Rock`n`Roll from Rivendell

subota, 29.12.2007.

...logika...

Čudna je ta stvar, zvana logika. Nema šta, fakat je ono čudna.
Znate onu logičnu izjavu, "lanac je jak onoliko koliko je jak njegov najslabiji dio"? E, pa ja imadem jednu sličnu hipotezu, iliti po hrvaški, pretpostavku.
Krdo bizona se može kretati brzo onoliko koliko se brzo kreće njen najsporiji bizon, i kad je krdo u bijegu, tj. u trku, tj. bježi od lovaca, stradaju bizoni koji su najsporiji i najslabiji (oni na kraju krda). Ta prirodna selekcija je jako dobra za krdo kao cjelinu, zato što se generalna, iliti po hrvaški općenita, brzina i zdravlje cijelog krda nastavlja povečavati, oču reć, iliti po hrvaški htio bih izjaviti, da prosjek jačine, brzine i zdravlja krda raste eliminacijom najsporijeg, najslabijeg i najkržljavijeg dijela krda.
Slična situacija je i s ljudskim mozgom. Ljudski mozak može funkcionirati onoliko brzo koliko funkcioniraju najsporije moždane stanice. Ekscesivno, iliti po hrvaški prekomjerno, konzumiranje, iliti po hrvaški uzimanje, piva po toj logici poboljšava rad mozga. Piva, tj. alkohol, ko što svi znamo, ubija moždane stanice, ali po prirodi napada najsporije i najslabije moždane stanice, koje pružaju najmanji otpor, jerbo su najslabije i najsporije.
E, po toj logici, regularna konzumacija piva eliminira slabije moždane stanice, konstantno radeći od mozga bržu i više efikasniju mašinu.
Što će reći, ubijte se od pive, i bit ćete super duper pametni.
Što će reći, oni lokalni cugeri za šankom, u lokalnim bircevima, kaj komentiraju politiku, i filozofiraju o svijetu, nisu pijani idijoti. Naprosto, to su ljudi koji se diće savršenstvom njihove mašine za razmišljanje. Jednom riječju, oni su savršeni.
Pijte i jedite djeco na Novu godinu svi, jer to je put do savršenstva, vas kao individue.
With me toora loora la, me toora loora laddie
Me toora loora la and me toora loora laddie

29.12.2007. u 13:02 • 10 KomentaraPrint#

subota, 22.12.2007.

...a kak je do toga došlo?...

Išli ja i, kompić mi, Primorac na pivo, i malo smo razglabali o filozofiji promijene svijeta. Dvije su nedavne vijesti plastično pokazale kako se duboko promijenio naš turbopatrijarhalni svijet: najprije je, nakon žalbi pripadnica američke vojske zbog seksizma, dokinuta tamošnja tradicija da se ratni avioni ukrašavaju slikama polugolih pin-up djevojaka, a onda je - na zahtjev njihovih skandinavskih kolegica - švedska vojska iz istog razloga amputirala pimpač gordom lavu iz grba nordijske bojne grupe.
Svijet je, čini se, definitivno "poludio" - sve su tradicionalne vrijednosti izvrnute, uvriježena mišljenja promijenjena, prirodni poredak stvari je izokrenut, i ništa nije onako kako izgleda. Čuli ste već ono obrazloženje: najbolji golfer danas je crnac, najbolji reper bijelac, a "Šoltanka" vozi za Brač.
Nije to sve: najbolji sprinter je Kinez, najbolja skijašica Hrvatica, engleski selektor je Talijan, papa Švabo, najveći košarkaš je , također, Kinez, predsjednik i potpredsjednik SAD-a se zovu George BUSH i DICK Chenney... Već sutra, recimo, predsjednik SAD-a i reinkarnacija dalaj-lame bit će žene, a Michael Jackson - crnac.
Ni brdoviti Balkan, naravno, nije ništa manje uvrnut. I ovdje je sve krenulo naopako: Hrvati slušaju turbo-folk, Srbi Olivera i Grašu, Slovenci snimaju humorističke serije, a Bosanci drame. Najveći prijatelj židovskog naroda je Anto Đapić, selektor hrvatske nogometne reprezentacije je socijalist, srpskom kapitalu u Hrvatskoj protive se socijaldemokrati, srpski kapital u Hrvatskoj brane Gladimir Keks i HDZ, Jambo koalira s ljevicom, HNS s desnicom, a najveći hrvatski nacionalist i državotvorac je bosanski Srbin (ko je gledao nedjeljom u 2, zna o kome pričam, tj. pišem).
Pa nije valjda da je ovo čudno samo meni, Primorcu i Borisu Dežuloviću?!Take another ride on the sunshine highway
Take another ride try to turn it around
Take another ride down the sunshine highway
Take another ride try to turn it around tonight

22.12.2007. u 00:06 • 15 KomentaraPrint#

subota, 15.12.2007.

