Genijalan um https://blog.dnevnik.hr/ajglupsi

četvrtak, 07.09.2006.

Mladi komunisti p....... mi k.... !!!!!

To je sve šta mogu reć mladim komunistima i ljevičarima. Nije problem u političkoj orijentaciji, dapače u nekim razmišljanjima i ja sam više ljevičar nego desničar ,ali 90-ih godina muzička industrija je u Argetinskom revolucioneru Che Guevari vidila dobre novce, te su se počele tiskati majce sa jednom od njegovih najpoznatijih slika, ta majca jee postala tako popularna da je Che kroz 90-e godine postao pop ikona, krajem 90-ih Che je postao normalna pojava tako se primjerice njegovo lice može vidit na reebok tenisicama i drugim ''izumima'' kapitalizma. Pitate se , zašto u svemu tome spominjem mlade ''komuniste'' reći ću vam zašto, oni su po uzoru na svoje rock idole sa 14, 15 godina po svom političkom uvjerenju postali extremni ljevičari, te bilo koga tko slučajno spominje nacional-socijalizam, patriotizam , ili bilo što što je obrnuto od komunizma proglašavaju fašistom, nacistom, ustašom itd. Šetaju gradom sa majcama na Pop-ikonu i s time žele iskazat da su komunisti. O socijalizmu i komunizmu znaju vrlo malo a često reću da ih politika ne znima ali da su ljevičari.

CHE GUEVARA- turning rebellion into money

Da se malo ljudima mozak razbistri mozak, mladi ljevičari podržavaju staljinovu diktaturu i sssr a mrze fašizam i nacizam. I kao, Staljin se borio na strani dobra a Hitler je ubivao ljude, nije bilo baš tako. Iz povijesti su svi učili o paktu nacističke njemačke i sssr-a.
I dakle sssr su dobročinitelji, borci protiv zla i spasitelji. A ne razmišljaju o tome koliko je hitler ubio ljudi dok je bio u paktu sa Rusijom a sssr nije makao ni prst, tek kad je hitler razbio pakt oni su krenili u ''obranu'' države i svijeta od nacista zločinaca.

Iako je II.svj. rat završio prije 61 godinu, teme su još vrlo aktivne , tako kada uhvatim više vremena nastavit ću o ovoj temi.

07.09.2006. u 19:31 • 1 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

  rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Kritiziranje stanja u državi, gradu, političke teme, gospodarski problemi i još dosta toga.

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

urban guerilla
wewensberg
Klub Kocka