Opis bloga
Moj pogled na dnevno-političke aktualije.

Tu i tamo dodam nešto što s politikom nema veze. Uglavnom, ovdje je mali dio onoga o čemu razmišljam, što me muči ili na bilo koji način obuzima.
Ob(a)vezno štivo:

pollitika


Pollitika na YouTube:
pollitika na YouTube
U slucaju prijeke potrebe:
M.aktualije@gmail.com
Cinjenice ne prestaju postojati zato sto se ignoriraju.
A. Huxley
Ne mogu reci da ce stvari postati bolje ako se promijene. Mogu, medutim, tvrditi da ce se morati promijeniti ako imaju namjeru postati bolje.
G. C. Lichtenberg

Aktualije

ponedjeljak, 11.06.2007.

HDZ otkrio internet (ili: Tko pod drugim jamu kopa...)

HDZ krenuo ovaj vikend u ofenzivu protiv SDP-a i Milanovića. Pucali, pucali, trudili se, kad ono - promašaj za promašajem!

Na JuBiTo-u osvanuli filmići protiv Milanovića. Autori su pod kreativnim nickovima 1komunist, cropassaran, 1cromajstor i dibidus008.

Nešto tako neinteligentno dugo nisam vidjela. headbang Pa ti HDZ-ovci plaše narod koji se može /zna/hoće koristiti Internetom s Jugoslavijom!!???!! Kao, Milanović je za Jugoslaviju...

Kao spomenik političkoj gluposti i neinteligenciji, evo filmića:





Sad kad ponovno gledam te filmiće, čini se meni da jedini danas u Hrvatskoj koji su ostali u toj staroj Jugoslaviju su samo ti HDZ-ovci; valjda nikako da se s njom oproste... Osobno imam premalo godina da se sjećam tih vremena i pjesama. Ali me zapravo, niti ne čudi da HDZ-ovci sve to znaju. Pa u HDZ-u je više bivših komunjara nego u svim ostalim strankama zajedno!!! I zapravo, ni ne čudi previše da pokušavaju dobiti izbore na strahu od komunizma jer ih je uhvatio strah od pitanja - što ste napravili da smanjite nezaposlenost, što činite da smanjite korupciju... kako to da se povećao vanjski dug? Kako to da mirovine nikad nisu bile manje? Kako to da... Uopće što ste napravili u protekle četiri godine???

Milanovića se fakat boje, došao dečko iz nekog drugog filma, odrastao na Azri, obrazovan i urban i taraca ih samo tako.

Samo, ne može odgovor na inteligenciju biti primitivizam. rofl

I fakat, kao što je to najavio i JuBiTo super-star Kiro i nova HDZ snaga Jandroković (kojeg je, BTW, lijepo Stanković izvozao u Nedjeljom u 2, no to je tema za neki drugi post), prestao je lovostaj na SDP. Samo, meni se čini da se sami pletu u mrežu u koju su htjeli uhvatiti SDP. Znate onu staru, tko pod drugim jamu kopa...

Znaju oni to. Znaju da padaju nezadrživo. Zato su i toliko nervozni... Al neće im nervoza pomoći. Ajmo drugovi iz HDZ-a, znate vi to bolje!

PS Tekst na istu temu na Pollitika.com. Preporučam pročitati i komentare...

- 00:04 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

eXTReMe Tracker