...o povijesti s idijotom...

Ko što je pravi nepisani pripiti zakon, koji glasi da nakon par pivi se uvijek priča o politici, seksu, nogometu, sado mazo seksu, filozofiji života, seksu sa životinjama, a zatim o fora stvarčicama iz povijesti. Možda vam se i ne sviđa, možda se ne slažete ni s redosljedom, ali to je zakon, i kao takav se treba poštivati. U protivnom slijede posljedice.
No i tak sam neki dan, kad me odjebal za izlazak moj kompić Dragan, na pivi bio s nekom ekipom, i kad smo iskoristili sve teme po redosljedu (gore navedenom), došli smo do povijesti. I kaj kaže idijot: da mu je najdraži POVIJESNI film (pazi sad dobro, kažem pazi): 300!?????!!!??
I nemreš ti bedaku objasnit da to nije povijesni film, nego da spada u fantastiku (fantasy world). Nemreš mu objasnit da se nisu Spartanci borili protiv ropstva (60% Sparte su bili SLUŽBENI robovi). Nemreš mu objasnit da su se ko svi normalni Grci, i Spartanci ženili samo radi očuvanja krvne grupe, i dobivanja naslijedstva, svi su oni volili dječje, male, slatke guzičice. Nemreš mu objasnit da su Spartanci bili jedini grčki grad-država koji je službeno stvarao kompromise s Perzijom (koju u filmu nadprosječno mrze), i s njihovom vojskom napadali svoje sunarodnjake.
Istina je da pri gledanju filma bi svi drkali na one super duper sexy miške od onih muškarčića, al treba znat reć dosta. To nas čini čovjekom. (Primorac smatra da je ova rečenica potpuno nepotrebna)
Zanima me vaše prosto mišljenje.

15.12.2007. u 20:40 • 13 KomentaraPrint#

subota, 08.12.2007.

...zašto me teta u vrtiću zamolila da više ne dolazim...

Imate li sitnije mališane, poput mog Dragana, svakako ste se i sami suočili s tim problemom u ovo doba godine. Odvetete malenog u "vrtić" ujutro, on obuje papučice i razdragano utrči u gomilu vršnjakinja kaj se igraju gumi-gumi. Nekoliko sati kasnije, međutim, mališan se vrati malaksalo i bezvoljno, slinava nosića, zajapureno, s temperaturom od trideset osam sa četiri.
"Viroza", kaže teta u "vrtiću" bespomoćno sliježući ramenima. "Sve ih je pokosila.".
U ponedjeljak je samo jedan sjedokosi dečkić, onaj Ivo, ma znate ga, onaj od starog Sanadera sin, sitno kašljucao, a u četvrtak su gotovo potpuno opustjeli tobogani i ljuljačke. Onaj jedan je ostao zdrav, kao sumanut, sam se sa sobom igra "ringe-ringe-jaja-došo-čika-paja...".
To bude, recimo, krajem listopada, ili početkom studenoga. "Vrtić" pretrpi strašne gubitke u ljudstvu, ali u nekoliko dana ipak zaliječi prvu jesenju virozu. No, već za 2 tjedna ponovno netko donese neki drugi zloćudni bakcil i s njim velikodušno počasti čitavu prostoriju. Upala očiju, recimo, poslije po "vrtiću" i u malo vremena svi imaju natečene i crvene oči.
Ne bih htio griješiti dušu, ali meni se čini da je to napravio isti onaj sjedokosi koji je prije mjesec dana sitno kašljao. Nisam mu otkrio da sam ga prozreo, ali otad ga pažljivo gledam. Ja mislim da on to namjerno radi. Ne znam ko ga plaća da nam donosi viruse i bakterije u "vrtić", ali izvan je svake sumnje da za nekoga obavlja nečasnu zadaću smanjivanja borbene spremnosti naših najmilijih naraštaja.
Radi se o specijalnom ratu, naučio je još u JNA kako se to radi.
Neprijatelj nikad ne spava.
Kada primijetite tako nešto, ne smijete okrenuti glavu. Patriotska vam je dužnost da nešto učinite.
Tako sam ja dugo razmišljao kako zaustaviti epidemije viroza u "vrtiću" i naposljetku se domislio genijalne stvari.
"Dobro bi bilo da oni s temperaturom iznad trideset sedam", predložio sam teti u "vrtiću", "nose Davidovu zvijezdu na rukavu, a druga se djeca ne smiju igrati s njima.".
A onda me moj stari kompić, Vladimir Šeks, zbog nečega zamolio da se više ne približavam njegovom "vrtiću".She says I'm okay; I'm alright,
Though you have gone from my life
You said that it would,
Now everything should be all right

