Luis Fabiano i Adebayor alternative Džeki

četvrtak , 25.06.2009.

Image Hosted by ImageShack.us

Iako Wolfsburg stoji kod tvrdnje kako Edin Džeko nije na prodaju, u Milanu ne odustaju. Ipak, imaju alternativu i u slučaju da ne uspiju dovesti Džeku, pokušat će angažirati nekog drugog napadača.

Edin Džeko je jedan od hitova ovog prijelaznog roka. Sjajnom sezonom s Wolfsburgom postao je jedan od najtraženijih svjetskih napadača, a nakon interesa mnogih klubova i odbijanja od strane Wolfsburga, u igri je ostao tek Milan.

No Milanezi ne odustaju tako lako, posebice nakon što je Džeko izrazio želju za dolaskom i potpisao svojevrsni predugovor čime garantira kako će nakon Wolfsburga njegov sljedeći klub biti Milan. Ove sezone ili?

"Gledamo u budućnost i naš cilj je svakako Džeko. Naravno, on je igrač Wolfsburga i oni imaju pravo zadržati ga i unatoč tome što je izrazio želju za promjenom sredine. Iz iskustva znamo kako je teško zadržati igrača koji želi otići i nadamo se kako bi ga ipak mogli dovesti", kazao je Adriano Galliani.

U Milanu ipak ne prepuštaju sve slučaju i nadi kako će Wolfsburg pustiti Džeku. Razmišljaju i o alternativnim rješenjima ukoliko napadač reprezentacije BiH ne dobije zeleno svjetlo za odlazak.

"Ako ne uspijemo dovesti Džeku, alternativa bi mogli biti Luis Fabiano iz Seville ili Emmanuel Adebayor iz Arsenala", potvrdio je Galliani.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.