19.08.2005., petak

e jel se može objaviti blog bez naslova, jer mi se fakat neda izmišljati svaki put novi naslov

podnaslov:
Mr. & Mrs. Smith

Baš je bio jučer dobar dan, onak baš sam uživao, na poslu nisam ništa, ali baš ništa pod milim bogom napravio, samo sam se ko guma za žvakanje rastezao po okolo cijeli dan, radio bio šta osim onoga kaj moram, svima drugima pomagao, visio po netu, btw. svakave se gluposti nađu na netu ako si previše na njemu :)

onda sam morao odpeljati laptop na servis, jer se đubre nije regiralao na nijedan moji podražaj. Ja sam mu draškao onaj gumb za paljenje a ono nikakve reakcije, hm zašto mi se to čini poznato od nekud?

pa dragu skupiti, opet je potrošila 150 kn u DM-u, života joj čelavoga, a rekla je da ide kupiti samo zubnu pastu i gumice za kosu, dajte mi objasnite vi žene, kako to kada god žena uđe u DM nemože izači van bez računa od minimalno 100 kn, šta je to toliko magično da kada se uđe u DM da se mora jednostavno kupiti, kupiti, kupiti i još samo jednu stvar kupiti?

ajde dobro zaboravimo Dm, onda sam jurio doma pojest nešto i otuširati se, jer smo za navečer zakazali double date, sa frednom i
njegovom "frendicom" i išli gledati Mr. & Mrs. Smith. Neznam koliko sam puta čuo od ekipe koja je gledala film na DIVx-u da je film katastrofa, pa sam več unaprijed brijao da ču popizditi u kinu, ali na moje iznenađenje film je genijalan..... da ponovimo ovo GENIJALAN, i nije me baš previše briga kaj netko drugi misli.

Angelina i Brad, tolko dobro glume zajedno, jednostavno super prirodno izgledaju nekako tako, kaj ja znam, i nema puno glumatanja u filmu, sve igleda nekako prirodno, real life. Ima dosta dobrih fora, neke su sa foršpana, a neke nisu. Ono kaj je najvažnije film nije neka 52 reciklaža, i večina fora koje su u filmu, su nove, tako reči prvi put viđene. Gledaš film 2 sata nit ne skužiš da je tolko vremena prošlo, samo gledaš i gledaš i još bi. Netreba spomminjati da ja dodatan veliki plus filmu Angelina, koja u nekim scenama ne da dobro izgleda nego izgleda doooooobro.

Tako da sam ja veliki problem imao kada sam izašao iz kina, prvo bio sam napaljen cijeli dan i onda se draga obukla jako jako dobro, i namirisala i tako, pa onda je ova u korzetima skakala po ekranu i šta ti ja znam, pa me onda draga opet dražila cijeli film ( kakvo je to zločesto pokvareno stvorenje) preko hlača, tako da bi mi kad smo došli doma samo rekla ja sam umorna i bla bla bla. Joj kako to voli raditi dražiti i paliti i onda samo odjeb, ali payback is a bitch :)))
- 09:15 - Komentari (4) - Isprintaj - #

18.08.2005., četvrtak

em ti dosade

Ja na poslu, više tijelom nego duhom, duh mi je ispod deke doma u krevetu. Šefa mi na godišnjem tako da je u firmi raspašoj, ja imam tonu posla, a neda mi se ništa raditi, rađe svima ostalima pomažem i sređujem njihove gluposti, nego da se primim hrpe animacija koje moram napraviti.

Zasto je uvijek tako, kada nema nikoga da te gleda koliko si napravio da uvijek najviše zabušavš. Sada da mi je shefe ovdje bi se sve prašilo koliko bi brzo radio, ali njega nema so scroo work!!
Ovak to ide kada se dode u ured:
9:00 novine
9:30 index.hr
9:45 vidilab.com
10:00 blog.hr
10:30 ako daj bože neko napiše nešto novo ovak rano ujutro -> iskrica.com
11:00 smokva.com

i u pol dvanaest može se kao početi nešto raditi, ali jebiga nebi to bilo to, da se opet ne krade vrijeme na sve strane, jer je FireFox cijelo vrijeme u pozadini upaljen i samo čeka da se nešto novo pojavi, pa da se može iči vidjeti kaj je pak sad to...
Sigurno shefe proklinje dan kada je uveo stalnu vezu :)) jer mi svi to jako obilato koristimo.

A onda se još pametnjaković u jednoj informatičkoj firmi, sijeti postaviti firewall prije nego ode na godišnji u nadi da če nas sve to sprijčiti da ne surfamo. A što je najbolje ja nemogu raditi to kaj moram, ak mi firewall uključen, zato tri klika i ajde bok zaštita.

Ja se vračam surfanju, moram ići vidjeti ko mi piše porukice, kada več tu nitko se ne javlja :P
- 10:50 - Komentari (2) - Isprintaj - #

16.08.2005., utorak

skračena verzija

ajde da vidimo da li ja jos znam pisati po tastaturi...

prošlo je uh piih vremena od zadnje javljanja, pa če sada da bude skarčena jedna verzija događaja

uglavnom sve je dobro što se dobro svrši,
šta češ skračenije od toga :)

evo baš u zadnje vrijeme sam imao volje da nešto pišem, pa evo pišem, tj. uglavnom baljezgam ali bit če nešto od svega toga...

Jučer sam baš došao sa mora, ono produženi vikend i sve, puno para ode na taj produženi vikend, dovraga i bestraga, ali se to čisto solidno isplatilo, dobra zajebancija još bolja hrana, malo živciranja i puno seksa, idealna kombinacija, čak je i vrijeme bilo ok, osim u pon, majku mu pohabanu, pa šta nije moglo još jedan dan izdržati, nego ja moram tu imati nevere, tornada, tuče veličine omanje lubenice, kišu i sve ostale moguče i nemoguče pizdarije, a ti lijepo vozi po tome :), a jos imas u auto nekoga tko se boji iznad 100, pa smrdljivoga mu miša.

Ali moram priznati vozio sam se po ograničenjima, instina za volju ne baš dobrovoljno, jer svaki put kad bi ja prek ograničenja ( a s obzirom da pada kiša ono je 80) draga bi samo pokazala prstom, aj bi mahnuo repom, al sam zdresiran :)

Šta če izgledala je tak dobro, kad si je tutunula slušalice na uši i slušala muziku, (meni radio prebacila na jedan zvučnik onaj s lijeve strane kod vozača i stišala tak da joj što manje smeta), i usput još demonstrirala svoje vokalne sposobnosti :) i lamatala rukama ko onaj lik kaj se snimio kak pjeva i kerevlji se na Dragosta Din Tei.

a s obzirom da ja trenutno naporno radim, jednostavno se pretrgavam od posla, moram da nastavim sa time, jer če šef da me bije...
- 11:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

< kolovoz, 2005  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Zbrda i zdola:)

Sve sto se trenutno dogada i zbiva, a imam volju o tome pisati...
i ispucavnje svih mogucih i nemogucih frustracija koje imam...

Ako mi imate nesto za reći javite se na
• Mail: afterburn@net.hr
• ICQ: 331659208
• Iskrica: afterburn