08.12.2007. u 17:06 • 21 KomentaraPrint#

subota, 01.12.2007.

...jučer, danas, sutra...

...i tak ti ja šečem po gradu, bez ikakvog ugrađenog cilja kuda, gdje, zašto i kako. Onak kulerski, s noge na nogu. I prolazim ja pokraj one muslimanske đamije, i puknem si u glavu neku ful dobru misao, kako ubiti sat vremena: pa kad sam već u blizini, zašto ne posjetiti mog kompića Dragana u ono njegvo ministarstvo neznanja i obrazovanja.
...i tak ti ja lagano penetriram u haustor od zgrade ministarstva, a kad ono neka gužva, neka zbrka, neka racija, neka pizdarija,... vidim ja neš čudno se događa, papiri lete po hodnicima, nose se ogromne kutije u koje se trpa sve čega se dočepaš. Neka ekipa zapalila vatricu pa kure neke dokumente. Neki lik iz nekog ureda se pokušava objesit za luster, i baš mu i nejde, pa reko: ti treba pomoć?, i pomognem jadnom čovjeku, a dobar neki lik. No, odem dalje, vidim neka hića, nekaj se događa. No ja se zaputim do glavnog ureda di moj kompić operira dok je trijezan.
"Oj, Drago, oć`mo na vo-pi??" pitam ja.
"Ma, kakvo jebeno pivo, kaj ne vidiš da sam do adamove jabučice u govnima!!" zdere se on na mene.
"Okej, okej, okej. Kaj se pjeniš odma." odvratim mu, onak muški.
"Ma sranje, lepi, sranje. Uzimaju mi mandat, pizda im materina. Pitanje je samo sati kad budu došli da me smjene. Zato ovi idijoti kure te papire, da se bar neki spase. Aj pričekaj sekundu, zove me vanjska." javi se na telefon, i počne se derat: "They`ve been taken away! They`ve been taken away!"
"Ko ti to bio?" pitam ja, jer mi je zvučalo ko ruski, pošto moj Dragan nikad nije znao baš s jezicima.
"Ma, kompić iz Australije. I na njega isto utječe moja smjena, pa mu vičem da su mi uzeli mandate."
Kad odjednom neki mali, slatki, čelavi službenik se zaleti u ured, sav mokar od znoja, i veli: "Šefe, imam jednu dobru i jednu lošu vijest, koju čete prvu?" pita on.
"Aj, daj mi prvo ovu dobru. Trebam sad jednu dobru vijest da me bar malo skulira, pošto mi ovi idijoti iz policije dolaze za koji sat da me smjene, mater im!!" izjada mi se kompić, na sav glas.
"Pa, gazda, ovak, dobra vijest je da je ministarstvo potpuno vaše još jedan dan." izjavi službenik, i nabaci neki debilni osmijeh.
"Pa to nije dobra vijest. Pa to je ODLIČNA vijest, pizda ti materina! Još imamo jedan cijeli dan. Ajd reci svima da idemo tu dole na pivu Kod Roze, ja častim. Ovo treba proslavit." sretan je, to se vidi. "A koja je onda ona loša vijest, mali?" pita on službenika.
"A, gazda, loše vijest je da vas, ovaj, tražim od jučer."
They`ve been taken away!
They`ve been taken away!

