< kolovoz, 2008  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kolovoz 2008 (2)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

*"OD RUJNA PONOVNO S VAMA"*

Budite ponovno uz nas od RUJNA 2008.,vračamo se.. !!

"NAKON KRATKE STANKE"
Evo da vas sve pozdravimo i javimo se..nismo baš imali prilike ovo ljeto..bili smo posvuda, dobro se provodimo..a od rujna smo ponovo na blogu..mi smo mislili krenuti prek ljeta, no nije bilo moguće..nismo stizali..tako da..eto..počinjemo..ponovo! čitajte nas..

*"SASVIM OBIČAN ŽIVOT"*
1. TELENOVELA u izdanju DF!
OD RUJNA SAMO NA BLOGU "Df"





Free Counters




MISTER 2008.GODINE!

Kontakt:

Toni & Alen
MSN: toni19zg@hotmail.com

Sven
MSN: dobar_frajer@hotmail.com


ARHIVA BLOGA - se nalazi na adresi:
dobar-frajer.blogspot.com
NAPOMINJEMO! Ovo nije novi blog, radi se samo o premještaju na .blog sa bloggera! Onaj blog ostaje otvoren za arhivu i za bilo koga tko se želi prisjetiti nečega ili vidjeti, ili pak za naše nove čitatelje koji se možda tek susretnu po prvi put s našim blogom, da nas mogu upoznati malo bolje pa ak žele prolistati po starim postovima..dakle, OSTAJEMO JOŠ UVIJEK VAŠI DOBRI FRAJERI SAMO NA NOVOJ ADRESI!

HOT STAR MJESECA:

VELJAČA 2008. - Victor Jimenez - FRAJER VALENTINOVA I MJESECA VELJAČE


SIJEČANJ 2008. - Toše Proeski (..MISTER 2008.godine i HOT STAR MJESECA SIJEČNJA..)



PROSINAC 2007. - Toše Proeski ( ANĐEO MJESECA I GODINE)


STUDENI - Matthew Fox


LISTOPAD - Harold Perea


RUJAN - Jorge Eduardo Aguliar


KOLOVOZ - Reynaldo Gianecchini


SRPANJ - Juan Alfonso Baptista

srijeda, 27.08.2008.

Slušajte s frajerima: Lady GaGa - THE FAME


Stefani Gabriella Germanotta (rođena u ožujku 1986.), umjetničkog imena Lady GaGa, je novo ime na glazbenoj pop sceni. I dok se na pop sceni pojavljuje sve više pjevačica bez sluha i obrazovanja, Lady GaGa je nešto sasvim drugačije. Već sa 4 godine je naučila svirati klavir po sluhu, sa 13 je skladala svoju prvu baladu, a sa 17 je primljena kao jedna od 20 osoba na svijetu u školu umjetnosti u New Yorku. Sa 20 godina je pisala pjesme za bendove poput Pussycat Dolls, a nedavno je priznala da je napisala i dvije pjesme za nadolazeći album Britney Spears.




















Njen prvi singl "Just Dance" je elektro-pop koji će malo koga ostaviti ravnodušnim. To je jednostavno pjesma zaraznog ritma koja će se naveliko puštati u svim svjetskim klubovima.

Pogledajte spot za pjesmu "Just Dance".


Ni ostatak albuma 'The Fame' koji je nedavno izašao nije drugačiji. Album obiluje plesnim elektro-pop-dance hitovima kakve se samo može priželjkivati za vruće ljetne praznike.

Na albumu se nalazi 13 pjesama:

01. Just Dance feat. Colby O'Donis
02. Lovegame
03. Paparazzi
04. Beautiful, Dirty, Rich
05. Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)
06. Poker Face
07. The Fame
08. Money Honey
09. Again Again
10. Boys Boys Boys
11. Brown Eyes
12. Summerboy
13. I Like It Rough

Dok se na početku albuma rijetko nazire njen pjevački talent jer album počinje zbilja žestoko i plesno hitom "Just Dance", a nastavlja zabavnom pjesmom "Love Game" koja je ništa manje plesna, prave glasovne mogućnosti nam Lady GaGa otkriva u laganici "Again Again" gdje me njen glas na početku pjesme neodoljivo podsjetio na Christinu Aguileru. Da se razumijemo, meni je album odličan. Jedan od rijetkih koji me ostavio bez daha kada sam ga poslušao. Ali, naravno, svaki album ima svoje bolje i lošije strane. Album počinje žestoko i odlično te kako se nastavlja prema kraju tako i kvaliteta nekih pjesama pada. Dok su mi "Just Dance", "Love Game", "Paparazzi", "Beautiful, Dirty, Rich" i "Boys Boys Boys" apsolutni favoriti, laganice "Again Again" i "Brown Eyes" zajedno sa pjesmom "Summerboy" padaju u drugi plan i nisu tako zarazne ni interesantne kao ostatak albuma.


Sve u svemu album naveliko preporučujem te sam ga uploadao osobno ja kako linkovi za par dana ne bi bili obrisani. Želim vam da se zabavite sa svojim dragim ili sa frendovima dok u pozadini svira album Lady GaGe "The Fame", a uskoro možete očekivati još glazbenih i filmskih recenzija koje ću vam od sad donositi na ovom blogu.

Vaš Rezzy :)

DOWNLOAD ALBUMA





| Ostavi komentar.. (1) |

subota, 23.08.2008.

EVO NAS..VRATILI SE!!



Evo konačno nas ponovo na blogu..da vas kao prvo pozdravimo..nismo se čuli, znam već duže..no nismo imali vremena za to..mislili smo krenuti s blogom prek ljeta..no kako smo bili posvuda nismo stigli, ali eto..ponovo smo tu!
Nastavljamo u našem stilu wink , nadamo se da ćete i dalje čitati nas i ostavljati komentare!

Pripremamo jedan (zanimljiv) post..posjetite nas ovih dana! yes
A sad vas pozdravljamo (ekipa dobrih frajera) ..wave
p.s. traži se bloger za suradnju..pa ako ima zainteresiranih, javite se..komentari, il msn adresa!!



| Ostavi komentar.. (3) |

<< Arhiva >>