Milan-Palermo 3:0

nedjelja , 26.04.2009.

Image Hosted by ImageShack.us

U sklopu 33. kola talijanske Serie A Milan je na San Siru pobjedio ekipu Palerma s uvjerljivih 3-0. Na teškim kišnim uvjetima dva pogotka iz jedanaesteraca je zabio Kaka', a jedan je pridodao Pippo Inzaghi. Milan je sada nanizao četiri pobjede, a to će pokušati i produžiti u sljedećem kolu kada gostuju kod Catanie.

Za rossonere danas nije mogao igrati Pato, koji se nije potpuno oporavio od ozljede iz prošlog kola. Ipak, umjesto najavljivanog Ronaldinha vrh napada zajedno sa Inzaghijem i Kakom činio je Seedorf. Što se tiče obrane, centralni dio su pokrivali vrlo dobro Favalli i Maldini, a bočne pozicije zauzeli Zambrotta i odlični Flamini.

Već u desetoj minuti rezultatsku neizvjesnost razbio je Kaka' iz nepravedno dosuđenog jedanaesterca kada je Cassani 'faulirao' Ambrosinija. Unatoč tome poklonu od suca, Milan je bio bolja momčad cijeli susret pa je već u 19' svaku neizvjesnost uništio Inzaghi nakon krasne akcije Kake i Ambrosinija.

Milan je i dalje napadao i bio konkretniji, a cijela je priča dovršena na početku drugog poluvremena kada već požutjeli Bovo radi prekršaj na Kaki' što mu donosi crveni karton i ostavlja Palermo sa desetoricom.

Nedugo zatim raspoloženi Kaka' opet prolazi šesnaestercom a obrani gostiju ne preostaje ništa drugo nego da ga nepropisno zaustavi. Sudac ponovno, ovaj put s razlogom, pokazuje na bijelu točku odakle niti ovaj put Brazilac u redovima Milana ne griješi.

:: Milan 3:0 Palermo ::
Kaka' 10'(11m), 55'(11m), Inzaghi 19'
Milan: Dida; Flamini, Maldini, Favalli, Zambrotta; Beckham (Cardacio 78), Pirlo, Ambrosini; Kaka, Seedorf (Ronaldinho 63); Inzaghi (Shevchenko 66)
Palermo: Amelia (Ujkani 63); Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti; Migliaccio, Liverani, Nocerino (Hernandez 46); Simplicio; Cavani, Miccoli (Mchedlidze 56)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.