01.12.2007. u 10:38 • 20 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Kolovoz 2008 (3)
Srpanj 2008 (4)
Lipanj 2008 (4)
Svibanj 2008 (5)
Travanj 2008 (4)
Ožujak 2008 (5)
Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (4)
Prosinac 2007 (5)
Studeni 2007 (4)
Listopad 2007 (4)
Rujan 2007 (5)
Kolovoz 2007 (4)
Srpanj 2007 (4)
Lipanj 2007 (5)
Svibanj 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Ovo je blog jednog prosječnog studenta ("visok, zgodan, plav", i lep u pičku materinu), koji je bezobrazno zgodan, uberseksualac (nema veze sa seksom), idealist, agnostik, eko-socijalist, indigo dijetete, antikapitalist, antihadezeovac, povremeni mizantrop, dislektičar, disflavičar, veseli pesimist, koji sluša rock, voli pročitat neki fantasy romančić, i voli "inteligentan" humor.
Pa kažem:

"...nije sve tak sivo, kad imaš s nekim otić na pivo..."

Image Hosted by ImageShack.us


"Rock Against Fascism!!!!"

Image Hosted by ImageShack.us

Svaka podudaranost sa stvarnim događajima je potpuno slučajna. Viđenja i mišljenja ove individue se ne mogu poistovijetiti sa viđenjima i mišljenjima uredništva blog.hr-a.
Prilikom stvaranja ovog bloga niti jedna životinja nije fizički zlostavljana.


Moj vjerni kompanjon, Dragan (čitaj Draža), koji je uvijek za akciju, kaže:
"Ma sve su to pizdarije."

Image Hosted by ImageShack.us

ko je moj pokemon

Blog.hr
- tata-mata blog

Liga naroda
- za one koji nisu intelektualno uskraćeni

studentska revolucija
- revolucija na djelu

moji vjerni paževi:

Alice.
- fensi blog; ima fetiš na promjenu imena blog adrese

Revontulet iliti Pefect Mask
- nema je, pa je ima, pa je nema, pa je opet ima

Temper
- ima sexy slike na svom blogu (onak, PUNO)

jeje
- baby punkerica from Istra

srdelica
- plava srdela

pet jahača apokalipse:

Lady Gladden iliti Bubblegum story
- veoma zanimljiva vlasnica ovog bloga

erik degenerik
- skandalozne prostote jednog zagorca

Broken Face Prussian
- žena koja nema kesu, iliti vrečicu

KonFucije
- jedini bloger koji smije bit zgodniji i više sexy od mene samog

mali dominik
- dete koje obečava

opis moje malenkosti

Rock`n`Roll, sociologija, pivo, roštiljade, Route 66, Pinta, Lord of the Rings, Monthy Python, R.A. Salvatore, George R.R. Martin, Pervan, motori, rock koncerti, drijemanje, Homer Simpson, Crna Guja, celtic rock,...

Image Hosted by ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us
LORD OF THE RINGS lyrics"White Man In Hammersmith Palais" (The Clash)

Midnight to six man
For the first time from Jamaica
Dillinger and Leroy Smart
Delroy Wilson, your cool operator
Ken Boothe for UK pop reggae
With backing bands sound systems
And if they've got anything to say
There's many black ears here to listen
But it was Four Tops all night with encores from stage right
Charging from the bass knives to the treble
But onstage they ain't got no roots rock rebel
Onstage they ain't got no...roots rock rebel
Dress back jump back this is a bluebeat attack
'Cos it won't get you anywhere
Fooling with your guns
The British Army is waiting out there
An' it weighs fifteen hundred tons
White youth, black youth
Better find another solution
Why not phone up Robin Hood
And ask him for some wealth distribution
Punk rockers in the UK
They won't notice anyway
They're all too busy fighting
For a good place under the lighting
The new groups are not concerned
With what there is to be learned
They got Burton suits, ha you think it's funny
Turning rebellion into money
All over people changing their votes
Along with their overcoats
If Adolf Hitler flew in today
They'd send a limousine anyway
I'm the all night drug-prowling wolf
Who looks so sick in the sun
I'm the white man in the Palais
Just lookin' for fun
I'm only
Looking for fun
"Stairway To Heaven" (Led Zeppelin)

There's a lady who's sure all that glitters is gold
And she's buying a stairway to heaven.
When she gets there she knows, if the stores are all closed
With a word she can get what she came for.
Ooh, ooh, and she's buying a stairway to heaven.

There's a sign on the wall but she wants to be sure
'Cause you know sometimes words have two meanings.
In a tree by the brook, there's a songbird who sings,
Sometimes all of our thoughts are misgiven.
Ooh, it makes me wonder,
Ooh, it makes me wonder.

