AC(grom)DC je HARD ROCK BLUES NA DISTORZIJI I TOČKA p.s. nisam lud zam šta pričam :-/

26.10.2006., četvrtak

DNEVNI BORAVAK?

Grga Club je sa svojim radom počeo daleke 1994.godine. Pokrenuo ga je poznati grobnički bubnjar Grga u želji da stvori prostor u kojem će se promovirati i živjeti Rock kultura.

Osim ugodne atmosfere i dobre glazbe, konstantno su se održavali koncerti kako poznatih ,tako i nepoznatih tzv. demo grupa.

Kroz godine postojanja Grga Club-a u njemu su svirali mnogi bandovi, i organizirali su se mnogi događaji.
Samo da spomenemo neke od onda poznatijih grupa koje su svirale u Grga Club-u: Zadruga, Kojoti, Valentino band, Gipss-i, Stuff, HUKS, Messerschimth,Beatles revival band , i mnogi mnogi drugi.

U sada već 11 godina postojanja kluba, organiziran je toliki broj koncerata, događaja i "veselica" da ih nismo u mogućnosti ovdje nabrojiti (a trebalo bi se i sjetiti točno svega da nekoga ne zaboravimo i ne povrijedimo :) ) .

I danas se nastavlja istim tempom, sa njegovanjem Rock kulture i izričaja!



DoDŽite na cugu......



Il na partiju biljara....



Legende u ROCKERA:

...ča ja gren svirat?



...a dobro onda!



...gdje gdje gdje gdje je JURA, ma tu je Jura!



... ''jeben ti krv isusovu, makni to aš ću ti daljinski vrit nabit''....''maaaaaaajkuuu ti jeben''



Malo mlađa ekipa!
...Hrci pazi da ti žiča na pukne!



...Ivo valjda imaš doma meda ili koju septoletu!?



...Krajno vrti svoj film@@@@@@@@



...zar stvarno je,a di je pivo?



Ali...ovo moram još jednom stavit jer kada je počeo svirat bio je balck-out!
....neopisivo jedno soliranje. Nema te država, LEGENDO!










autoputom do čavala, od čavala prema dražicama uz vlačinu po polju samo ravno i dobro bi pitati nekoga di je GRGA!

- 14:08 - Komentari (7) - Isprintaj - #

24.10.2006., utorak

Last vil!

Dok sam svirao gitaru slučajno sam dotaknuo monitor i stresla me struja i odbacilo me u ormar,i gitara pala na neku vodilicu od ormara i malo je ogrebana, sva sreća niš mi nije bilo samo sam se malo grčio 5 min, ali nisam umro to je okaj, stari veli da nije puno ampera ili volti ili neznam čega pa da imam sreće!
Jebote pa mogao sam poginut, u pičku materinu!
Pa sam našao vremena da napišem ovu oporuku ili zadnje pismo!
Oni koji nisu spomenuti o ovom pismu, ko ih jebe, ili im možda nemam ništa za ostavit!


Pazi sada ovo!
ako odaem na drugi svjet


bi aver!



I will wait you...





