+ + + + + Ime Loza

ČITAJ I PLAČI
Dobrodošli u duhoviti vodič u informacijsko društvo.

ARHIVA
< lipanj, 2006  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

BESPLATNO PIPANJE
Telefonski imenik HR
Napravite svoj blog (Blog)
E-mail (Iskon)
E-mail, IM i sl. (Index)
Web statistika (NetStat)
Surfajte anonimno
Slobodne HR domene?
Whois
Cijene HR ISP-a
MojPosao
Posao.hr
Plavi oglasnik
Usporedite mobitele

BISER MJESECA
ide bankama, osiguravateljima i trgovcima! I ja smatram da su osobni podaci o građanima samo dobro utrživa roba.

ŠEĆI!
+ Rant +
Zeko zna
Mracni blog
Blog novac
Wolfwood's crowd
T-Zombix
Blogov kolac
Kutak za Irenu
Buddha u supermarketu
Dr. Lebowski
Bestseler povezuje

CIGANKA
Gatanje online privatnosti

GRICKALICE
Raznovrstan softver
Firefox
Foxmail
Open Office
Zone Alarm
AVG antivirus

ČEPLJENJE
Otkud ime Ajd' i ti?
IT, IT, IT, ajd' i ti... I evo me!
Što predstavlja tvoj logo?
Bendera - lika crtane serije Futurama. On ima sasvim zdravu dozu sarkazma da bi čovjek mogao opstati u plastičnom hrvatskom tranzicijskom društvu.
Kako si zamislio ovaj blog?
Kratki postovi, sličice, mnogo linkova, dijelim razmišljanja, očekujem komentare... Obnavljati svakih nekoliko dana. Ništa preambiciozno, ali redovito pisati u znak zahvalnosti prema posjetiteljima.
A sadržajno?
Stvarnost kroz humor.

DISKLEJMER
1. Ja vam nisam otac!
2. Istina je svuda oko vas, ali ne nužno na ovom blogu.
3. Kokoši i sljedbenici otiđite odmah! Moj mozak je elektronski, ali barem radi.
4. Ostatak disklejmera na Blog.hr-u...

21.06.2006., srijeda

Vrlo lipo lito…

Gledati utakmice na moru baš je gušt. Večina zagrebačkih lokala ima televizore, a u Bolu projektore. Takoreći cijelo je misto, a pogotovo na potezu Rudina-Kala (ulica paralelna i poviše rive), načićkano nogometnim video instalacijama. I dok na zagrebačkim terasama nema klime, bolske terace podvečer osvježava maestarl s Hvara. U toj ugodnoj klimi dobro klizi hladna piva i slano-ljuti čips. Sjajan ugođaj upotpunjuju odlični navijači. Ako ste mislili da se samo u vašem kvartu vatreno navija, prevarili ste se. Boljani i njihovi gosti nose dresove, kape, a često su puta crveno-bijeli od glave do pete. Nažalost, šteta što rezultat sa Japanom nije dao povoda za nogometno slavlje duboko u noć. Ali slavilo se, slavilo, samo iz drugih razloga. Ljeto je ovdje došlo u punom smislu te riječi. Tako čim projektori utihnu, pogled skreće na osunčane, mirišljave, oskudno obučene i vatrene ljubiteljice "nogometaša"… odavde, ali i iz Amerike, Britanije, Italije, Njemačke i Francuske. Nešto mi govori da će ovo biti vrlo lipo lito.

p.s. Pi[em ovaj post na Macu pa mo]da ne'ete vidjeti hrvatske znakove. party
× 12:46 × 4 komentara × Komentiraj × Ispiši × Na vrh × ______________ × Linkaj članak × Bookiraj Ajd' i ti ×

10.06.2006., subota

Kradimo zajedno - humanitarna akcija za pomoć neiskusnim lopovima

Pozivom na broj 060 – KRADIMO ZAJEDNO možete predložiti kandidate za menadžerske pozicije u nogometnim klubovima kao što su Dinamo i Hajduk, ali i ostalim velikih hrvatskim klubovima.

Cilj akcije "Kradimo zajedno"
Ovom akcijom želi se pomoći mladim ljudima da brže dođu do radnog mjesta, a kako mladi znaju gdje se vrti lova – pružimo im najbolju šansu. Postojeći menadžeri već su se dobro namirili, a kako su napravili velike dugove raspravlja se o tome trebaju li otići sa svojih pozicija. Rezultat je da bi nam dobro došli novi "uspješni" menadžeri.