There's a feeling I get when I look to the west,
And my spirit is crying for leaving.
In my thoughts I have seen rings of smoke through the trees,
And the voices of those who standing looking.
Ooh, it makes me wonder,
Ooh, it really makes me wonder.

And it's whispered that soon if we all call the tune
Then the piper will lead us to reason.
And a new day will dawn for those who stand long
And the forests will echo with laughter.

If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now,
It's just a spring clean for the May queen.
Yes, there are two paths you can go by, but in the long run
There's still time to change the road you're on.
And it makes me wonder.

Your head is humming and it won't go, in case you don't know,
The piper's calling you to join him,
Dear lady, can you hear the wind blow, and did you know
Your stairway lies on the whispering wind.

And as we wind on down the road
Our shadows taller than our soul.
There walks a lady we all know
Who shines white light and wants to show
How everything still turns to gold.
And if you listen very hard
The tune will come to you at last.
When all are one and one is all
To be a rock and not to roll.

And she's buying a stairway to heaven.
"You Shook Me All Night Long" (AC/DC)

She was a fast machine she kept her motor clean
She was the best damn woman that I ever seen
She had the sightless eyes telling me no lies
Knocking me out with those American thighs
Taking more than her share
Had me fighting for air
She told me to come but I was already there
Cause the walls start shaking
The earth was quaking
My mind was aching
And we were making it
And you shook me all night long
Yeah you shook me all night long

I'm working double time on the seduction line
She's one of a kind she's just mine all mine
Wanted no applause it's just another course
Made a meal outta me
And come back for more
Had to cool me down to take another round
Now I'm back in the ring to take another swing
Cause the walls were shaking the earth was quaking
My mind was aching
And we were making it
And you shook me all night long
Yeah you shook me all night long
Knocked me out I said you
Shook me all night long
You had me shaking and you
Shook me all night long
Yeah you shook me
When you took me

You really took me and you
Shook me all night long
You shook me all night long
Yeah, yeah, you shook me all night long
You really got me and you
Shook me all night long
Yeah you shook me
Yeah you shook me
All night long
"My Head's In Mississippi" (ZZ Top)

I'm shufflin' thru the Texas sand,
But my head's in Mississippi.
I'm shufflin' thru the Texas sand,
But my head's in Mississippi.
The blues has got a hold of me.
I believe I'm gettin' dizzy. (Spoken: Help me now.)

I keep thinkin' 'bout that night in Memphis,
Lord, I thought I was in Heaven.
I keep thinkin' 'bout that night in Memphis,
I thought I was in Heaven.
But I was stumblin' thru the parking lot
Of an invisible seven eleven. (Spoken: What was I doin out there?)

Where's my head baby?
Somewhere in Mississippi.

Last night I saw a cowgirl.
She was floatin' across the ceiling.
And last night I saw a naked cowgirl.
She was floatin' across the ceiling.
She was mumblin to some howlin' wolf
About some voodoo healin'. (Spoken: Mmm Baby.)
"The Rocky Road To Dublin (Traditional)" (Dropkick Murphys)

In the merry month of June, From my home I started,
Left the girls of Tuam, Nearly broken hearted,
Saluted me father dear, Kissed me darling mother,
Drank a pint of beer, My grief and tears to smother,
Then off to reap the corn, And leave where I was born,
Cut a stout blackthorn, To banish ghost and goblin,
In a brand new pair of brogues, go rattling o'er the bogs,
Frightening all the dogs, On the rocky road to Dublin.

One, two, three, four, five

In Mullingar last night, I rested limbs so weary,
Started by daylight, Next morning bright and early,
Took a drop of the pure, To keep my heart from sinking,
That's the Paddy's cure, When he's on the drinking.
See the lassies smile, Laughing all the while,
At me darling style, 'Twould set your heart a-bubbling.
Asked me was I hired, The wages I required,
Till I was almost tired, Of the rocky road to Dublin.

One, two, three, four, five
Hunt the hare and turn her down the rocky road and all the way to Dublin, whack-fol-la-de-da!

In Dublin next arrived, I thought it such a pity,
To be so soon deprived, A view of that fine city.
Decided to take a stroll, All among the quality,
My bundle it was stole, In a neat locality;
Something crossed my mind, When I looked behind;
No bundle could I find, Upon me stick a wobbling.
Enquiring for a rogue, They said me Connacht brogue,
Wasn't much in vogue, On the rocky road to Dublin.

