Pjesma o jednoj mladosti

19.06.2009., petak

Alisa u zemlji čudesa

Sinoć je Društvo Naša djeca održalo priredbu. Prvo su uručene vozačke dozvole novim mladim biciklistima, koji su uspješno položili tečaj vožnje. Hvalevrijedna akcija Društva u suradnji s jednom auto-školom. Tečaju je pristupilo šezdesetak klinaca, ali je samo njih dvadesetak dobilo dozvole. Da li je veći problem bila vožnja na poligonu ili poznavanje prometnih pravila, ne znam. Ali svježim biciklistima želim puno sreće u prometu, i nadam se da neće zaboraviti ništa od onoga što su naučili.

Mali biciklisti

Nakon dodjele biciklističkih dozvola, dramska sekcija Društva Naša djeca odigrala je predstavu Alisa u zemlji čudesa. Divim se tim malim glumcima, školarcima koji su paralelno sa završetkom školske godine i zaključivanjem ocjena uvježbavali predstavu. Neki od njih pohađaju baletnu školu i imaju isto tako probe i predstavu za koji dan. Glumci iz razreda Mlađe Potočnice uvježbavali su i tri igrokaza za završno druženje na prošlotjednom pikniku. Odradili su sve s veseljem, nisu se tužili ni na nedostatak vremena ni na uvjete pod kojima su imali probe. Očito motiviraju jedni druge, a puno zasluga ima i najbolja učiteljica na svijetu koja ih okuplja i uvježbava.

Alisa

Alisa

Alisa

Ovog će kolovoza dramska sekcija ponovo odigrati Perzejeve pustolovine na Danima antike u Umagu. Super su uigrani, nastupali su i lani i ove godine na pulskom Forumu i vjerujem da će i slijedeća predstava proteći glatko i na sveopće zadovoljstvo.
- 20:57 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Dobrodošli!

Prirasli mi srcu