Ako me osobno poznate molim da ovo pročita na mom sprovodu!
Svoju gitaru ostavljam komunalnom društvu metis, a svoje pojačalo i efektor sa 2 kabela ostavljam Andreju, PC i ostale komponente koje ga sačinjavaju (skener,printer,zvučnici, tv,kamera,digitalac, dvd paljer ...) dajem svojoj sestri koja ga mora dati svojoj kćeri ili mojoj nećakinji kada krene u 1 razred! Akustičnu gitaru i štimer dajem svom bratiću Toniu, svoju kolekciju majica acdc, gunsi, motorhea, i metalica i svojih najdražih hlača i majica tj košulja pokopajte samnom, obucite sve to na mene i marte isto! Moju kolekciju neobičnih trzalica stavite mi u usta jer sam ih volio žvakat! Svojoj susjedi Jelki i njezinom mužu dajem slušalice protiv buke koje sam im trebao dati kada sam počeo svirati,ali jebi ga sada...! Fičoru iz razreda dajte sve cd-ove iz kolekcije DOKUMENTARNI FILMOVI ZA ODRASLE! Kujcu dajte sve moje igrice! Tomiju dajte sve domobranske i ustaške pjesme! Amiri dajte sav metal koji me pitala, jer je htjela slušat metal. Acdc zastavu i sve slike dajte mom barbi bivšem rokeru, moje najdraže čarape obucite namene naravno, oni q-pakovi od litre i po (5 izuzev 1 za Anitu), konjak i vodku ispod kreveta šta jesu nemojte bacat nego dajte ekipi iz grge da se napije na mom grobu, ako nađete onu bodljatu naruknicu šta sam nabavio za Brigitu dajte joj ju, i ja bi ti je dao ali je nemogu nać, onoj maloj Aniti(ona me na neki načit inspirirala za ovo pismo) dajte čarobnicu i jedan q-pack, Maji iz razreda dajte knjige iz škole pa neka ih proda, svoju kolekciju Heri Potera zapalite jer su totalno glupe knjige, moje prazne cd-e i dvd-e dajte Daniju, usb stick dajte susjedi Tini! I note dajem svom bratiću. Djelove motora dajte isto Daniju, alat dajte mom barbi Nenotu! Vino iz konobice i rakiju dajte također ekipi iz grge! Svoj novac nedam nikome jer ga nemam, svoje prišivke dajem Ediju, svu svoju odjeću koja mi nije draga dajem Ricotu, svoje ogrlice 2(acdc i pentagram) dajem Barbari L., a onaj križ sa zmijom dajem Hrciju, svoje bubrege ili bilo koje organe nadam nikome, jer neću da me se masakrira, ako već ne umrem u nekoj ekspložn, svoje noževe i skalpere kojima sam se razao, ostavljam..... isto Barbari, horore ostavljam svojoj sestri, bicikl dajem također komunalnom društvu metis, mobitel dajte mojoj teti, svoja dva pištolja ostavljam Mariću. Žao mi je što nisam rekao neke stvari nekim osobama jer nisam imao hrabrosti, žao mi je što sam vjerovao u boga, žao mi je što nisam učinio neke poteze zbog kojih bi mi bilo ljepše u životu, žao mi je ako sam nekoga povrijedio i pritom mu se nisam ispričao, žao mi je što sam bio živ, žao mi je još jednom što nisam rekao ono što osjećam određenim osobama(uglavnom nekim ženskama) I na kraju svojim najdražim roditeljima ostavljam da podmire troškove sprovoda, neka plate neki cover acdc band da mi sviraju na sprovodu, naka organiziraju turnir u grgi za biljar, i neki party, i opraštam im svu bol koju su mi nanjeli i sva sranja koja sam trpio od njih!
HAHAHAHAHa! Ovo je napisano iz zajebancije ali sam iskreno pisao i volio bih da se ovo pročita 1 dan polslje moje smrti, ubojstva, samoubojstva ili slično!


- 22:48 - Komentari (7) - Isprintaj - #

koji šit

Uči lakše uz metodu ČPČPP!
Uvijek učiš u zadnji tren? Učenje ti se čini napornije od kopanja u rudniku? Onda sigurno ne znaš za jednu vrlo jednostavnu (OK, nije baš posve jednostavna, no kad se ufuraš, fakat je jednostavna!), a opet učinkovitu metodu učenja - tzv. ČPČPP metodu


Sigurno ti se već dogodilo da piljiš u knjigu i čitaš, pritom uopće nemaš pojma što čitaš, a još manje ti se čini da ćeš išta zapamtiti. Promijeni situaciju!


Osmislio ju je njemački profesor Jörg Knoblauch, a predstavlja samo jednu od njegovih 33 strategije koje su diljem svijeta promijenile način učenja, pamćenja, ali i sveukupnog pristupa učenju.

