........

27 ožujak 2008

Ejla, kako ste mi! Baš sam bila puno na blogu, ono zadnji post da ne kažem kada je bio..lol..al evo ja sam došlasretan,ali ne, ne morate plakati od muke zbog mojih dosadnih posteva koje morate čitati, da vas utješim, ovaj post će biti toliko dug da će vam oči ispastizubo..ma "zezam" se. Kod mene ima puno novosti, i ruke bi mi otpale dok bih vam sve išla opisivati,prepričavati..
Al evo najbitnije..
škole:
nemam komentara..tko to jeb*, još traju praznici.
A na praznicima mi je ok,sve je bolje od škole..mislim, o tome ne moram niti govoriti..radije bih kopala kanale nego učila(a da kada bih išla kopat kanale rekla bih da je bolja škola i učenjebang), a zaključak toga je da sam ja jedno ljeno ****** khm.. khm..

Baš mi je žao da su se neki ljudi promijenili..prije su bili totalno otkačeni, opušteni, a sad uštogljeni, misle da su predivne face, u koje svatko gleda i dive se njihovoj "veličanstvenoj ljepoti"..ma nek nek, ajd pa to su te godine šugave, i nije baš ugodno gledati takve odvratne promjene..

blablablablablabla

Sad sam bila na yubito-u(čija je to bila provala -yubito-, ne sjećam se više?), i ugl preslušavala sam pjesme hrvatskih izvođača jer inače stalno slušam neš strano, pa da vidim šta se događa ovdje kod nas(kao da sam s marsa pala, živim ovdje, a nemam pojma ništa)..i moram priznati da ili sam trebala uzeti neku vrečicu za izrigat se, ili nešto drugo, nemam pojma,al ono NEKI pjevači kao da su ovcu progutali koliko im se trese glas..lijepo zvuči onako umjereno ,al ovo jebate kao da sam u štali nekoj s ovcama
Zapravo sve je dobro, dok npr.na radiju ili negdje ne čujem onu Rozgu, Danijelu i ostalu kompaniju sličnu njima

Naravno ima i super pjevača koji su stvarno ono WOW..baš da ostaneš kako imaju predivne glasove

I tako..nemam riječi više..ne znam o čem da još pišem..blokada mi u mozgu(kao da je to nešto novo), zato idem ja polako ;hvala na tolikom komentarima!!
pusa

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.