Afrine mudrolije

četvrtak, 26.05.2016.

Kako nas je ZA & PROTIV podijelilo

Gledam neki dan jednu frendicu kako je nešto lajkala na Fejsu o tome ONA GLASA PROTIV. Imam na Fejsu ekipe koja je ZA & ona koja je PROTIV. A ja da kažem odmah na početku kako nisam ni za jedno i kako nas je oboje podijelilo!!!

Jeste li se pitali zašto ima danas sve više frajera koji su ZA, a ne žele biti u službenoj vezi/braku s majkom svog djeteta??? Kako oni mogu biti ZA, a očekuju da će najveći dio brige o djetetu prepustiti djetetovoj majci s kojom ionako ne žele ženiti/ biti u ozbiljnoj vezi s njom??? Kaj su ti frajeri fakat toliko pošandrcali da misle da će ženi biti dosta 1000 - 1500 kn alimentacije da odluči roditi dijete??? Dragi moji, pa koja to glupača u Hrvatskoj odluči roditi dijete samo zbog alimentacije od 1000 - 1500 kn??? Nadam se da nijedna žena ne pristaje na to. Nadam se.Nije samo stvar u maloj alimentaciji... Ima tu još nešto. Rastavljene žene s djetetom / djecom nisu poželjna roba na tržištu, ugrubo rečeno. Znam da tu ima i rastavljenih žena i nije mi namjera vrijeđati nikog... Sama znam da se i meni može takvo nešto desiti, nisam blesava. I većina muškaraca kasnije ( ne svi naravno ) doživljavaju rastavljene žene samo za zabavu... Ne pričam o Severini koja si je mogla priuštiti i isprobavanja raznih Bananko banana i dijete iz prethodne veze pa sad službeni brak. Već sam pisala da su pravila za siromašne/niži srednji stalež & viši srednji/bogataški stalež totalno drugačija pa neću sad o tome... Pričam o prosječnim Hrvaticama, a one same spadaju u siromašni/niži srednji stalež. Jedino možda ako su ljepše izgledom bi se moglo naći nešto ozbiljnije za njih. Ukoliko imaju kredit iz prethodnog braka, sad žive u unajmljenom stanu... Većini frajera nisu zanimljive. Čak ni rastavljenim ( jer rastavljeni frajeri s djecom iz prethodnog braka imaju manju želju za ponovnim brakom nego rastavljene žene s djecom), a kamoli slobodnom frajeru bez djece. Takav će se radije baviti svojim nećacima/nećakinjama. Dok će njegova fuck frendica ( rastavljena žena s djetetom/djecom) liti suze... Zbog njega ukoliko je zaljubljena u njega, zbog cijele životne situacije, zbog rastave braka, zbog lošijeg financijskog stanja nakon rastave...

Biste li vi žene takvom frajeru koji se ne želi otpočetka obvezati rodili dijete uz malu alimentaciju za dijete ili biste li mu dali tavom po glavi??? Ja bih mu oči iskopala. Ok, možda ne bih ako me netko zaustavi od izljeva bijesa. :o :D A dobit ću stan od svojih nakon faksa. I vidite da opet ne bih bila samohrana majka. Bar ne otpočetka. Ako dođe do rastave, jebiga. Zašto bih ja takvom mamlazu rodila dijete uz malu alimentaciju i uz podupiranje njegovog Petar Pan sindroma??? On bi vječiti neženja bio. A kaj je s mojim životom??? Ha??? Nema toga. Ako hoćeš da ti rodim bebu, ima da se vežeš. Bar u službenu vezu i zajednički život. Bar otpočetka. A pazite. Imam bolju početnu poziciju od Hrvatice koja spada pod siromašni / niži srednji stalež. Moji imaju neko nasljedstvo, planiraju već kaj bude nakon faksa i voljni su brinuti se o svom unuku/unučici. Znate, baka - servis i to.

Lako katolička ekipa zabrijava. Lako je roditi i imati dijete ukoliko imaš potporu svojih roditelja, zajednice, muža uz sebe koji ti emocionalno i novčano pomaže. Ali nisu sve cure/žene te sreće. Dapače, sve manje u Hrvatskoj žena je takve sreće.

I da ne bi bilo da zagovaram apsolutni pobačaj i da smatram da je to sasvim ok... Ne, no shvaćam da ne možete nijednoj ženi nametnuti da rodi. Sama bih pobacila u slučaju silovanja vjerojatno i možda u gore navedenom slučaju kad frajer ne želi ništa ozbiljno i fura svoj Petar Pan sindrom uz malu alimentaciju. I to drugo vjerojatno kao mlada cura. Da sam u drugoj polovici tridesetih i da mi je to prvo ili drugo dijete vjerojatno ne bih radila pobačaj u takvom slučaju.

Pozdrav,
Afro

26.05.2016. u 17:13 • 28 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



  svibanj, 2016 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Studeni 2019 (1)
Listopad 2019 (1)
Rujan 2019 (2)
Lipanj 2018 (1)
Veljača 2018 (1)
Prosinac 2017 (1)
Studeni 2017 (2)
Listopad 2017 (2)
Kolovoz 2017 (1)
Ožujak 2017 (1)
Siječanj 2017 (3)
Prosinac 2016 (2)
Listopad 2016 (1)
Lipanj 2016 (1)
Svibanj 2016 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Afro Dita ( forum.hr )

Afro Dita ( Croportal Novi )

Afro Dita ( Žene - CP )

Afro Dita ( forum.roda.hr )



Hit Web Stats

Linkovi