Istraživanja su pokazala da su za smislenu obradu teksta potrebne druge metode - samo čitanje nije dovoljno. Metoda ČPČPP predstavlja racionalno učenje, a sastoji se od:

Č = čitati letimično prije usredotočenog čitanja,
P = pitati se koji je dio štiva bitan,
Č = čitati svjesno koristeći vid i pamćenje,
P = pamtiti pročitano vlastitim riječima,
P = ponavljati zapamćeno nakon nekoliko sati ili nekoliko dana.

Početniku ovaj postupak može izgledati naporan i dugotrajan. Činjenica je da treba proći neko vrijeme da se čovjek preusmjeri i odbaci stare navike čitanja. Ova se metoda uvijek ponovno istraživala. Učenici i studenti koji su učili po metodi ČPČPP postizali su mnogo bolji uspjeh od onih koji su učili po svojim navikama.

1. KORAK: Č = Čitati letimično

Rezultat letimičnog čitanja je dobiti najbolji mogući pregled prije prelaska na detalje. Možda znaš za priču o čovjeku koji posjećuje nepoznati grad i prvo se penje na toranj kako bi ga mogao odozgo pogledati i upoznati. Pritom prvo zapaža uočljive građevine, kao što su crkve, šire ulice i druge osobitosti. Kada siđe na ulicu, lako može odrediti gdje se sada nalazi.

Kako dobiti pregled? Letimično čitanje kazala ti daje predodžbu o tome kako je knjiga ili gradivo sastavljeno. Pročitaj predgovor i saznaj zašto je knjiga napisana, što želi reći. Na kraju svakog poglavlja često je dat sažetak. Taj sažetak je mudro pročitati na početku.

Ako te ovo ne zadovoljava, 'preleti' po štivu. Čitaj naslove i negdje neku rečenicu. Ako su prisutne tablice i slike, dobro ih pogledaj. U većini slučajeva one su brze i sažete informacije.


Znaš, ja ne štrebam bezveze, već učim lakše i razumljivije uz metodu ČPČPP. Sad sigurno misliš da mi nisu sve na broju, no uvjeravam te...

2. KORAK: P = Pitati se

Dobra su pitanja: Tko?, Kako?, Gdje?, Što?, Kada?, Zašto? Time ćeš dobiti bolju koncentraciju, jer većina se ljudi mnogo bolje sjeća činjenica koje su naučili kako bi odgovorili na neko pitanje, nego ono što su naučili napamet te bolju motivaciju za učenje: postavljanjem pitanja otkrivamo vlastito neznanje ili slabost i nestrpljivo očekujemo odgovore autora.

3. KORAK: Č = Čitati

Imaj na umu da samo čitanje nije prvi, nego treći korak! Onaj tko želi postići bolje rezultate mora se držati sljedećih pravila:

Koncentriraj se. Osiguraj si mirnu okolinu i udobno se smjesti bilo u ležeći, bilo u sjedeći položaj i čitaj brzo.

Pronađi glavnu misao - to je prva razina u čitanju. Ako ne pronađeš glavnu misao, druge razine nemaju bitan značaj. Jest da je to ponekad teško, posebno kad moraš naučiti hrpetinu naoko nevažnih činjenica, no u svakoj cjelini gradiva ili podtemi ipak postoji nešto što je glavno i najvažnije. Nađi to!

Podcrtavaj i označuj.
Podcrtava se:
- ono što treba zapamtiti, odnosno ono što je novo, ali ne ono što već znaš,
- ono što pri ponavljanju želiš uočiti na prvi pogled - nemoj podcrtavati više od onog što je stvarno potrebno.

Aktivno čitaj, budi budan – samu/og sebe uvijek ponovno podsjećaj na to da želiš razumjeti i zapamtiti pročitano.

Pazi na tablice i ostale prikaze - često slika prikazuje mnogo više od onoga što se može iskazati riječima.

