Zajednica sportskih udruga Grada Velike Gorice odlučila: Dino Bošnjak najbolji sportaš Velike Gorice u 2014. godini! ČESTITAMO!

utorak , 30.12.2014.

Svečana dodjela nagrada najboljim sportašima, sportskim udrugama i sportskim djelatnicima Grada Velike Gorice u 2014. godini u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Velike Gorice održana je u prepunoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u ponedjeljak, 22. prosinca 2014. godine.


najsportasi u 2014 18





Najbolji od najboljih su proglašeni u 12 kategorija. Karatistica Ines Grdenić, te atletičar Dino Bošnjak iz atletskog kluba Velika Gorica, iza kojih je bila izrazito uspješna godina na domaćoj, ali i međunarodnoj sceni okitili su se naslovima najboljih u velikogoričkom sportu.

Konačnu potvrdu rezultata napokon je dočekao naš Dino Bošnjak, koji je po prvi puta proglašen najboljim sportašem Velike Gorice!
U ovoj 2014. godini, Dino je dotrčao da seniorskog i mlađe seniorskog prvaka na 3 000 i 5 000 metara, dok je na prvenstvu Balkana osvojio broncu.


DINO BOŠNJAK:

- Iza mojih sportskih rezultata stoji puno truda, odricanja, a u svemu tome najbitnija je podrška roditelja. Od malena je uz mene otac, Damir koji mi je trener te me sve ove godine gurao prema naprijed i vrlo vjerojatno sve ovo nebi bilo moguće bez njega - kazao je Dino.

Što reći, nego uputiti iskrene čestitke i Dinu i treneru Damiru na ovom hvale vrijednom priznanju!

Konačno je Dino Bošnjak u svom gradu prepoznat kao najveća vrijednost, i to ne kao zvijezdica koja je samo bljesnula ili nestaje, nego kao velika zvijezda koja traje i koja će na sportskom nebu Velike Gorice, pa i Hrvatske, još dugo blistati!

Samo da ga zdravlje posluži. Sve drugo što je potrebno za uspjeh on ima i uvijek je imao.
Rođeni pobjednik..



najsportasi u 2014 17





Foto: Kronike Velike Gorice

<< Arhiva >>