo šira od šake. Napenalio sam ga negdje oko šupka (nikakvih gej primisli bih molio), naravno javio se problem izvlačenja. Bio je položen paralelno s otvorom rupe, rupa premala da bih ga mogao na silu izvuć (ili on prevelik). Zaranjao ja i zaranjao al nikako da se usudim gurnut ruku i izravnat rep da može unatraške proć. Pozvao sam Kuzmu koji se još nije ni obukao. Nakon par minuta čekanja doletio je i on. Pln je bio da ja zavučem ruki i poravnam rep a on će ako treba mene spašavati ili napenalit ugora s drugom puškom tako da se ne uspije opet uvuć. Pokušavao ja i pokušavao dok mi nije pukao film. Zaronio sam i gurnuo ruku u rupu, uhvatio maderfakera za rep i počeo potezati. Kuzma je već bio izronio a ja ostao potezat. Nakon još nekoliko potega uspio sam pizdu povuć do pola gdje je malo blokirao jer je bio mrvicu širi od otvora rupe. Pomislio sam "ili ja ili ti" i nastavio povlačit. kad je govno izašlo jedva sam imao snage pedalirat za gore. Kad sam izronio Kuzma ga je pokušao napenalit malom zračnom puškom koja se pokazala ispumpanom :-)) Vaga je pokazala 8 kila hobotnice i 7 kila.
http://img204.imageshack.us/my.php?image=image00017ay3.jpgIdući dan je pala samo jedna hoba od 3-4 kile koju sam vadio nekih sat vremena na rate. Pitate se kako je to vadit hobu na rate? Pa krak po krak naravno!
http://img204.imageshack.us/my.php?image=image00018lp1.jpg
http://img95.imageshack.us/my.php?image=image00015vq7.jpg


- 07:59 - Komentari (12) - Isprintaj - #

09.01.2007., utorak

BUUU!

Jeste se prepali s novim naslovom? Pa ljudi moji, nije lako nama tiskarima u 12. mjesecu. Htio sam pisat o pobjedi na brancinijadi al ću samo text iz novina postat.... malo kasnije napišem i ulov s vikenda, samo da se skockam jer smo tek došli s godišnjeg.
Image Hosted by ImageShack.us

- 08:11 - Komentari (9) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

0

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Kampiranje
Podvodni ribolov
Izleti
I još štošta....



Free Web Counter

Broj posjeta
Ne budi kretenoid, poštuj lovostaj

Drozd - trajno
Šarag - 15.3.-30.4.
Zubatac - 15.4.-15.6.
Kavala - 15.5.-15.7.
Kirnja - 1.7.-31.8.