Otkud ideja za ovu akciju?
Ideju za pokretanje ove akcije Benderu su dali vlada i sabor, koji su odlučili otpisati 700 milijuna kuna dugova nogometnim klubovima, a da pri tome nisu pokrenuli istragu kamo je nestao sav taj novac.

Zašto je ova akcija idealna za vas?
Mladi, da bi zaradili 700 milijuna kuna s prosječnom hrvatskom plaćom morate udružiti snage sa 200 prijatelja i zajednički tijekom 40 godina (cijeli radni vijek) skupljati sva svoja primanja na jedno mjesto. Tek tada, pred penziju, imat ćete taj iznos. Ovako, zahvaljujući našoj humanitarnoj akciji, sve to možete ostvariti kroz nekoliko godina.

× 18:59 × 1 komentara × Komentiraj × Ispiši × Na vrh × ______________ × Linkaj članak × Bookiraj Ajd' i ti ×

07.06.2006., srijeda

Orwellova Hrvatska

Što i kako rade tajne službe, iz prve ruke priča Sanja Modrić u kolumni Ispod tepiha

Sve puno -izama i -acija, a pare se vrte na sve strane... komunizam, socijalizam, kapitalizam, demokracija... George Orwell je nažalost ipak više prorok nego dobar i maštovit pisac...
× 01:03 × 0 komentara × Komentiraj × Ispiši × Na vrh × ______________ × Linkaj članak × Bookiraj Ajd' i ti ×

04.06.2006., nedjelja

Bolesni od politike… liječite se smijehom

Nedavno sam otkrio jednu odličnu kolumnu na Iportalu. Zove se Blogos, a ono što me oduševilo je humor, i to politički. Politiku inače ne pratim, niti volim pratiti, jer koja je zabava gledati stalno iste ljude kako rade stalno iste stvari i uvjeravaju me da je crno bijelo. Šizofreno?! Međutim, kolumnist Blagović izvor je zdravog sarkazma… Stvarno ljekovito.

Evo nekoliko citata iz Blagovićeve najnovije kolumne Vukovi i vukojebina:
"Povjerenstvo za gradnju cesta pod predsjedanjem Ive Sanadera u veljači je 2004. godine iznebuha, suprotno predviđenom planu, odlučilo na autocesti Split - Zagreb graditi pristupnu cestu u dolini Vučevica….
nije se previše obaziralo na savjete stručnjaka kako će dolina Vučevica, poznato stanište vukova, prestati to biti kada je uzduž ispresijeku autocestom, a poprijeko čvorom i cestovnim odvojkom što vodi prema Dugobabama, selu čija polovica stanovnika nosi prezime - Sanader…
…Pored Lučkog, čijim naplatnim kućicama dnevno prođe 26.000 vozila, Karlovca kroz čiji naplatni režim prođe 10.000 vozila, Dugopolja s 4.000 i Zadra s 2.200 prolazaka, danas se Vučevica s Dugobabama diči kućicama kojima dnevno prođe 134 vozila. S takvim prometnim intenzitetom trebat će godine i godine da se stvar isplati. Srećom, živimo u vječnoj Hrvatskoj, pa ćemo i to kad-tad dočekati. Ne treba, osim toga, isključiti mogućnost da će se u budućnosti i broj vozača ovdje rapidno povećati, sada kada je vukojebina svečano postala obećavajuća pripizdina
…od autoceste koju je premijer vidio kao simbol spajanja s Europom, Sanader je napravio spomenik kolektivnim mentalitetima što se grčevito drže na životu, iako je svijet u kojem su nastajali, osim ponekog vuka, odavno ishlapio…."


A za vas koji više volite slike… Pogledajte izvorne hrvatske akcijske junake. Nećete požaliti smijeh
Kolumna počinje ovako:
Vladina namjera da ministarskim raftingom poboljša imidž pretvorila se u napetu epizodu Fear Factora, a haklanje u reklamu za Michelin gume

× 18:24 × 0 komentara × Komentiraj × Ispiši × Na vrh × ______________ × Linkaj članak × Bookiraj Ajd' i ti ×

02.06.2006., petak

Duhovno ili materijalno... hmm...

