Agent nula

četvrtak, 07.12.2006.

Premijera mog trash filma!

Agent nula

Dugo očekivana premijera i jedino prikazivanje mog kvaziuspješnog ekonomsko-sportsko-špijunskog trash spektakla "Umri marketinški 1" bit će u SUBOTU 9.12.2006. U KINU EUROPA u 23:15.

Pozivam sve blogere koji vole loš... pardon... dobar trash film (hm? oksimoron? mater ti je moron) da slobodno dođu. Ulaz je besplatan. Ako netko ima crveni tepih, može se javiti i prije subote :)

A za one koji se pitaju koja je radnja filma:

Teroristi iz poznatog sinjsko-arapskog koncerna ALKA IDE došli su u Hrvatsku kako bi osnovali osiguravajuće društvo ALKA jEDAn. Njihov plan je jednostavan i ubojit poput breskve: ponudit će turbojeftina osiguranja, pokupiti novac od osiguranika, a potom cijelu Hrvatsku uništiti u terorističkom napadu. S obzirom da u ugovoru za njihova osiguranja piše kako ne isplaćuju ništa u slučaju terorističkog napada, moći će se mirno pokupiti sa svim skupljenim novcem.

Ono na što ne računaju je najbolji hrvatski tajni agent - agent nula, koji će po uputama ministra obrane pokušati doznati detalje njihovog marketinškog plana i spasiti svijet još jednom, po prvi put.

Sigurno se sjećate gdje ste bili kad ste doznali da su twin towersi srušeni. Dođite na premijeru i sigurno nećete zaboraviti gdje ste bili kad je ovaj jedinstveni film prikazan. U kinu.

- 00:18 - Komentari (2) - Isprintaj - #