28.05.2007.

NORIJADA - gotova :(

jebiga i to je proslo, mal sam zakasnio s postom posto sam i slike htjeo stavit, al me ripa zajebo, dao je curi aparat i nisam mogo uzet slike..
anyway....norijada je bila do jaja!! ovaj prosli tjedan provod mog zivota (za sad)..
znate kako je, anarhija, zajebancija, cuganje i sve sto ide uz to party...
ali moram pohvalit dragog nam marka(ripa) sto je biJo nas kolovodja i podizo nas je, jer smo u banani ako nitko e pokrene "vlakic"...ali brate kad ga pokrene nemos to zaustavit da ga jebes rofl.
brijem da smo bili najjaci, kako neki kazu cool. ostali isto, bekani okrenuli prase iza skole, ovim putem pozdrav i njima, svaka cast... sa svima sam se druziJo, cugo, sprdo se, pjevo...ma nes prejebeno...
koncert je biJo jeben, bas onak kako meni odgovara..afirmirali se neki novi bendovi, pozdravljam The Karambol-ce i ostale svaka im cast... svaka cast i renki na otpjevanoj pjesmi... mogu rec da je karambol bio do jaja, prvi put ih cujem live, siguran sam ne i posljednji, divljo sam sa svojim, kasnije sa darijom i mateom(pozdrav i njima), a septicu sam sluso iz daleka(pozdrav anitiwink)..
u cetvrtak i petak smo se kupali u bosutu u centru...recite vi sta ocete al voda je do jaja, i najvaznije ne smrdi...
sve je proslo u najboljem redu, osim par incidenata u parku proteklih dana prije petka..
za kraj pozdrav svim mojim cekanima, tehnicarima, sumarima, "doktorima", gimnazijalcima, sup(ov)cima, poljoprivrednicima i ostalim maturantima diljem hrvatske. HVALA za ovako nes, neponovljivo(nazalost)

ovo cu potkrijepit i slikama u narednim danima, kad mi markan donese...

PoZz zujo

- 21:34 - Komentari (15) - Isprintaj - # -

<< Arhiva >>