19.12.2004., nedjelja

naslova danas nema

ali biti ce ga sljedeci put :)))

izgleda da je dosao kraj vikendu, makar ja nebi da je kraj, ja bi da se jos danas ponovi petak i subota :)))) onda moze biti kraj vikenda....

petak i subota di da pocnem :))) petak i subota su bili zakon.... petak sam trebao ici na Vodafone Live! Global Party ili kak se vec to zove sa Cupavicom, ali nisam isao, nikamo nam se nije islo po toj hladnoci, pa smo se dogovorili da ostanemo unutra na toplome, nego sam se dogovorio sa Cupavicom da dode do mene doma, pa cemo posuditi neki film, pogledati ga malo se zabaviti i tako, nista pametnog nije trebalo biti...

ali naravno nekaj je bilo u petak... posudili "21 gram" gledali smo film ravno jedno 5 min, prije nego smo zakljucili da film bas i nije neki, zapravo film je mood killer :)) tako da to nismo gledali, nego smo se bacili na big brother, vidjeti tko je ispao, a onda smo se bacili na :))))))

uglavnom poceli smo se pipkati i tako svasta nesto malo :)))) i nesto puno :)))))))) dalje od pipkanja nismo isli cijeli vikend, ali i to je bilo super i jako dobro :))

Cupavica koliko god da je cupava je isto tako i zgodna i ima jako ali jako dobro tijelo kojeg se iz nekog razloga malo srami pokazati :))) ali takva guzica se ne srece cesto :))) a kao sto rekoh budale imaju srece :)) pa je meni sjekira u med pala :))
cura se pravi onako dobra i inocent, ali brijem da negdje onako u njoj cuci jedan mali vrag, koji samo ceka da ga se oslobodi :))) koji samo hoce se malo pokazati... i da bu se onda pretvorila u totalno onak kinky, preverzno ali istovremeno i nevjerovatno slatko bice sa prekrasnim plavim ocima :))))

a sta je nabolje od svega i jucer i prekjucer... na kraju svega tog pipkanja itd. smo zavrsili samo mazeci se ispod popluna onako u zagrljaju :))

jednom rijecju mrak :))))

ps. htio bi da se to i danas ponovi/nastavi, ali brijem da ce cura ako ju danas opet pozovem misliti da ju napastujem :)))) i da sam neki manijak :)))))
- 14:12 - Komentari (4) - Isprintaj - #

< prosinac, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Zbrda i zdola:)

Sve sto se trenutno dogada i zbiva, a imam volju o tome pisati...
i ispucavnje svih mogucih i nemogucih frustracija koje imam...

Ako mi imate nesto za reći javite se na
• Mail: afterburn@net.hr
• ICQ: 331659208
• Iskrica: afterburn