Tognaccini:Ronaldihno nije nespreman

petak , 01.05.2009.

Image Hosted by ImageShack.us

Unatoč što je imao zavidan start u sezonu, Milanov Brazilac Ronaldinho kliznuo je na klupu momčadi, što svakako potencira priče o njegovom odlasku iz kluba sa San Sira.

Spočitava se Ronaldinhu fizička pripremljenost, te se tvrdi da nekada najbolji nogometaš svijeta ne ulaže dovoljno u sebe, već utakmice igra na mahove bazirajući ih na genijalnosti koja ga je svojedobno promovirala u idola generacije.

Jedan od onih koji tvrde da u Ronaldinhovoj fizičkoj spremi za igru nema ničega dvojbenoga što bi ga sprečavalo u igrama za “rossonere” jest fitness trener Daniele Tognaccini.

"Spremniji je sada u odnosu na vrijeme kada je postizao pogotke i dijelio asistencije. Možda bi trebao pronaći balans koji su njegovi suigrači već pronašli, jer došao je u Italiju gdje se igra drugačiji nogomet od onoga na koji je navikao" - tvrdi Tognaccini.

"Teško mi je to objasniti jer mnogo toga ovisi o nastupu nogometaša. Ono što mogu reći jest tek da s pripremljenošću tijela za napore on nema nikakvih problema, to ga sigurno ne zadržava" - zaključio je.

Ronaldinho je za Milan startao u tek 16 utakmica, a postigao je osam pogodaka u sezoni.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.