4. KORAK: P = Pamtiti

Pamti vlastitim riječima! Kad si gotov/a s čitanjem, podigni pogled s knjige i kaži svojim riječima što je autor želio reći. Ponavljanje vlastitim riječima poboljšava stupanj pamćenja. Nemoj bubati napamet!

Pamti pisanjem bilješki sa strane - pribilježi vlastite primjedbe o glavnim mislima uz rub stranice ili u vlastiti notes. Glasno izgovaraj misli. Više od polovice ukupnog vremena učenja trebalo bi se pozabaviti s drugim korakom (pitanjem) i četvrtim korakom (pamćenjem).

5. KORAK – P = Ponavljati

Svaki put kad naučiš nešto novo, istog bi trena trebao/la to provjeriti, ponoviti. Tako ćeš spriječiti da gradivo zaboraviš već istog dana. Daljnja ponavljanja mogu uslijediti kasnije. Izvrsno sredstvo protiv zaboravljanja je ponavljati gradivo u određenim vremenskim razmacima drugi, osmi i trideseti dan.

Znaš li za Jostscheov zakon? Taj zakon kaže da je postotak zapamćenog gradiva:




Bolje ćeš zapamtiti gradivo ponavljaš li ga četiri puta tijekom šest dana nego 12 puta tijekom dva dana







- oko 40 posto pri ponavljanju 24 puta tijekom jednog dana,
- oko 50 posto pri ponavljanju 12 puta tijekom dva dana,
- oko 60 posto pri ponavljanju osam puta tijekom tri dana,
- oko 70 posto pri ponavljanju šest puta tijekom četiri dana,
- oko 80 posto pri ponavljanju četiri puta tijekom šest dana,
- oko 90 posto pri ponavljanju dva puta tijekom dvanaest dana.

Zaista nema smisla štrebati, bubati napamet. Ovo je metoda za učenje s razumijevanjem (koliko god to smiješno zvučalo, jer nam to roditelji i profesori non-stop tupe) ;-)) i pomogla je mnogim studentima, učenicima i svima koji uče. Metoda nije komplicirana i uz malo truda shvatit ćeš je i ne samo da ćeš lakše učiti, već će i tvoje ocjene biti mnogo blistavije.


- 19:51 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Post broj BB

Vjever burninmad


Tko,odkud,značenje; kako i gdje napraviti maketu vjevera kao suvenir; i još malo o grobničkom vjeveru i njegovim aktivitetima.

VJEVER 1. deo
(Općenito(djelovanje i sl.)+Intervju sa kastavskim vjeverom)

Vjever je muško od vjeverice, drkonja (samo kada mu vjeverica neda), u početku je samo živio u kastavskim šumama no jedan ga mladi grobnički metalac klonirao i sada živi i na grobniku(luta po poljima i drka jer na grobniku nema dostojne vjeverice za njega). Vjever i na Kastvu i na Grobniku ne djeluje aktivno zbog straha djelovanja crkve na njih, naime vjever iz Kastva direktno surađuje sa UZVIŠENIM, dok grobnički vjever ne jer je još mlad i neiskusan u tom poslu ali ga ja upućujem i mislim da će sa vremenom čak postati i bolji od kastavskog vjevera jer se grobnički vjever uči od malena,
-dok ovaj je prije bio kućni ljubimac jednom popu iz kastva koji ga je sexualno zlostavljao i nanosio mu velike rektualne povrede, sve dok nije jednog dana rekao : «DOSTA!» i pobjega iz župnog stana i živio kastavskoj šumi. U želji za osvetom pošao je u MRAK(ne ona krčma mrak nego mrak kao mrak, mislim škuro, tama) i tamo pronašao LUCIFERA nositelja svjetla, taj prizor po Vjeverovu pričanju bio je nešto najljepše što je ikada vidio, citat: «.......gggrgrgr...............tojebilomojesvjetnonakrajumračnogasvjetla..........gg.g.rr.rr..» kao što i vidite iz citata vjever je malo zaostao vjerovatno zbog učestalog maltretiranja i teško se izražava, da se malo vratimo, kao šta sam napomenuo u želji za osvetom upoznao je Lucifera, Uzvišeni priđe vjeveru te ga pogleda ravno u oči, iz potpunog mraka u kojem je malo svjetla davao Luciferov feralić, vidjele su se vjeverove oči kako se sjaje, zbog svemoći Lucifera komunicirali su pomoću očiju, Lucifer vidjevši prču u Vjeverovim očima o njegovom teškom životu se rasplače i uzme ga sebi pod komandu. Vjever se od toga dana zavjetovao da će paliti crkve i sve svoje osobne frustracije iskazivati na grobljima sa djevicama(ne nužno) u obliku seksualnog istraživanja. I onda se čudimo vandalima i sotonistima koji razbijaju goblja, je kurac a ne sotonisti i vandali, to sve uradi vjever prilikom svoga istraživanja u žaru jebenja porazbija sve oko sebe. Sada živi slobodno i rješava svoje osobne frustracije. Nije još počeo paliti crkve, sli nikada se nezna, vjever je rekao da je on zvjer od riječi!