One, two, three, four, five
Hunt the hare and turn her down the rocky road and all the way to Dublin, whack-fol-la-de-da!

From there I got away, Me spirits never failing
Landed on the quay just as the ship was sailing;
Captain at me roared, Said that no room had he,
then I jumped aboard, A cabin found for Paddy,
Down among the pigs played some funny rigs,
Danced some hearty jigs, The water round me bubbling,
When off to Holyhead, Wished myself was dead,
Or better far instead, On the rocky road to Dublin.

One, two, three, four, five
Hunt the hare and turn her down the rocky road and all the way to Dublin, whack-fol-la-de-da!

The boys of Liverpool, When we safely landed,
Called meself a fool; I could no longer stand it;
Blood began to boil, Temper I was losing,
Poor old Erin's isle They began abusing,
"Hurrah my soul," sez I, Let the shillelagh fly;
Some Galway boys were nigh, Saw I was a hobbling,
With a loud hurray, They joined me in the fray.
Soon we cleared the way, O'er the rocky road to Dublin.

One, two, three, four, five
Hunt the hare and turn her down the rocky road and all the way to Dublin, whack-fol-la-de-da!
One, two, three, four, five
Hunt the hare and turn her down the rocky road and all the way to Dublin, whack-fol-la-de-da!
"Loch Lomond" (The Real McKenzies)

O ye'll tak' the high road and I'll tak' the low road
And I'll be in Scotland afore ye
But me and my true love will never meet again
On the bonnie, bonnie banks o' Loch Lomond

By yon bonnie banks and by yon bonnie shore
On the steep, steep side o' Ben Lomond
Where in deep purple hue, the hieland hills we view
And the moon comin' out in the gloamin'

Twas there that we parted in yon shady glen
On the steep, steep side o Ben Lomond
Where in deep purple hue, the hieland hills we view
And the moon comin' out in the gloamin'

The wee birdies sing and the wild flowers spring
And in sunshine the waters are sleeping
But the broken heart, we'll never meet again
On the bonnie, bonnie banks o' Loch Lomond
"I`m Free" (The Rolling Stones)

I'm free to do what I want any old time
I'm free to do what I want any old time
So love me hold me love me hold me
I'm free any old time to get what I want

I'm free to sing my song knowing it's out of trend
I'm free to sing my song knowing it's out of trend
So love me hold me love me hold me

'Cause I'm free any olf time to get what I want

So love me hold me love me hold me
I'm free any old time to get what I want

I'm free to choose who I see any old time
I'm free to bring who I choose any old time
Love me hold me love me hold me
I'm free any old time to get what I want
"Deuce" (KISS)

Get up
And get your grandma outta here
Pick up
Old Jim is workin' hard this year
And baby
Do the things he says to do
Baby, if you're feeling good
And baby if you're feeling nice
You know your man is workin' hard
He's worth a deuce

Honey
Don't put your man behind his years
And baby
Stop cryin' all your tears

Baby
Do the things he says to do
Do it

Baby, if you're feeling good
And baby if you're feeling nice
You know your man is workin' hard
He's worth a deuce

And baby, if you're feeling good
Yes baby if you're feeling nice
You know your man is workin' hard
Yeah
"Children Of The Night" (Whitesnake)

I'm getting ready
I'm in the mood to fool around
It's time for action
Now the boys are back intown

So turn up the music
Make it loud and proud
Let's see reaction
Let the spotlite hit the crowd

Don't hide what you feel inside
Don't let anybody stand in your way
Just let the music take you higher

Now are you ready to rock
Children of the Night
Are you ready to roll
Children of the Night

You got the power
I feel your fire in my soul
You got the fever
Cos you were born to rock an' roll
Don't run for cover
I'm gonna show you what I've learned
Just come a little closer
Come on an' get your fingers burned

Don't hide what you feel inside
Don't let anybody stand in your way
Just let the music take you higher

Now are you ready to rock
Are you ready to roll

Are you ready to rock

Now are you ready to rock
Children of the Night
Are you ready to roll
Children of the Night

I'm getting ready
I'm in the mood to fool around
It's time for action
Cos' now the boys are back in town

Don't hide what you feel inside
Don't let anybody stand in your way
Just let the music take you higher

Now are you ready to rock
Children of the Night
Are you ready to roll
Children of the Night

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se