Reklame prodrle u unutrašnjost crkvi
(autor Inoslav Bešker)
Plakat banke koja je pomogla obnovu visjet će u samoj crkvi kod oltara


Sveta Zaba, PeBeZe, blaženi bankari i uzvišeni fondovi. Bog vas blagoslovio.
Vaša Crkva d.d.

p.s. Pokvario nam se Golf 4. Onaj novi Audio A8 dobro bi nam došao. Reklama na vratima se podrazumijeva. I da ne zaboravimo, uz adekvatan "božanski" bonus, baš bi mogli dogovorit neku suradnju na novom molitveniku. Imamo jedan star 2000. godina. Svašta!

× 15:57 × 1 komentara × Komentiraj × Ispiši × Na vrh × ______________ × Linkaj članak × Bookiraj Ajd' i ti ×

14.03.2006., utorak

Pet savjeta za nastavnike u virtualnom svijetu

I sad malo komunizma u izvornoj verziji :)

"Profesori nemaju ništa protiv da učenici izražavaju svoja stajališta o svemu, pa i o njima, ali učenicima se mora poslati jasna poruka da se u ime njihove slobode izražavanja ne može ugrožavati ljudsko i profesionalno dostojanstvo njihovih nastavnika", smatra predsjednik Školskog sindikata Preporod Željko Stipić.


"Cilj nije bila samo pedagoška mjera, cilj je bilo da dijete uvidi pogrešku, da zna da je pogreška u pisanju dnevnika na javnim stranicama koje su dostupne svima", objasnila je Alma Brandić, socijalna pedagoginja u O. Š. Petar Zrinski iz Zagreba.

× 09:39 × 1 komentara × Komentiraj × Ispiši × Na vrh × ______________ × Linkaj članak × Bookiraj Ajd' i ti ×

07.03.2006., utorak

Ovaj tjedan dobitna 13

Vesela vijest za sve Zagrepčane i njihove goste, s ciljem da poveća broj putnika Zagrebački električni tramvaj pokrenuo je igru na sreću - Putničku lutriju. Cilj igre je otkriti dobitni tramvaj, poništiti kartu i napraviti jedan krug po Zagrebu da vidite koliko sreće imate u životu.
Istina je, ne možete izgubiti, jer u ovoj igri svi dobivaju. Utješni dobitnik je svaki putnik koji preživi vožnju, a pravi je sretnik onaj koji nakon isklizavanja tramvaja iz tračnica, slomljenog vrata, ruku i nogu, stigne na vrijeme od osiguranja naplatiti dobitak.
Karta stoji 6,5 kuna, ali ako kupite dnevnu, mjesečnu ili godišnju kartu dobit ćete popust.
Ovaj tjedan dobitan je bio tramvaj broj 13 na križanju Vukovarske i Držićeve, a nagrade su od 70.000 do milijun kuna. Čestitamo dobitnicima!

Napomena: Iskakanje iz tramvaja, guranje glave i ruku kroz prozor, te ležanje na tračnicama u iščekivanju da vas tramvaj zgazi se ne računa tvrde pravnici ZET-a.

Više o tome: Večernji list, Jutarnji list

× 09:53 × 2 komentara × Komentiraj × Ispiši × Na vrh × ______________ × Linkaj članak × Bookiraj Ajd' i ti ×

30.10.2005., nedjelja

brlup...

:)
× 13:05 × 2 komentara × Komentiraj × Ispiši × Na vrh × ______________ × Linkaj članak × Bookiraj Ajd' i ti ×

17.08.2005., srijeda

Ljetni vicevi...

Što je brzina svjetlosti?
Kad baka vidi slobodno mjesto u tramvaju!

Zašto se jezici zovu 'materinji'?
Zato jer očevi rijetko dolaze do riječi!

Dođe žena do svećenika s krletkom u kojoj su dvije papige.
- 'Oče, pomozite! Moje dvije ženske papigice znaju reći samo: Zdravo, mi smo kurve. Želite li se malo zabaviti?'
Svećenik odgovori:
- 'Ne brinite! Imam dva muška papagaja koja sam učio da proučavaju Bibliju i mole se bogu.'
Ostavi svećenik papige kod svojih papagaja, kad jedna od ženskih izgovori:
- 'Zdravo, mi smo kurve. Želite li se malo zabaviti?'
Na to će jedan od papagaja:
- 'Možeš skloniti Bibliju, molitve su nam uslišane!'