VJEVER 2. deo
(mladi vjever aka. Grobnički vjever)

Ako ste čitali deo 1., sigurno ste shvatili da postoje 2 vjevera, u slučaju da niste čitali prvi deo onda ga ročitajte. Neada mi se pisat ovaj drugi deo, ali ima ješ vremena, ako u međuvremenu ne izrigam svoju utrobu,. Može jedna mala preporuka jedite kolko možete pa ako se koji slučajem rezbolite da imate šta za izrigat!

- 17:43 - Komentari (3) - Isprintaj - #

09.10.2006., ponedjeljak

vlaso

SmileyCentral.com
- 20:08 - Komentari (3) - Isprintaj - #

07.10.2006., subota

acdc

http://www.youtube.com/watch?v=GssUafQxMwI
- 00:34 - Komentari (3) - Isprintaj - #

bla bal

Slušam one stvari od apokaliptike šta je preradila od metalike neke pjesme, baš su kulll!
- 00:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

PIČKRS











ko će crnu bibliju i onaj necronomicon neka ostavikomentar pa ću mu da je pošaljem
- 00:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Post broj 5


- 00:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Post broj 4


- 00:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Post broj 3


- 00:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Post broj 2


- 00:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Post broj 1


- 00:09 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

ACDC

Vocals- Bon Scott 1974-1979
Vocals- Brian Johnson 1980-present
Lead Guitar- Angus Young 1973-present
Rhythm Guitar- Malcolm Young 1973-present
Bass- Cliff Williams 1977-present
Drums- Phil Rudd 1974-1983, 1994-present



Previous Members:
Vocals- Dave Evans 1973-1974
Bass- Mark Evans 1974-1977
Drums- Chris Slade 1990-1994
Drums- Simon Wright 1983-1989

Pages i ostalo



http://
www.grga-club.com

majl: marinhuligan@hotmail.com

vjever_ri@net.hr

glasiusgm@yahoo.com

ajsi: 333-343-212

MUCIFER od pogana i glupih ljudi radi MAČIĆE koji su neuhranjeni i nemaju dlake , buljave oči i jako su agresivni! probajte predočit! -pazite se jer vam mačići vole krf mladih djevica- Zato se spasiti i razdjevičite! Može i kod mene!

KABLODIR je zloduh koji stvara monade kod svirke, krade kablove i skriva se u sjeni! Ako želite svoje kablove, morate ga ubiti, rasčetvoriti sa tupim nožem!

VJEVER drkadžija,samo kada mu vjeverica neda ..... , on kolje ljude radi zabave!

PAPA član sotonse organizacije,i neonacista! "voli" malu djecu!

Cool pikčrs