42

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Gestetner42 Ja/Nix

Šalter 1
Seks. Droga. Padeži.
v 3.0


FAQ:
P: Gdje si bio?
O: Odjebi!

P: Pa što's se vratio?
O: Od-je-bi!

P: Oš sad opet nestati?
O: A šta ti misliš?

Šalter 2
42trivia

42 je običan broj.

U Novom Zelandu proizvodi se vodka na 42 stupnja ispod Ekvatora. To je naj-južnija točka na kugli gdje netko radi vodku.

Energetska vrijednost 100 ml Coca Cole je 42 kcal.

Prirodna vibracijska frekvencija ljudske DNA je 42. Prirodna vibracijska frekvencija DNA bijelog miša je 42.

Crvena krvna zrnca mogu se čuvati do 42 dana na temperaturi od 1 do 6° C

Fox Mulder živi u stanu s brojem 42.

Nojevom jajetu treba 42 dana da se izleže.

U filmu Mladi vukodlak (Teenwolf) broj dresa Michael J. Foxa je 42.

Centrala
Blog.hr
RTA
A Boy and his Computer
Sinfest

Obavijest korisnicima interneta:
Odite doma.

hitovi moje gadosti
(the) greatest shits
black ponny
halter ego
Duboko površan

The Next Generation:
Jebeni penk hardcore nenadjebivi!

Informacije
Savjet tjedna:

Pusti svijet na miru. Pronađi omanju bombu, gutni i okini. Neka se smiješak tvoji razmili svuda oko tebe.


arhiva
Poni vrati se! Halterice i ti isto!

Sad probaj ti.

Krivnja nakon seksa nikada nije vezana uz trudnoću ili spolne bolesti. Zašto bi onda bila vezana uz veličinu kurca?

U pravilu, jedan od četiri savjeta su glupost. Jedan od sedam - poluistina. Tri od pet ih je nejasno. Devet od dva točno.

Nemoj jesti kožu koju izguliš s ramena. Ni sa svog ni sa mog.

Kada ne možeš naći mjesto za parkiranje, to ti kozmos govori da su sva mjesta zauzeta.

This is your life, and its ending one blog at a time.

Kod neugodnih mirisa spolnih organa, ispiranje sa sumpornom kiselinom ne pomaže.

Kupi veći borer od susjeda. Saznaj kad spava. Izbuši sve zidove.

04.10.2005., utorak

Teorija dobrog naslova kroz stoljeća (ep. 10)

Problem s Glavonjom je u tome što je zao. Nije, doduše, to njemu problem, već ostatku svemira, ali s obzirom da Glavonja ipak predstavlja samo manji dio navedenog svemira, može se tvrditi da je njegov problem u velikoj većini u tome što je on zao. S druge strane moglo bi se tvrditi da nije ni svemir neko super-dobro mjesto, da ima puno zla i bez Glavonje, pa je slijedom moguće tvrditi da je jedan od Glavonjinih problema to što je on zao, mada taj problem u ovom svemiru zapravo i nije veliki problem već samo svojevrsna odlika koja krasi nekog od nas, pa tako i Glavonju, jer on je ipak i nadasve netko od nas.

Svi smo mi Glavonja.

E pa taj uglavnom zli i prilično opasni Glavonja je dospio u zatvor jer su Muki i Fritz prekršili pokoji zakon o posjedovanju, nošenju, korištenju, zlouporabi i transportu jako opasnih tvari, kao što je vunica. Samim time su navukli Glavonji na vrat Postrojbu za neprihvatljivo ponašanje koja je smatrala da je posjedovanje, nošenje, korištenje, zlouporaba i transport vunice prilično opaka stvar. Mada nije i najopakija od svih opakih stvari u svemiru -- jer postoji i TV prodaja -- svejedno nisu tolerirali zajebancije na račun vunice.

Kako je Glavonja stigao u svoju ćeliju tako su Muki i Fritz stigli za njim. Što je bilo problem iz dva razloga. Prvo, Glavonji je obećana samica. Drugo, ušli su kroz jedina vrata ćelije i sada nisu mogli vani.

Muki je navlačio vrata, Fritz je lupao po istima i oboje su prilično desperatno pokušavali izaći ali nije im išlo. To predstavlja problem ukoliko želite izaći iz prostorije. Mukiju je to bio problem je nije htio biti u ćeliji s Glavonjom. Fritzu je to bio problem jer nije htio biti u ćeliji iz koje ne može izaći, a s Glavonjom u istoj. Glavonji je to bio problem jer je sjedio u gaćama i dobro se vidjelo da ima kriva koljena.

"Ne znam kako ste ušli, ali bolje vam je da me odmah oslobodite. Inače bit ću prisiljen da vam odrubim glave, iskopam oči i gazim po njima kojih sat vremena."

"Ali, šefe," zaustio je Muki.

"Kuš!"

"Gospodine šef!" uznemirio se Fritz.

"Dosta! Sada me jedino gaženje po očima može raspoložiti, a ne vidim druge oči osim vaših."

To je bila istina. S obzirom da Glavonja nije mogao vidjeti svoje oči jer su oči kao guzica. Ne možeš vidjeti svoju guzicu kako god okreneš stvari. Dapače, što se više okrećeš to je teže vidjeti svoju guzicu jer ti se vrti u glavi. Nekima se može vrtjeti i izvan glave ali takvih nije bilo u ćeliji pa se može sa sigurnošću tvrditi da kada bi došlo do nekog vrćenja ono bi se odvijalo isključivo u glavi. Gdje je dobronamjernom vrćenju i mjesto.

Za kratko vrijeme koje je bilo potrebno da se analizira pitanje vrćenja u i izvan glave Fritz i Muki su shvatili da ne mogu otvoriti vrata kroz koja su ušli i predali se letargiji.

Letargija je, naime, tog trenutka dugovala malo previše love u kafiću za stanja pa je, umjesto da sjedi u kafiću, bila na poslu i lako je bilo predati se letargiji.

Glavonja se nije predavao ničemu pa ni letargiji te je shodno svojoj namjeri ispružio ruke prema Mukiju i Fritzu, otvorio šake tako da su mu prsti mrdali simo-tamo i krenuo prema njima. A nije morao puno hodati jer je ćelija bila mala. Što je dobro jer je djelovao smiješno tako mašući prstima u gaćama i s krivim koljenima. Doduše postoje i druge dobre stvari u svemiru -- kao recimo sise -- pa ovo možda i nije bilo nešto super-dobro, ali je svejedno u danoj situaciji bilo dobro.

Mukijev i Fritzov problem je bilo to što su se pribili uza zid dok su vrhovi Glavonjinih prstiju došli na centimetar-dva od njihovih očiju. Nije to bio najveći problem u svemiru ali njima dvoma, a o njima je sada riječ, to je bio jedan prilično velik problem. Naime i jedan i drugi voljeli su svoje oči, mada ih nikada nisu vidjeli. Kao ni svoje guzice, a tko ne voli svoju guzicu?

- 00:03 - Pametuj (4) - Troši toner - #