Razgovaraju dva crva...
- 'Što si tako veseo?'
- 'Punica mi otišla na pecanje!'

× 22:24 × 4 komentara × Komentiraj × Ispiši × Na vrh × ______________ × Linkaj članak × Bookiraj Ajd' i ti ×

12.05.2005., četvrtak

Zašto sam umjetnost zavolio više od birtije!

Pored Zagreba, u selu Ščitarjevo nalaze se ostaci rimskog grada Andautonie. Ruine su mjestimično otkopane, a prostiru se kilometar u dužinu i pola kilometra u širinu. Uistinu velik grad za rimsko doba! No, dok je nekadašnja Andautonia imala knjižnice, terme i hramove, današnje Ščitarjevo ima – dvije birtije.
Naravno, birtija je jedini pravi hrvatski biznis! Kako i ne bi bio? Vođenje birtije ne zahtjeva nikakvo obrazovanje, a ni tijekom vremena ne morate učiti o tom poslu, jer se birtije ne osuvremenjuju. K tome, možete zaposliti konobarice za sitniš i seks, te zarađivati sa strane prodajući pića bez računa.
Naša se vlada uz to pobrinula da birtiju od sada možete otvoriti vrlo hitroTM na šalteru Fine. No, to samo znači da ćete puno hitrije početi plaćati nemali porez za svoj novi biznis i ništa drugo! Nisu se, naime, ugledali na Norvežane koji su ukinuli porez na striptiz tumačeći to činjenicom da je striptiz umjetnost, te tako potaknuli razvoj te gospodarske grane. To je pak meni dalo ideju za biznis.
Ja sam drugačiji! Ja ne želim otvoriti birtiju kao svi, ja želim otvoriti striptiz bar! To bi bilo mjesto odakle bi se širila umjetnost na sve strane. Ulaznice bi bile povoljne, jer želim da se mladež kulturno uzdiže, a uz to se nadam ukidanju PDV-a na tu vrstu umjetnosti.
Drugačiji sam i po tome što je za vođenje umjetničkog bara potrebno veliko obrazovanje. Moram, naime, biti vrhunski poznavalac umjetnosti, jer mi posao ovisi o tome da znam prepoznati talentiranu umjetnicu od one koja to nije, te da znam ocijeniti kvalitetu njenog nastupa. Već sam odabrao koju bi umjetnicu želio prvu angažirati – Jessicu Albu – s predstavom «Kako bokovi pomažu u rješavanju egzistencijalnih problema?!».
Kao što vidite - to se zove evolucija! Možda kroz par desetljeća otvorim i neku book-birtiju ili pak termalnu-birtiju… mogućnosti je bezbroj. Glavno da sam poduzetnik!

× 16:12 × 10 komentara × Komentiraj × Ispiši × Na vrh × ______________ × Linkaj članak × Bookiraj Ajd' i ti ×

