prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Kolovoz 2008 (2)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (4)
Siječanj 2008 (3)
Prosinac 2007 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

*"OD RUJNA PONOVNO S VAMA"*

Budite ponovno uz nas od RUJNA 2008.,vračamo se.. !!

"NAKON KRATKE STANKE"
Evo da vas sve pozdravimo i javimo se..nismo baš imali prilike ovo ljeto..bili smo posvuda, dobro se provodimo..a od rujna smo ponovo na blogu..mi smo mislili krenuti prek ljeta, no nije bilo moguće..nismo stizali..tako da..eto..počinjemo..ponovo! čitajte nas..

*"SASVIM OBIČAN ŽIVOT"*
1. TELENOVELA u izdanju DF!
OD RUJNA SAMO NA BLOGU "Df"





Free Counters




MISTER 2008.GODINE!

Kontakt:

Toni & Alen
MSN: toni19zg@hotmail.com

Sven
MSN: dobar_frajer@hotmail.com


ARHIVA BLOGA - se nalazi na adresi:
dobar-frajer.blogspot.com
NAPOMINJEMO! Ovo nije novi blog, radi se samo o premještaju na .blog sa bloggera! Onaj blog ostaje otvoren za arhivu i za bilo koga tko se želi prisjetiti nečega ili vidjeti, ili pak za naše nove čitatelje koji se možda tek susretnu po prvi put s našim blogom, da nas mogu upoznati malo bolje pa ak žele prolistati po starim postovima..dakle, OSTAJEMO JOŠ UVIJEK VAŠI DOBRI FRAJERI SAMO NA NOVOJ ADRESI!

HOT STAR MJESECA:

VELJAČA 2008. - Victor Jimenez - FRAJER VALENTINOVA I MJESECA VELJAČE


SIJEČANJ 2008. - Toše Proeski (..MISTER 2008.godine i HOT STAR MJESECA SIJEČNJA..)



PROSINAC 2007. - Toše Proeski ( ANĐEO MJESECA I GODINE)


STUDENI - Matthew Fox


LISTOPAD - Harold Perea


RUJAN - Jorge Eduardo Aguliar


KOLOVOZ - Reynaldo Gianecchini


SRPANJ - Juan Alfonso Baptista

utorak, 18.12.2007.

* tajne srca * - PROSINAC

I dalje ova rubrika ostaje na našem blogu! A za mjesec prosinac tema je:

VOLIŠ GA, ALI..



Jedna od gorih stvari je kada se u ljubavi pojavi onaj "ali"..taj "ali" ima mogućnost pokvariti sve u vezi, možda niti dopustiti vam da započnete neku novu vezu s voljenim, ma jednostavno-dat ćemo vam neke primjere kako bi vam pomogli ak se nađete u sličnim situacijama, i nadamo se da ćemo nekom od vas pomoći!

1. VOLIŠ GA, ALI ON STANUJE PREDALEKO
Zaljubili ste se još na moru, a otkako si se vratio/la doma, sve ti je glupo i bezveze, jer više nisi s njim. Jedino kaj vas veseli su povremeni zvuci SMS-a i piče o davno provedenim trenucima,ali tko zna kad ćete se opet vidjeti..
Rj.!
Ako osjećaš da vaša veza nije samo površno poznanstvo, nego nešto dublje trebaš prihvatiti sms,i pozive kao jedini način zasada-međutim trebaš znati kako to iziskuje i puno povjerenja, ali neki ga ljudi i zaslužuju-upamti to!
Ali ako si ljubomoran tip osobe i moraš u svakom trenutku znati gdje ti je voljeni,s kim,zašto i ostale detalje..zaboravi na ovo!

2. VOLIŠ GA, ALI ON U TEBI VIDI SAMO PRIJATELJA/ICU
Godinama ste nerazdvojni, zajedno provodite brojne trenutke(kino,shopping,večere,škola,faks,utakmice..itd.), ali u tebi se odjedanput nešto promjenilo-iz dobrog frenda on je iznenada prerastao u savršenog dečka!
Rj.!
Prijelaz iz prijateljstva u ljubav može biti jako lijepo, ali i veoma bolno iskustvo. Najprije ispipaj situaciju i doznaj kako on tebe gleda, kojim očima i dal ga zanimaš! Te tako probaj otkriti postoji li netko tko mu se sviđa..
Međutim,ako unatoč svim "trikovima,testovima" koje provodiš on i dalje ostaje ravnodušan, onda vjerojatno on tebi i dalje vidi samo kao frendicu, ali nije li super imati tak divnog frenda?!

3. VOLIŠ GA, ALI ON TE OSTAVIO
Još uvijek ne možeš vjerovati kako vam se veza raspala..jedan dan je sve bilo kao u bajci, a drugi dan zaključio kako nije spreman za ozbiljniju vezu i da mu treba prostora!
Rj.!
Umjesto obasipanja porukama i pozivima, daj mu disati i prestani mu se javljati! Ako procjeni da mu je prostor oko sebe bez tebe velika praznina, znat će gdje te može pronaći-javit će ti se..međutim ako zamijetiš kako se nakon prekida ponaša kao da je dobio krila-zaboravi na njega! Neprestalno izlazi,mijenja dečke, hoda po tulumima..dokaz kako nije dečko za tebe! Barem je bio iskren i to priznao,ali vrijeme je za okretanje nove stranice..

4. VOLIŠ GA, ALI ON TE NE ZAMJEĆUJE
Dugo si zaljubljen/a u njega, ali on to ne kuži..krećete se u istom društvu,izlazite,viđate svakodnevno,ali on ne kuži kaj se skriva iza tvog zamišljenog pogleda!
Rj.!
Prije svega,bolje ga upoznaj..probaj ga prestati gledati kao nekog savršenog, naći manu, ukoliko u tome ne uspiješ, probaj stupiti u vezu s njim,ako ne probaš, uvijek ćeš se pitati što je moglo biti!
Međutim , ako ne reagira na tvoje očite pokušaje, možda je shvatio kaj pokušavaš, ali te ne želi povrijediti pa se pravi blesav..a moguće je i da mu se sviđa netko iz tvog društva, ali ne ti..

5. VOLIŠ GA, ALI ON ŽELI SAMO AVANTURU
Kad ste sami kao da svijet oko vas potpuno nestane. On je divan,romantičan, nježan..ma savršen! No kad ste u društvu, tvoj dragi se pretvara u neznanca:hladan je,ignorira te te ponaša kao da te ne poznaje!
Rj.!
Dečki se ponekad kad su zbunjeni doista smiješno ponašaju..zaljubljen je u tebe preko glavi,ali izgleda kao da te ne primjećuje..ako ti je dragi takav sramežljivac,priđu mu i reci što misliš! Međutim,pažljivo na koji način ćeš to učiniti!
Ali, ako te izbjegava u društvu toliko da te ne primjećuje,niti čuje kad mu se obratiš..makni seod njega..ne treba ti takav luzer koji će te javno ponižavati..neka ti se javi kad odraste!

Nadamo se kako je nekom možda pomogao pokoji savjet koji smo dali..
"tajne srca" donosimo i u siječnju..s novom temom! Ne zaboravite..a to je ono kaj vam želimo reći-da temu ovog mjesečnog posta možete i vi nama predložiti,rado ćemo razmisliti o njoj i proučiti je..te tako vam izravno pomoći..hvala na podršci svim čitateljima našeg bloga!
Čitajte i javljajte nam se i dalje..pozz od dobrih frajera!



| Ostavi komentar.. (3) |

<< Arhiva >>