16.08.2005., utorak

skračena verzija

ajde da vidimo da li ja jos znam pisati po tastaturi...

prošlo je uh piih vremena od zadnje javljanja, pa če sada da bude skarčena jedna verzija događaja

uglavnom sve je dobro što se dobro svrši,
šta češ skračenije od toga :)

evo baš u zadnje vrijeme sam imao volje da nešto pišem, pa evo pišem, tj. uglavnom baljezgam ali bit če nešto od svega toga...

Jučer sam baš došao sa mora, ono produženi vikend i sve, puno para ode na taj produženi vikend, dovraga i bestraga, ali se to čisto solidno isplatilo, dobra zajebancija još bolja hrana, malo živciranja i puno seksa, idealna kombinacija, čak je i vrijeme bilo ok, osim u pon, majku mu pohabanu, pa šta nije moglo još jedan dan izdržati, nego ja moram tu imati nevere, tornada, tuče veličine omanje lubenice, kišu i sve ostale moguče i nemoguče pizdarije, a ti lijepo vozi po tome :), a jos imas u auto nekoga tko se boji iznad 100, pa smrdljivoga mu miša.

Ali moram priznati vozio sam se po ograničenjima, instina za volju ne baš dobrovoljno, jer svaki put kad bi ja prek ograničenja ( a s obzirom da pada kiša ono je 80) draga bi samo pokazala prstom, aj bi mahnuo repom, al sam zdresiran :)

Šta če izgledala je tak dobro, kad si je tutunula slušalice na uši i slušala muziku, (meni radio prebacila na jedan zvučnik onaj s lijeve strane kod vozača i stišala tak da joj što manje smeta), i usput još demonstrirala svoje vokalne sposobnosti :) i lamatala rukama ko onaj lik kaj se snimio kak pjeva i kerevlji se na Dragosta Din Tei.

a s obzirom da ja trenutno naporno radim, jednostavno se pretrgavam od posla, moram da nastavim sa time, jer če šef da me bije...
- 11:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

< kolovoz, 2005  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Zbrda i zdola:)

Sve sto se trenutno dogada i zbiva, a imam volju o tome pisati...
i ispucavnje svih mogucih i nemogucih frustracija koje imam...

Ako mi imate nesto za reći javite se na
• Mail: afterburn@net.hr
• ICQ: 331659208
• Iskrica: afterburn