10.05.2005., utorak

Tri puta protrljaj Fifija

Da li vas je ikad bolio mozak? Razmislite! Gotovo sigurno nije. Mozak, naime, nikoga ne boli. Obično vas boli glava, zubi, vilica, oči, nos, sinusi… Što vam to govori?! S jedne strane glavu imamo svi - i ptice, psi, ribe, magarci, majmuni, svinje, zmije pa čak i insekti. S druge strane mozak… hmm, to je već druga priča! Iako nas mozak nikada ne boli, onako doslovno, ponekad bi nas uistinu trebao zaboliti, onako tupo i prokleto jako.
Mislim da je mene danas upravo tako zabolio moj mozak kad sam pročitao da su njemački znanstvenici otkrili da druženje sa životinjama jača samopouzdanje, smanjuje kile, pomaže razvitku druželjubivosti i hrabrosti. I to je to!
Mozak me zapravo još uvijek boli, jer me je strah kakve će posljedice imati takvo otkriće. Primjerice, do ljeta će se sigurno pojaviti Fifi dijeta. To je ona po kojoj ako svaki dan 3 puta protrljaš dlanom po Fifiju (ošišanoj francuskoj pudlici) za mjesec dana trljanja izgubiš 9 kila. Vjerujem da će ta dijeta biti izuzetno popularna! Prvo stoga što Fifi nije samo pomagalo za mršavljenje nego usput jača žensko samopouzdanje. Fifi je izvrstan način da se žene zaštitite od muškaraca. Ja bih, primjerice, prvi pobjegao od žene koja tako nešto nosi pod rukom. Nadalje, Fifi dijeta je vrlo praktična. Ukoliko Fifija ne protrljate ujutro, možete ga ponijeti sa sobom i trljat ga u tramvaju, autobusu, školi ili na radnom mjestu. Konačno, uz sve te popratne koristi, neće uopće biti važno da li «Fifi dijeta» donosi rezultate.
Nakon što Fifi dijeta postane jako popularna, pojavit će se biser koji će napraviti istraživanje koje neće financirati NJuuP (Njemačka udruga uzgajivača Pasa), već MoŠvS (Muška organizacija za Što više Seksa). Rezultate ovog istraživanja također neće biti teško pogoditi. Da, nastat će Quickie dijeta. To je ona po kojoj ukoliko se u toku jednog mjeseca tri puta dnevno protrljate sa svojom boljom polovicom, izgubit ćete 9,1 kilu. Popratni efekti te dijete već su dugo poznati. Samopouzdanje će vam ojačati vaša bolja polovica laskajući vam u nadi da se nikada nećete skinuti s te dijete. Zbog boljeg raspoloženja postat ćete druželjubljiviji, a sve to skupa proizvest će od vas hrabriju osobu te vam na kraju neće biti važno da li ta dijeta donosi rezultate.
Pitate se nakon svega ovoga zašto me boli mozak? Zato što su obje navedene dijete kao i istraživanja na kojima počivaju samo prozirni oblici prodaje. Pogotovo me pri tome smeta «Quickie dijeta»!!! Pitam se tko bi normalan mogao mjesec dana izdržati trljanje 3 puta dnevno a da pri tome ne uzima barem 3 energetska napitka dnevno od koja bi se zdebljao htio-nehtio?
Samo Bender. Možda.

× 15:00 × 7 komentara × Komentiraj × Ispiši × Na vrh × ______________ × Linkaj članak × Bookiraj Ajd' i ti ×

07.05.2005., subota

Iz njedra pa u rebra

Da bi uistinu postali dio Zapada u Hrvatsku moramo uvesti neke zapadnjačke principe. Budući da je najbolji način uvođenja takvih principa igra, a s obzirom da svi znamo da se igrati najbolje znaju djeca, vrijeme je da svu djecu poučimo jednoj pravoj zapadnjačkoj igri.

Naziv igre: Iz njedra pa u rebra
Pravila: Potrebno je imati jednog igrača koji glumi lovinu i tim od barem četiri igrača koji glume lovce. Igrači bacaju kockicu, a onaj koji dobije najmanji broj je lovina. Igra se igra u šumi, daleko od drugih ljudi. Lovina trči po šumi, a lovci je love. Kad je ulove, prvo viču - 'Iz njedra pa u rebra' - a potom se obruše na lovinu. Sve je dopušteno – vezanje ruku i nogu, cipelarenje, gušenje, mlaćenje štapom, rezbarenje nožem po koži, gašenje čikova na koži… - jer to je ipak igra! Cilj je pokazati lovini da nema kud zbrisati i pri tome se dobro zabaviti.
Upozorenje: Iako igra nije u potpunosti legalna, objasnite djeci da zbog nedostatka morala u lijepoj našoj imaju veliku šansu da kao lovci neće biti kažnjeni.
Edukativna vrijednost igre: Kroz igranje ove igre djeca uče način na koji funkcionira pravda u lijepoj našoj i stječu korisno iskustvo koje će im pomoći da se snađu u svakoj situaciji. Primjerice, kad ih neka bezobrazna starica zamoli da joj se ustanu u tramvaju ili autobusu. Iz njedra pa u rebra - i stvar je riješena!

