Ancolotti:Ne žalim za orvim mjestom

ponedjeljak , 04.05.2009.

Image Hosted by ImageShack.us

Nogometaši Milana i dalje igraju u “petoj brzini” nižući uspjeh za uspjehom. Pobjeda protiv Catanije bila im je peta uzastopna, čime je podastrijet novi dokaz o uspješnosti u okončanju nacionalnog prvenstva.

Budući da nogometaši Intera pokazuju znakove nekonstantnosti u dobrim rezultatima, trener Milana Carlo Ancelotti upitan je može li se njegov klub umiješati u borbu za naslov prvaka.

"Jedino o čemu vodimo brigu jest kako udaljiti četvrtoplasiranu momčad što dalje od nas. Fiorentinini igrači igraju u dobroj formi, pa su nam potrebna još četiri boda iz sljedećih četiriju utakmica. To je ono što nas zanima, ne vodeći Inter. Moramo biti realni" - tvrdi Ancelotti, čija je momčad kroz prvenstvo sakupila 70 bodova, sedam manje od vodećeg gradskog rivala.

Ujedno imaju četiri više od Juventusa na trećem mjestu, posljednjem koje direktno vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Fiorentinini nogometaši sakupili su 61 bod i, kako sada stvari stoje, igrat će u kvalifikacijama elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

"Igramo dobro u posljednje vrijeme, ali ne žalim ni za čime. Teško nam je bilo cijele se sezone boriti s ozljedama" - objasnio je Ancelotti zbog čega je Inter uvjerljivo vodeći na ljestvici Serije A.

Unatoč dojmljivim igrama Milana, talijanskim medijima i dalje je zanimljiva priča o Ancelottiju u Chelseaju. Nastavljaju tvrditi da će strateg drugoplasirane momčadi prvenstva krajem sezone mahnuti klubu u kojem radi i otisnuti se prema Londonu.

Nove argumente u priči navodno im je ponudio sam vlasnik Premierligaša Roman Abramovič, čija je jahta viđena kod sicilijanskog gradića Taormine. Budući da je Milan u nedjelju igrao kod Catanije, poveznica je bilo i više nego dovoljno.

"To je baš ono što mi sada treba. Pretpostavljam i da će poslati helikopter po mene." - nasmijao se Ancelotti.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.