Udruga Aktivni Student (AKSTU) Zadar

petak, 09.11.2007.

VAŽNA OBAVIJEST AKSTU-a!!!

Dragi studenti, sve vas obavještavamo da će udruga Aktivni Student u četvrtak 15. studenoga 2007. godine sa početkom u 16.30 sati, održati novu Skupštinu udruge, i to u Studentskom klubu u Domu Hrvatske Mladeži. Skupština će biti održana u sklopu obilježavanja prve godišnjice naše udruge. Na skupštini će biti rezimiran dosadašnji rad AKSTU-a, kao i sve naše buduće akcije. Važan dio skupštine biti će i upisivanje novih članova u cilju pomlađivanja iste.
Tijekom ove godine pokrenuli smo na desetke raznih većih ili manjih akcija i svakodnevno volonterski radili na poboljšavanju standarda studenata Sveučilišta u Zadru. Mnogi su nam dali potporu i skupa sa nama se uključili u borbu za studentska prava, bilo kao članovi ili vanjski suradnici. No vrijeme brzo protječe. Trenutna ekipa u AKSTU-u u slijedeće dvije godine će dovesti do kraja svoje studiranje i potrebni su nam mladi ljudi koji će nastaviti naš posao. Zbog toga želimo da mlađi studenti koji studiraju po Bolonjskom sustavu dođu na skupštinu i aktivno se uključe u rad udruge. Mi stariji ćemo ih u sve uputiti i kad dođe vrijeme oni će nastaviti naš rad. I oni koji nemaju veze sa AKSTU-om morali su priznati da prije i poslije AKSTU-a ništa nije i neće biti isto na ovom Sveučilištu. Postavili smo puno pitanja odgovornim osobama za naš standard te i dalje nastavljamo borbu. Beskompromisno smo ulazili u sve akcije i uvijek pokušavali istjerati stvari na čistac.
Tko se odluči priključiti našoj udruzi mora znati da će njegov rad je čisto volonterski, bez plaće, a jedina plaća će biti osjećaj zadovoljstva da je nekome pomogao ili nešto na ovome Sveučilištu promijenio na bolje. Tko se odluči uključiti morati će s vremena na vrijeme dio svog slobodnog vremena iskoristiti u radu u udruzi. Tko se uključi u udrugu mora znati kako predsjedništvo i članstvo udruge neće nikome dopustiti da mu rad u udruzi bude paravan za politički uspon.
Ako smatrate da se uklapate u sve nabrojano i da želite raditi volonterski u cilju poboljšanja studentskih prava i standarda, dođite na skupštinu i uključite se. Tijekom godine su mnogi davali ideje prijedloge za ovo ili ono i sad je vrijeme da se pokrenu. Očekujemo vas, jer kakva će biti vaša prava na fakultetu ovisi o vama samima.
Detaljnije informacije moći ćete pročitati na ovome blogu ili sa plakata koje će naši aktivisti polijepiti na ključnim mjestima našeg sveučilišta početkom slijedećeg tjedna. Sve eventualne promjene biti će na vrijeme objavljene.

- 11:51 - Komentari (5) - Isprintaj - #