# # #

Slučaj «Druker» završio oslobađanjem mladića-monstruma koji je sa svojom ekipom životinjski pretukao i unakazio jednog drugog mladića. Više o tome piše Večernji list.
× 14:01 × 13 komentara × Komentiraj × Ispiši × Na vrh × ______________ × Linkaj članak × Bookiraj Ajd' i ti ×

06.05.2005., petak

Senzacionalno: pozadina kandidata Bendera

Prenosimo iz drugih medija:
«Kandidat za lokalne izbore Bender B. Rodriguez nije onakav kakvim se čini. Nakon što su naše novine nedavno otkrile da se ispod uglancane i blještave karoserije odvijaju masni i prljavi procesi, sada vam otkrivamo cijelu priču.
Bender, koje je prema jednoj teoriji napravljen u tajvanskoj tvornici robota za čišćenje smeća blizak je sa svim slojevima društva. Odrastao je u predgrađima velikim američkih gradova. Tamo je upoznao život u svom najsurovijem obliku. Za pretpostaviti je da je to bio razlog što je nakon američko-hrvatskog programa razmjene robota za čišćenje smeća odlučio zatražiti domovnicu.
Prvih nekoliko godina u Hrvatskoj nisu mu cvale ruže. No, nije ni čudo! Bilo je to razdoblje saniranja velikog smetlišta Jakuševac. Ipak, nitko nije predvidio da će Bender u potrazi za promjenom, potražiti i promjenu svog zanimanja. Prvo je počeo raditi kao izbacivač u noćnim klubovima, potom je prešao u voditelja uspješne kreditne zadruge, da bi već nakon tri mjeseca svoje nove karijere postao vlasnik velikog privatiziranog poduzeća. Nije u potpunosti jasno što je sve Bender radio u međuvremenu, ali eto, danas je političar.»

# # #


Hrvatskoj prijete teroristi! Pismo u kojem se prijeti terorističkim napadima po Hrvatskoj navodno su primili RTL i HTV. Zanimljivo! Baš u vrijeme pred izbore. Evo, još jedne zanimljivosti. Indeks opasnosti od terorističkih napada u SAD-u poraste pred svake izbore. U Kanadi pak, koja je također članica antiterorističke koalicije, ništa. Cijelo vrijeme mirno i sunčano. Zanimljivo!

× 13:05 × 4 komentara × Komentiraj × Ispiši × Na vrh × ______________ × Linkaj članak × Bookiraj Ajd' i ti ×

05.05.2005., četvrtak

Evo zašto političari ne bi smjeli pisati blogove!

Vesna Pusić je otvorila svoj blog. Baš sam presretan zbog nje i njenog PR tima! Tri put hura! Šteta je samo što joj nitko nije objasnio što je blog. Sterilno i bezosjećajno nabrajanje što je sve radila u toku dana me uistinu ne zanima, a vjerujem da tako misli većina blogera!
Biser svih bisera u tom pogledu je post koji je Vesna P. objavila za 1. svibanj. U tom postu piše da je protokolarno odradila sve svoj obaveze – ili kako to ona sama navodi – 'u ulozi'. (Je li to priznanje načina na koji političari funkcioniraju? Ne znam. Možda joj je pobjeglo… Tko bi znao.)
U jednom kasnijem postu navodi da je imala dilema oko otvaranja bloga. Hmmm… Pa možda je i trebala imati tu dilemu, a ako ne ona, onda barem njen PR tim koju je pustio da piše što uistinu misli. No, u jednoj stvari Vesna P. ima pravo - blog otkriva karakter osobe. Njen je razotkriven!

p.s. Da ne bi bilo zabune. Ja nisam u nikakvoj stranci i nemam favorite na izborima. No, volio bih vidjeti liberalne, mlade i školovane ljude s konkretnim idejama. Nažalost, kao i sve ostale želje i ova će se možda ostvariti tek u nekoj daljnjoj budućnosti… Nadam se!

× 19:21 × 0 komentara × Komentiraj × Ispiši × Na vrh × ______________ × Linkaj članak × Bookiraj Ajd' i ti ×

03.05.2005., utorak

Tri medijska projekta koja su promijenila Hrvatsku

Zlikavci (HTV) – vratili humor na male ekrane
24 sata – vratio moralnu kritiku u tiskovne medije
Milićev dnevnik (HTV) – vratio smisao dnevniku


× 16:59 × 5 komentara × Komentiraj × Ispiši × Na vrh × ______________ × Linkaj članak × Bookiraj Ajd' i ti ×

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se